asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 56 минути, Willy каза: Мъжа й е най-малко би. Явно затова Кама мрази педалите - налага й се да дели внимание с тях, хъ-хъ. Тя да не се окаже транс, оперирал се в Швейцария навремето? преди 55 минути, Fast каза: 3:13 Е, това е нормална обида. Не е нужно да си обратен, за да наричаш най-добрия си приятел така, независимо дали сте скарани или не! преди 53 минути, чушка. каза: Казала е "педераст", а това не е сексуална ориентация, а се начира човек, който не знае как да се държи и говори глупости. Според мен най-обидно е да го наречеш будка с П. Другото е приемливо. преди 51 минути, чушка. каза: Цвети Янева - песен от Деян Асенов - текст Петя Радева - клип Ники Скерлев. Честито. Музика - Боби Павлов, текст - Цветелина Янева, видео Йордан Петков. преди 50 минути, WindWalkerMonk каза: Камелия трябва да я поканят на анти гей парада да пее. Тя е мечтата на всеки 40 годишен+ чекиджия. Но не е гей икона. Там Пепа я бие преди 47 минути, foxy_vd каза: Приятелю, тук има хора от персонала на "Калигула" в Пловдив. Разпитай ги кой е главният герой от чалгата в програмата им от 20 години. Малина? Тя травистее даже. преди 39 минути, plambata каза: Според мен пък Галена има нужда от изява в подобен род предаване. Ясно е, че нея в риалити няма да я видим и по-добре, но подобно музикално шоу може да ѝ се отрази позитивно. Камелия не мисля, че е изгубила по някакъв начин имиджово от участието си, тъкмо напротив. Аз се опасявам, че подобно на другите чалгарки, тя няма никакви музикална култура и познания, но щом една простачка като Мара се оправи в подобна роля, със сигурност Галя ще се представи по-добре. А и малко или много им пазят образите от големи излагации. преди 17 минути, FikLena каза: Бивш. Правилно се ориентира към Фикуса. преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: Не е ли забранено да се постват снимки на форумците? @omline Той не е форумец, а звезда. Освен това, води собствено предаване по Евроком софийския. преди 11 минути, Fast каза: Би ли разказал повече? Имам чувството че едно 80-90% от чалгарките са излизали с хомофоби. Те самите са хомофобки. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 6 минути, plambata каза: И с какво точно правата им са нарушени, защото не ми е ясно? Не знам колко е закостеняла и мразеща България, но едни от най-големите звезди у нас винаги са били гейове - Емил Димитров, Георги Парцалев, Васил Найденов, Азис и т.н. Изконни човешки права нерагламентирани в Конституцията на РБ като сключване на брачен съюз, осиновяване на деца, сурогатно майчинство и унаследяване. Унаследяването може да бъде издествано чрез вратички в закона, аз имам гей роднина, която живее с жена от 20 и кусур години, и имат имущество, което е направено на този принцип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 2 минути, чушка. каза: Ами например, по Конституция на РБ, брачен съюз е възможен само между мъж и жена. Нещо, което напредналите европейски страни, отдавна са приели и всеки може да се сключва брачен съюз помежду си, а тук е тема табу. И други неща. И тема табу трябва да си остане. Това е моето мнение, разбира се. И все пак не ми е ясно как тези демонстративни паради ще променят нагласите на българите. Напротив, настървяват се още повече срещу тази общност. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Изконни човешки права нерагламентирани в Конституцията на РБ като сключване на брачен съюз, осиновяване на деца, сурогатно майчинство и унаследяване. Унаследяването може да бъде издествано чрез вратички в закона, аз имам гей роднина, която живее с жена от 20 и кусур години, и имат имущество, което е направено на този принцип. Не могат да наследяват или да бъдат наследявани? Това е интересно и не съм чувал. Звучи кофти и в двата случая. Останалото не мисля, че е голяма драма - май могат да се женят в чужбина? Аз съм против осиновяването... Защо чалгарките нямат песни със заглавието "Наследство" - сега ще ми изкарате поста спам! Поздрав с бъдещ хит Ивана - Наследство 2023 / Nasledstvo 2023 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 4 минути, plambata каза: И тема табу трябва да си остане. Това е моето мнение, разбира се. И все пак не ми е ясно как тези демонстративни паради ще променят нагласите на българите. Напротив, настървяват се още повече срещу тази общност. По принцип съм съгласен, че тези прайдове, не водят до нищо, а точно обратното. Смисъл, не е окей да се появяваш със саксия на главата и с токчета 50 см, с прашки и да се разхождаш така на паветата. Или разни каляски, това граничи с мания за внимание = още по-силен хейт от към обществото. Иначе с напредването на страните, съответно развитие, неизбежно. В България също ще има един ден брак между еднополови, както и възможност за осиновяване и други равноправни права, имащи хетеросексуални двойки, но трябва да минат години до този момент. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 4 минути, чушка. каза: По-красиви от феновете на Галена няма! ами да преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Значи от днес съм фен на Гейлена.🎆 хайде чакаме те 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 минута, plambata каза: И тема табу трябва да си остане. Това е моето мнение, разбира се. И все пак не ми е ясно как тези демонстративни паради ще променят нагласите на българите. Напротив, настървяват се още повече срещу тази общност. Мисля, че целта на парадите е да се покаже колко много хора са гей и колко много хора ги подкрепят. Признак на това, че ги има, че съществуват и че да си с такава сексуална ориентация е напълно нормално, както и да си с хетеро. И трябва да съдим за хората по техните личностни качества, а не по сексуалната ориентация. Всеки сам избира дали да приеме гей хората или не. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 5 минути, plambata каза: И тема табу трябва да си остане. Това е моето мнение, разбира се. И все пак не ми е ясно как тези демонстративни паради ще променят нагласите на българите. Напротив, настървяват се още повече срещу тази общност. Премини в Чат мания и ни обясни защo мислиш че едно нормално гей семейство не може да гледа дете, а всякакви пияници, невъзпитани и семейства пред разпадане - да. Този проект беше CULTURAL RESET 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Мисля, че целта на парадите е да се покаже колко много хора са гей и колко много хора ги подкрепят. Признак на това, че ги има, че съществуват и че да си с такава сексуална ориентация е напълно нормално, както и да си с хетеро. И трябва да съдим за хората по техните личностни качества, а не по сексуалната ориентация. Всеки сам избира дали да приеме гей хората или не. Ако е някакво нормално събиране, да, но се съгласи, че някакви мъже или жени да се обличат с някакви изродщни, още повече напряга и омразата се увеличава. Не смятам, че прайдовете водят до нещо положително за LGBT обществото. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 минута, asylum каза: Не могат да наследяват или да бъдат наследявани? Това е интересно и не съм чувал. Звучи кофти и в двата случая. Останалото не мисля, че е голяма драма - май могат да се женят в чужбина? Аз съм против осиновяването... Защо чалгарките нямат песни със заглавието "Наследство" - сега ще ми изкарате поста спам! Поздрав с бъдещ хит Ивана - Наследство 2023 / Nasledstvo 2023 Когато живеят на семейни начела без сключен брак и ако единият се разболее - другият партньор дори няма приоритетност на свиждания, каквато имат роднините, защото 1) нямат кръвна връзка и 2) нямат законова връзка. Такъв е и случаят при смърт на един от двамата. Наследството отива при роднините на покойника, а партньорът му законово не се води роднина. При смърт на партньор в хетеро семейство при сключен брак, другият партньор - съответно жена или мъжът се води наследник от първа линия и получава 50%, ако имат деца - те поделят останалите 50%, ако нямат партньорът взима всичко. В гей семейство дори единият партньор няма право на дума къде да бъде погребан другия и на подписване на смъртен акт, защото законово не се води роднина. Не знам дали го обясних добре, надявам се да си ме разбрал. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Мисля, че целта на парадите е да се покаже колко много хора са гей и колко много хора ги подкрепят. Признак на това, че ги има, че съществуват и че да си с такава сексуална ориентация е напълно нормално, както и да си с хетеро. И трябва да съдим за хората по техните личностни качества, а не по сексуалната ориентация. Всеки сам избира дали да приеме гей хората или не. Ми дайте да направим панаири за всеки пол, възраст, професия, възраст и т.н. Постига се обратният ефект. Ако искат да се приеме за нормално, нека се държат нормално. Аз ги приемам и не мисля, че е нужно да се парадира. Може би от гледна точка на купона го правят, но той като цяло купонът тука е слаб. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 14 минути, asylum каза: Е, това е нормална обида. Не е нужно да си обратен, за да наричаш най-добрия си приятел така, независимо дали сте скарани или не! Всякакви обиди, които омаловажават общества по раса, пол и сексуалност са дебелашки и неприемливи, защото винаги водят до напрежение. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Когато живеят на семейни начела без сключен брак и ако единият се разболее - другият партньор дори няма приоритетност на свиждания, каквато имат роднините, защото 1) нямат кръвна връзка и 2) нямат законова връзка. Такъв е и случаят при смърт на един от двамата. Наследството отива при роднините на покойника, а партньорът му законово не се води роднина. При смърт на партньор в хетеро семейство при сключен брак, другият партньор - съответно жена или мъжът се води наследник от първа линия и получава 50%, ако имат деца - те поделят останалите 50%, ако нямат партньорът взима всичко. В гей семейство дори единият партньор няма право на дума къде да бъде погребан другия и на подписване на смъртен акт, защото законово не се води роднина. Не знам дали го обясних добре, надявам се да си ме разбрал. Или получих дежавю, или Боровинката ми го е обяснявала това преди време Гадничко е, но пък, съгласи се, има и някакви предпазващи функции - ако някой плазмодий като Галин забие дъртак с идеята да го наследи, ще види пачка през крив макарон. Но мисля, че може да си правят пълномощни, общи банкови сметки и да постигнат горе-долу същия ефект. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Моля? Вече не сме приятелки! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 минута, Fast каза: Всякакви обиди, които омаловажават общества по раса, пол и сексуалност са дебелашки и неприемливи, защото винаги водят до напрежение. Ми ние не сме се обиждали. В училище сме си викали "грозник", "тъпанар", "гей" и т.н. Никога не съм се чувствал грозен след подобна "обида" например. Ако е между приятели, не виждам нищо нередно. Пред други, особено ако са с лабилна психика, да. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 3 минути, чушка. каза: Ако е някакво нормално събиране, да, но се съгласи, че някакви мъже или жени да се обличат с някакви изродщни, още повече напряга и омразата се увеличава. Не смятам, че прайдовете водят до нещо положително за LGBT обществото. Разбира се, че понякога прекаляват. Всеки човек, независимо пол, раса, сексуална ориентация и предпочитания си има своите негативни черти. Какво мислиш за Бургаския прайд около 15-ти май се проведе. За мен беше напълно излишен, в момента има много по-важни глобални въпроси на държавно ниво, отделно гейките като контраатака правят тези събития. Мразя всякакъв вид излишна показност, гейките просто не знаят как да се интегрират в обществото без да пищят "аз съм гей". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 минута, xroflx9 каза: Моля? Вече не сме приятелки! Мило, ти си фен на тази кралица, отделно все още не си ми пратил свой дик пик: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Когато живеят на семейни начела без сключен брак и ако единият се разболее - другият партньор дори няма приоритетност на свиждания, каквато имат роднините, защото 1) нямат кръвна връзка и 2) нямат законова връзка. Такъв е и случаят при смърт на един от двамата. Наследството отива при роднините на покойника, а партньорът му законово не се води роднина. При смърт на партньор в хетеро семейство при сключен брак, другият партньор - съответно жена или мъжът се води наследник от първа линия и получава 50%, ако имат деца - те поделят останалите 50%, ако нямат партньорът взима всичко. В гей семейство дори единият партньор няма право на дума къде да бъде погребан другия и на подписване на смъртен акт, защото законово не се води роднина. Не знам дали го обясних добре, надявам се да си ме разбрал. Наследството е най-малкият проблем. Ако имаш доверие на партньорът си, винаги можеш да му завещаеш онези твоите наследствени имоти и / или вещи, ако имаш такива чрез нотариус и нотариална заверка, запазват се при него и при смърт, той ги наследява. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Мразя всякакъв вид излишна показност, гейките просто не знаят как да се интегрират в обществото без да пищят "аз съм гей". Някои са като веганите. Запознавате се и на петото изречение ти казват, че са я веган, я гей. Щом с това се изчерпва инфото за теб, окей, както би казАла Кичка. Имам една позната лесбийка, тя само с такива истории на занимава и все обръща темите на гейщина. Ми досадно е. Толкова други теми има. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Мило, ти си фен на тази кралица, отделно все още не си ми пратил свой дик пик: Първата ми любимка беше Секси Иви. Като малък се разбивах пред телевизора на "Шампанско и сълзи" в гърнето. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 час, Fast каза: 3:13 3:18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 3 минути, asylum каза: Или получих дежавю, или Боровинката ми го е обяснявала това преди време Гадничко е, но пък, съгласи се, има и някакви предпазващи функции - ако някой плазмодий като Галин забие дъртак с идеята да го наследи, ще види пачка през крив макарон. Но мисля, че може да си правят пълномощни, общи банкови сметки и да постигнат горе-долу същия ефект. Ако дъртакът приживе и в добро психично състояние желае винаги може да предпише цялото си имане на Галин или да му го завещае и той да го получи след смъртта на въпросния. Може да му го предпише с доживотно безвъзмездно право на ползване. Това за унаследяването е обикновено при неочаквана смърт на партньора. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 3 часа , plambata каза: Знаех си, че някой ще се хване за Камелия. Аз под "глас" разбирам много неща. Всеки от изброените изпъква с нещо - я с височини (Глория), я с техника (старата Десислава), я с емоция (Ивана, Азис). Камелия, от своя страна, има 2 много силни предимства в своето пеене - мощта и изключително специфичната бленда. Би ли я сбъркал някога с друга? Мощта най-вече! 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Галин и Лидия поднесоха "лъжа" в "Черешката на тортата" Галин и неговата певица Лидия без грам притеснение излъгаха зрителите в "Черешката на тортата“. Фолкаджията, която първия път при участието си в готварското предаване бе подкрепен от майка си, сега заложи на по-красива и млада помощ, но тотално разочарова кулинарите. Не бе във възторг и шеф Иван Манчев, който обяви, че е очаквал повече от уменията на певеца. Най-големият си гаф в кухнята Галин и Лидия сътвориха с маслени сладки, които бяха представени като домашни и по собствена рецепта на певицата. Те забъркаха сместа и сложиха във фурната няколко бисквитки, но когато ги сервираха на гостите, едните и другите нямаха нищо общо. С просто око се виждаше, че поднесените на масата са купени, докато направените от Галин и протежето му бяха много по-малки и с различни форма. Зрителите не останаха равнодушни и поискаха от Манчев да кани хора, които могат да готвят, а не просто да показват мускули. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 8 минути, Willy каза: Премини в Чат мания и ни обясни защo мислиш че едно нормално гей семейство не може да гледа дете, а всякакви пияници, невъзпитани и семейства пред разпадане - да. Този проект беше CULTURAL RESET Няма смисъл, няма да стигнем до консенсус. Самият израз "нормално гей семейство" е оксиморон за мен. При син, отглеждан от двама бащи например, няма как да няма отражение върху психиката от най-ранна детска възраст. Също такива отражения има и при психясали хетеро семейства, разбира се. Както и да е, темата беше друга. Показността на тези паради е излишна и даже вредна за общността. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари