Jump to content

Поп фолк скандали (Юни, 2021)

Препоръчани коментари

Току що, xroflx9 каза:

Първата ми любимка беше Секси Иви. Като малък се разбивах пред телевизора на "Шампанско и сълзи" в гърнето.

А гърнето разбиваше ли?

https://www.vbox7.com/play:f380fc700a

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Някои са като веганите. Запознавате се и на петото изречение ти казват, че са я веган, я гей. Щом с това се изчерпва инфото за теб, окей, както би казАла Кичка. Имам една позната лесбийка, тя само с такива истории на занимава и все обръща темите на гейщина. Ми досадно е. Толкова други теми има. 

Превръщат гей от сексуална ориентация в базис на цялото си персоналити. Отделно са крайно нетолерантни към останалите, а самите те пледират за толерантност, разбиране и приемане.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, plambata каза:

И с какво точно правата им са нарушени, защото не ми е ясно? Не знам колко е закостеняла и мразеща България, но едни от най-големите звезди у нас винаги са били гейове - Емил Димитров, Георги Парцалев, Васил Найденов, Азис и т.н.

Ами с това, че все още те сочат с пръст на улицата ако се държиш малко по-женствено, ако си с различен цвят коса, ако имаш обица на носа и т.н. 
Не могат да се осиновяват деца, не може да де сключва брак, да се наследяват гей партньори.. списъка е безкраен - затова са нужни гей паради; защото все още равенство и приемственост липсват. 
Иначе е нормално мъжа да се напива и да си пребива жената и децата... 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, FikLena каза:

Галин и Лидия поднесоха "лъжа" в "Черешката на тортата"

1089757.jpg

Галин и неговата певица Лидия без грам притеснение излъгаха зрителите в "Черешката на тортата“.

Фолкаджията, която първия път при участието си в готварското предаване бе подкрепен от майка си, сега заложи на по-красива и млада помощ, но тотално разочарова кулинарите. Не бе във възторг и шеф Иван Манчев, който обяви, че е очаквал повече от уменията на певеца.

Най-големият си гаф в кухнята Галин и Лидия сътвориха с маслени сладки, които бяха представени като домашни и по собствена рецепта на певицата. Те забъркаха сместа и сложиха във фурната няколко бисквитки, но когато ги сервираха на гостите, едните и другите нямаха нищо общо. С просто око се виждаше, че поднесените на масата са купени, докато направените от Галин и протежето му бяха много по-малки и с различни форма.

Зрителите не останаха равнодушни и поискаха от Манчев да кани хора, които могат да готвят, а не просто да показват мускули.

Това си е чалгата. Крадени песни, купени гледания, плейбе, фалшиви курабии. Какво друго са очаквали? Никаква доблест - а са се подигравали на плеймейтки, като сложат нещо готово на масата, или като Луна поръча меню в ресторант. Поне не са лъгали. 

• Like 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Just_Me каза:

Демек не понася най-близките й приятели + екипа й? 😅

Ами най-вероятно. Той къде ги среща всъщност? Никъде! Я дошли на някоя семейна сбирка, я не...

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Изтървах веднъж дистанционното там.:mf_surrender:

Важното е, че не си си изпускал джиесема в селски кенеф, както една позната. 

• Haha 1
  • Wow 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, GSA каза:

Ами с това, че все още те сочат с пръст на улицата ако се държиш малко по-женствено, ако си с различен цвят коса, ако имаш обица на носа и т.н. 
Не могат да се осиновяват деца, не може да де сключва брак, да се наследяват гей партньори.. списъка е безкраен - затова са нужни гей паради; защото все още равенство и приемственост липсват. 
Иначе е нормално мъжа да се напива и да си пребива жената и децата... 

Нищо нормално няма в последното и тези изроди трябва да се преследват с цялата строгост на закона. С пръст по улиците се сочат и хетеро хора, които се носят по-странно. И за трети път казвам, парадът нищо не променя в нагласите на средностатистическия българин. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Willy каза:

Премини в Чат мания и ни обясни защo мислиш че едно нормално гей семейство не може да гледа дете, а всякакви пияници, невъзпитани и семейства пред разпадане - да. 

Този проект беше CULTURAL RESET

Аз като предсравител на токсично семейство с баща насилник и психопат съм напълно съгласен с това твърдение. Вероятно щях да бъда с по-щастливо и пълноценно детство в еднополово и любвеобвилно семейство, отколкото в настоящото - но едвали щях да съм същата личност сега - със същите принципи, твърдост, житейска филосифия и жизнен опит. :) 

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Fast каза:

Би ли разказал повече? Имам чувството че едно 80-90% от чалгарките са излизали с хомофоби. 

Преди време един му беше звънял и го беше питал нещо за Галена и Гальо пощурял, почнал да го псува, викал “Аман от педали”, ама това беше преди 5-6 години. Сега не вярвам да е по-различно де. 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, xroflx9 каза:

Първата ми любимка беше Секси Иви. Като малък се разбивах пред телевизора на "Шампанско и сълзи" в гърнето.

И аз, надувах нещо неТипично до пазара на 8. ♥️

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Hurricane каза:

Преди време един му беше звънял и го беше питал нещо за Галена и Гальо пощурял, почнал да го псува, викал “Аман от педали”, ама това беше преди 5-6 години. Сега не вярвам да е по-различно де. 

Е, тогава бяхте приятелки с Галена, нормално е да било преди 5-6 години.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Преди 100 години е било напълно нормално жените да нямат право да гласуват, имало е стотици шествия на жени за равноправни права. Пак е имало хора, за които това е било неприемливо, отблъскващо и ненужно. Цялата показност са я намирали за натрапчива. Но ето, че днес е напълно приемливо и нормално жена да има право да гласува или даже да я избират за позиции като кмет, министър или президент.

Преди 50 години е било нормално цветнокожите да бъдат сегрегирани (? - има ли такава дума), но ето че днес и те имат право да ползват същите тоалетни като другите хора и да пият от същата чешма.

Всяка група, която се чувства в неравноправно положение, според мен има правото спокойно да изразява позицията си и да иска да бъде приет от обществото. Събитието може да се струва отблъскващо или дразнещо, само за хората, които сами не са сигурни в своята сексуалност.

• Like 7
Сподели в други сайтове

Джофрин е магнит за излагации, каквото и да направи - бива осмивано и подигравано. Най-добре да се скрие в някоя пещера.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Джофрин е магнит за излагации, каквото и да направи - бива осмивано и подигравано. Най-добре да се скрие в някоя пещера.

Не мисля че ще може да се наведе толкова че да си влезе по дупките.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, чушка. каза:

Е, тогава бяхте приятелки с Галена, нормално е да било преди 5-6 години.

Ами бяхме (за жалост)! Сега още повече ще я озлобя към мен, като я довърша с дуета ми с новата тийн кралица Лидия! Да хваща последния влак за Смядово, че иначе ще тича по околовръстното в София да си развява пич*ата за без пари, както правеше навремето!

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Hurricane каза:

Ами бяхме (за жалост)! Сега още повече ще я озлобя към мен, като я довърша с дуета ми с новата тийн кралица Лидия! Да хваща последния влак за Смядово, че иначе ще тича по околовръстното в София да си развява пич*ата за без пари, както правеше навремето!

Стига с тоя злоба, че ще ти стане нещо.

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Дуета с Лидия като Нокаут или дуета на Алисия и Лидия да е по успех, макс като Така ни се пада, щoм поканата идва от Бета мюзик. Жалко, колко падна...

В дуета с Коце щe e силата, ако има такъв.

• Like 4

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Дуета с Лидия като Нокаут или дуета на Алисия и Лидия да е по успех, макс като Така ни се пада, щoм поканата идва от Бета мюзик. Жалко, колко падна...

В дуета с Коце щe e силата, ако има такъв.

Има шанс да е голям хит, ако песента е наистина добра, Обаче после Лидето ще трябва да заминава на село, защото този дует ще прекрати кариерата й. Преслава - енергийната вампирка на Пайнер.

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

popfolkranglist 👭 Дуетна ще бъде следващата песен на #Преслава и ще се появи още през този месец.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Това разкри самата изпълнителка в своя инстаграм профил, къде обаче не пожела да издаде името на новата си дуета половинка.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🧏🏻♀️ Според непотвърдена информация обаче, песента е съвместна с четвъртата в ранглистата през юни Десита.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Има шанс да е голям хит, ако песента е наистина добра, Обаче после Лидето ще трябва да заминава на село, защото този дует ще прекрати кариерата й. Преслава - енергийната вампирка на Пайнер.

Каква кариера? Не си заслужава да харчи тези способности за 1% батерия дето притежава Лидл.

• Like 1
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...