SG Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 4 часа , WindWalkerMonk каза: Богинята е дала интервю: https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/pevicata-desi-slava-za-provokaciite-ljatoto-semejstvoto-i-novite-pesni.html Как да не й е фен човек?❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Андреа щяла да пусне 2 песни от Кости, без клипове, и след това с Боцко. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Току що, BobiTo каза: Андреа щяла да пусне 2 песни от Кости, без клипове, и след това с Боцко. Песента от Боцко още не е снимана, не я чакай тази година! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 3 минути, Willy каза: Песента от Боцко още не е снимана, не я чакай тази година! Накрая и нея ще пусне без клип. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 1 минута, BobiTo каза: Накрая и нея ще пусне без клип. Има по-интересни неща около нея сега от песните й. Влез в профила на Валериева и гледай драмата на стори! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 🌹 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 31 минути, Willy каза: Има по-интересни неща около нея сега от песните й. Влез в профила на Валериева и гледай драмата на стори! Няма нищо ?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 7 минути, PHILIPP PLEIN каза: Няма нищо ?! https://trendynews.bg/само-в-trendy-андреа-се-забърка-в-жесток-ска/ Ама на стори при Моника имаше и снимки от чатове с други фирми, на които Андреа също просила продукти, дрехи и други работи за реклама и после не ги връщала и не им отговаряла. На някой върнала скъсана рокля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 2 минути, Willy каза: https://trendynews.bg/само-в-trendy-андреа-се-забърка-в-жесток-ска/ Ама на стори при Моника имаше и снимки от чатове с други фирми, на които Андреа също просила продукти, дрехи и други работи за реклама и после не ги връщала и не им отговаряла. На някой върнала скъсана рокля. WTF Андреа верно ли е такова лайно ... Сега видях сторитата на Моника Ланчева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Току що, PHILIPP PLEIN каза: WTF Андреа верно ли е такова лайно ... Сега видях сторитата на Моника Ланчева. Явно да! Всеки месец е с нов скандал, едва ли е случайно и все на нея да й се случва. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Лъжат и я обиждат безпричинно! А известната "миска" е с повече фотошоп на снимките си, дори от Андреа и събира по 500 лайка, а има 50к последователя. Купувачката. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Мислех, че си е взела поука. Жалко същата си е, затова навсякъде й затварят вратите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 3 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 2 минути, El Gato каза: "новата ми САМОСТОЯТЕЛНА песен. " Усещaм скрито послание и roast-че към колежката й минала всички топ имена за колаборации. 😍 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 24 минути, Willy каза: "новата ми САМОСТОЯТЕЛНА песен. " Усещaм скрито послание и roast-че към колежката й минала всички топ имена за колаборации. 😍 Какво е виновна Лиди, че големите имена я харесват и пеят с нея? Преслава, Деси Слава, Константин, Алисия... Десита да пита Бон-бон, може да се съгласят на колаборация с Телетъбис. Шегата настрана, изглежда много добре на кадъра, успех! Коментирало ли се е, че явно и Маджуна е вън от Алфа, щом е почнал да прави песни за други изпълнители? Автор е на това: Минус един композитор в екипа на Галин. Дилдона пък от Алфа в нафталинения Пайнер. Хората се махат оттам, тя тепърва подписва. От трън, та на глог. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 "Звездите" не спират да изгряват в този отбор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Приемам залози, кога Преслава ще пусне следващата песен.. Това с Лидия никак не ми изглежда обещаващо (малко като дуета с Ваня). А и с тоя костюм не блъскаше ли по една пинята преди 2 3 години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Преслава и Лидия-“Горчиви истини”, утре в 18:00ч. ❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan_Kozarev Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 21 часа , THE IIconic каза: Въчка не харесва това! Въчка не познава Анелия Или поне не ми е говорила за нея. Много харесва Галена. Все ми казва - моита внучка има една приятелка Галя, много хубаво момиче, много скромно и възпитано. Казвам и, бабо Въче, ама те са скарани от години. Тя ми отговаря - ааа, тя моита е голям ачигьоз и нещо и се е опнала, не може Галя да го е сторила. И пак ми обясняваше, готвила ѝ омлет и мекици, пяли народни песни заедно. Галена много я уважавала, донесла ѝ някакъв подарък. държа да подчертая че действието се развива през 2004 и 2005. Бабето е застинала в миналото 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 1 минута, Petroff каза: А и с тоя костюм не блъскаше ли по една пинята преди 2 3 години? Теди от Автомата не е! И аз не очаквам яка песен, но нека ме изненадат айде! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 2 минути, Ivan_Kozarev каза: Въчка не познава Анелия Или поне не ми е говорила за нея. Много харесва Галена. Все ми казва - моита внучка има една приятелка Галя, много хубаво момиче, много скромно и възпитано. Казвам и, бабо Въче, ама те са скарани от години. Тя ми отговаря - ааа, тя моита е голям ачигьоз и нещо и се е опнала, не може Галя да го е сторила. И пак ми обясняваше, готвила ѝ омлет и мекици, пяли народни песни заедно. Галена много я уважавала, донесла ѝ някакъв подарък. държа да подчертая че действието се развива през 2004 и 2005. Бабето е застинала в миналото Дай снимка да я видим баба Въче. Преса взела ли е нещо от нея, освен от Майкъл Джексън? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan_Kozarev Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 1 минута, plambata каза: Дай снимка да я видим баба Въче. Преса взела ли е нещо от нея, освен от Майкъл Джексън? Нямам снимка. Може да я снимам като ходя у тях някой път. Не прилича много, освен големите цици, ама Преслава нали си ги смали. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 16 минути, Ivan_Kozarev каза: Нямам снимка. Може да я снимам като ходя у тях някой път. Не прилича много, освен големите цици, ама Преслава нали си ги смали. А пее ли? Или Преси само таланта в пазвата е наследила от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Явно пак ще гледаме дивани .. Каква по-евтина комбинация може да съществува 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари