borisslav1 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Половин милион за 3 дни, дали Рокси не уцели нов хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Обаче не само на Анелия, а и на Десислава почва да става ужасно празно по участията, излизат ми вече няколко клипчета в тик ток. Джена също през юли ще има само 6 участия. Взеха им работата тия малките дето ходя в пакет 5 изпълнители на цена за един и пеят чужди песни... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 35 минути, Willy каза: Обаче не само на Анелия, а и на Десислава почва да става ужасно празно по участията, излизат ми вече няколко клипчета в тик ток. Джена също през юли ще има само 6 участия. Взеха им работата тия малките дето ходя в пакет 5 изпълнители на цена за един и пеят чужди песни... А дали е само заради тези младите, а не защото отиват и едно че не пеят на живо, а и само се лиготят и се разкарват на сцената? И това вече продължава години наред. За какво ги канят въобще не знам. И Преса я чака същото, ако не спре да лъже публиката. 10 бона за плейбек певачка? Пълно безумие и нерентабилно. За какво го правят тия клубове си нямам представа. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 54 минути, Willy каза: Джена също през юли ще има само 6 участия. А Рени за юни има 8 участия! Горкото момиче! 1 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 24 минути, GSA каза: А дали е само заради тези младите, а не защото отиват и едно че не пеят на живо, а и само се лиготят и се разкарват на сцената? И това вече продължава години наред. За какво ги канят въобще не знам. И Преса я чака същото, ако не спре да лъже публиката. 10 бона за плейбек певачка? Пълно безумие и нерентабилно. За какво го правят тия клубове си нямам представа. Нищо чудно тогава как Пуфис инфлуенцърката е решила да пропява, щом някви тройници и други бездарници са така вървежни. честит рожден ден впрочем, много успехи в новите ти начинания, били те инфлуенцърство, филмова кариера или въртене на мотика на нивата. Нека този гърмеж е за теб! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Аз предпочитам да имам 6 свои участия пред това да деля парата с амнайсе тройници. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 На няколко пъти чета, че Преса не трябвало да прави дуети, да се занимава с Тройници и т.н. Не й е виновна Лидия, че е заложила пак на мазен комерс. Нали не си представяте, че новачка като Лиди е налагала мнението си над звездата Преслава? Естествено, че Преса е избрала парчето. Ако се беше доверила на вкуса на Лидия (или Галин) може би щяхме да чуем нещо като "Да мога да обичам" или "Грешници". Късоноса Петя с такива клипирани песни кога? Та тя дори "Не идвай" не си клипира. Нека й сега с гледания за 2 дни, които трябваше да събере за един. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 7 минути, Gerganafen каза: На няколко пъти чета, че Преса не трябвало да прави дуети, да се занимава с Тройници и т.н. Не й е виновна Лидия, че е заложила пак на мазен комерс. Нали не си представяте, че новачка като Лиди е налагала мнението си над звездата Преслава? Естествено, че Преса е избрала парчето. Ако се беше доверила на вкуса на Лидия (или Галин) може би щяхме да чуем нещо като "Да мога да обичам" или "Грешници". Късоноса Петя с такива клипирани песни кога? Та тя дори "Не идвай" не си клипира. Нека й сега с гледания за 2 дни, които трябваше да събере за един. Май се очертава епичен флоп. Третият ден засега върви на 60% от вторият, което означава, че утре ще има макс 115-120к...под Скандал...която е на 50ти ден...xd 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Това е най-големият флоп на Преслава, май. Буквално от никъде не я чух тази песен, а щом като излезе, никой не я пуска, представям си какво ще бъде след месец. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Пореден чутовен провал на Петя плейбека - гледанията мижави, лайковете слаби, повечето коментари в последните 24 часа пак са фалшиви... Последният ѝ хит скоро ще чукне 2 години. Нулев усет към хубави песни има вече. Кармата я настигна - когато сееш ветрове, жънеш бури. Да ѝ е честит рожденият ден иначе с една от хубавите ѝ и зарязани стари песни. РД е хубав повод да преосмисли поведението и кариерата си, но естествено не очаквам да го направи. Не и докато единственото, което я вълнува, са кинтите. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Феновете на Галена обаче, как са се събрали да злорадстват и да леят злоба. 😂😂😂 Аз пък чух песента от колоните на @Hurricane! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Нито съм фен на Галена, нито нещо ми пречи да бъде обективен. Не може от години да пускаш само боклуци и все да ти се кланят. Балона се пука рано или късно. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 13 минути, BobiTo каза: Феновете на Галена обаче, как са се събрали да злорадстват и да леят злоба. 😂😂😂 Аз пък чух песента от колоните на @Hurricane! Е хит ли е бе, къде е лъжата?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 час , Runevski каза: А Рени за юни има 8 участия! Горкото момиче! Вярно ли големият й син се отрекъл от нея и отишъл да живее при баща си? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 40 минути, BobiTo каза: Феновете на Галена обаче, как са се събрали да злорадстват и да леят злоба. 😂😂😂 Аз пък чух песента от колоните на @Hurricane! В грешка си! Не е било от моите. При мен гърми само това: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 12 минути, DrAkO каза: Вярно ли големият й син се отрекъл от нея и отишъл да живее при баща си? Това са силни думи, не мисля че е толкова сериозно. Той е по-буен попринцип, непримирим и силен характер, явно минава тийнейджърските години малко по-бурно. Като добавим и влиянието на манипулативния му баща, нещата никак не са розови. Жалко, че в опитите си да си добър и справедлив родител, приятел в същото време, и майка и баща, понякога ти се качват на главата и забравят колко много ти дължат всъщност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Честит рожден ден Пепчо, пожелавам ти подобен хит: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 час, чушка. каза: Това е най-големият флоп на Преслава, май. Буквално от никъде не я чух тази песен, а щом като излезе, никой не я пуска, представям си какво ще бъде след месец. Е като за дует на няква дебютантка и Тройница не е толкова зле, но разбира се е твърде далеч от истинския хитов дует 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 9 минути, Lelqtian каза: Е като за дует на няква дебютантка и Тройница не е толкова зле, но разбира се е твърде далеч от истинския хитов дует Мама ни казА да не слушаме простотии, затова ще надуваме само Папилома и Ванчето разбирасе Великова! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 25 минути, Runevski каза: Това са силни думи, не мисля че е толкова сериозно. Той е по-буен попринцип, непримирим и силен характер, явно минава тийнейджърските години малко по-бурно. Като добавим и влиянието на манипулативния му баща, нещата никак не са розови. Жалко, че в опитите си да си добър и справедлив родител, приятел в същото време, и майка и баща, понякога ти се качват на главата и забравят колко много ти дължат всъщност. Мен пък винаги ми се е струвал досаден подлизурко, все за нея залепен и да е център на внимание. Така е като си разглезиш децата. Жалко, можеше поне те да са й опора. Някой може ли да каже Турболенцията колко гледания има днеска? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 ЧРД, Петранке. Дай Боже всеки му такива фенове! ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Това е толкова лошо, че направо превърта от другият край и взе че ме зариби страшно много! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 8 минути, Willy каза: Това е толкова лошо, че направо превърта от другият край и взе че ме зариби страшно много! Така действа котката на поп-фолка! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 13 минути, Willy каза: Това е толкова лошо, че направо превърта от другият край и взе че ме зариби страшно много! Изобщо не е лошо, но бяхте предубедени. Свиквайте с хита на хитовете или, иначе казано, хитов хит! @Kriminal 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари