kalpazanin Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 час, Kriminal каза: Минавам само да ви поздравя със един от хитовите хитове на сезона Къде е хит 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 54 минути, meleto каза: Гледам в eventim, концертът на Глория е супер зле с билетите, докато Ивана е почти разпродала и във Варна, и в Бургас. Направо се е разбила Ивана от продажби! :DDDDDD 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 16 минути, DenFevgo каза: Направо се е разбила Ивана от продажби! :DDDDDD И на двете не вървят, защото хората в момента не искат да са затворени в зала и да висят. Лош момент просто за концерти. Иначе те двете специално могат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: И на двете не вървят, защото хората в момента не искат да са затворени в зала и да висят. Лош момент просто за концерти. Иначе те двете специално могат. Концертите са на открито. При Глория са пуснати определени редове в платформите, нямам идея на касата в Бургас дали се търсят повече. Иначе да, не са мръднали почти. При Ивана също виждам, че определени редове са неактивни за продажба, най-вероятно също се предлагат само на касите. Другият вариант е тя да ги е запазила за раздаване. Или да са за някоя партия, като при Веско М.! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 42 минути, kalpazanin каза: Къде е хит Във мозъка ми, в Рамания, в къщата ми, в южните квартали и във Дубай! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Аз като станете прекалено серизони в тая тема и някой се разсърди, че споделяме Мая Нурѝ, Шефката Клея, Ваня Разбирасе Великова итн. 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 3 часа , DenFevgo каза: Концертите са на открито. При Глория са пуснати определени редове в платформите, нямам идея на касата в Бургас дали се търсят повече. Иначе да, не са мръднали почти. При Ивана също виждам, че определени редове са неактивни за продажба, най-вероятно също се предлагат само на касите. Другият вариант е тя да ги е запазила за раздаване. Или да са за някоя партия, като при Веско М.! Обикновено билети се купуват в последния момент. Аз лично на концерт на Ивана не бих отишъл. Първо не я харесвам, второ нямам нерви да ѝ слушам речите и философстването. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 3 часа , Kriminal каза: Аз като станете прекалено серизони в тая тема и някой се разсърди, че споделяме Мая Нурѝ, Шефката Клея, Ваня Разбирасе Великова итн. Тази както блесна, така и угасна. Ванчето ѝ изяде хляба. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Вече имам чувството, че песента на Емилия е вградена автоматично във плейъра на всеки автомобил. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 7 часа , DenFevgo каза: Направо се е разбила Ивана от продажби! :DDDDDD Надявам се някой разбра иронията Нали се постваха снимки с реклами и прочее, та затова. Бъзик, бъзик, ама май на Глория почти няма билети. Гледам 3-4 реда са останали, поне от тия пуснати онлайн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Добрютро! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 https://www.facebook.com/merindjei/videos/501097084551179 Хитът! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Хит! https://www.facebook.com/vania.velikovapetkova/videos/152617423495246 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 1 година и 10 дена, песента ме зариби! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 9 дни без няколко часа, песента ме зариби! ❤️ 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 6 часа , DarkChild каза: Тази както блесна, така и угасна. Ванчето ѝ изяде хляба. Просто явно реши да не засенчва култовия си дебютен хит и да остави на другите "да се блъскат в камерите" както казва "маминка" Гло."Шефът и шефката" = българската Макарена! Единственото разочароващо беше фейк новината за дует със Зоя. А представяте ли си общ проект между Клеа и Великова - ето това вече би било ТУРБОЛЕНЦИЯ! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 3 минути, Gerganafen каза: Просто явно реши да не засенчва култовия си дебютен хит и да остави на другите "да се блъскат в камерите" както казва "маминка" Гло."Шефът и шефката" = българската Макарена! Единственото разочароващо беше фейк новината за дует със Зоя. А представяте ли си общ проект между Клеа и Великова - ето това вече би било ТУРБОЛЕНЦИЯ! Не е фейк! Имаше дует, даже беше и сниман, нещо стана! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 2 минути, THE IIconic каза: Не е фейк! Имаше дует, даже беше и сниман, нещо стана! Сигурно е така, нали и някакви кадри бяха пуснали. Под фейк имам предвид, че до момента не сме видели крайния продукт. Някой да хакне чийто компютър трябва! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 29 минути, Gerganafen каза: Сигурно е така, нали и някакви кадри бяха пуснали. Под фейк имам предвид, че до момента не сме видели крайния продукт. Някой да хакне чийто компютър трябва! Можеше да я питам, ама Боровинката ме накара да я питам коя зодия е и тя ме блокира.:D 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 PlanetaOfficial са махнали пепе и лидл от началната страница. Ще имат премиера днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 6 минути, Willy каза: PlanetaOfficial са махнали пепе и лидл от началната страница. Ще имат премиера днес? Дано Терзийска ни огрее. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 час, THE IIconic каза: Можеше да я питам, ама Боровинката ме накара да я питам коя зодия е и тя ме блокира.:D Аз пък й честитих рождения ден и бях веднагически блокиран също! преди 29 минути, GSA каза: Дано Терзийска ни огрее. Дано е Ариа. Или Ваня неВеликова. Сигурно ще е някакъв шит, обаче. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 8 минути, asylum каза: Аз пък й честитих рождения ден и бях веднагически блокиран също! СиянаСиСи е истинска кралица! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 минута, THE IIconic каза: СиянаСиСи е истинска кралица! Да, наясно е, че подаде ли ни пръст, ще й отхапем ръката до лакътя. Мисли в перспектива. Знае, че рано или късно ще опрем до голи снимки. Тя е 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 минута, asylum каза: Да, наясно е, че подаде ли ни пръст, ще й отхапем ръката до лакътя. Мисли в перспектива. Знае, че рано или късно ще опрем до голи снимки. Тя е Жената искара песента на 100летието и се пенсионира! Какво повече 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари