WindWalkerMonk Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, BobiTo каза: Топ хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Планетчо беше тоя дето си прави лицето восъчно на снимките ли? 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Топ хит. Клипчетата от Театро още кънтят в Лидените клипчета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 минута, asylum каза: Е, те явно доста са си губили времето, щом се е наложило Фикича да ги разпира на дърти години. Тая работа навярно са я свършили още през 2004-та. Но може да са подновили кърпежа. Е виж ги кви са, беха си грозни тетки лапачки. Тука се смеят на Ваня, че била луд дебел изфирясал слон, ама да видят с кви лъвчета се дъвче. То не е нали постижение да станеш топ мадама като си гримирана, и супер известна като Преса, Галена, Алисия и да плющиш момчета. Напротив, ако си пухкавелка е постижение да се намерите в една постелка и то на 34 да мачкаш 20 годишни. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 8 минути, WindWalkerMonk каза: Верно, че и на него се лепна. Ако Преслава и Галена са се оплаквали че ги е разпрал отпред, Планетчо отзад 100% е изпитал лекарите как шият и кърпят. Фики с тези огромните мускули много ме съмнява да може да разпори каквото и да е. Обикновено има обратнопропорционална зависимост между размер мускули и размер патка. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Е виж ги кви са, беха си грозни тетки лапачки. Тука се смеят на Ваня, че била луд дебел изфирясал слон, ама да видят с кви лъвчета се дъвче. То не е нали постижение да станеш топ мадама като си гримирана, и супер известна като Преса, Галена, Алисия и да плющиш момчета. Напротив, ако си пухкавелка е постижение да се намерите в една постелка и то на 34 да мачкаш 20 годишни. Ванчето си прави кефа. Има си кръчма в хола и й сервира персонал. Купони нон-стоп, яша, бейби! И поне не е лапала на Милко в Толбухин, та да стане певачка. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Е виж ги кви са, беха си грозни тетки лапачки. Тука се смеят на Ваня, че била луд дебел изфирясал слон, ама да видят с кви лъвчета се дъвче. То не е нали постижение да станеш топ мадама като си гримирана, и супер известна като Преса, Галена, Алисия и да плющиш момчета. Напротив, ако си пухкавелка е постижение да се намерите в една постелка и то на 34 да мачкаш 20 годишни. На 42 мачка 24 годишен, Ваня да се учи! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 2 минути, BobiTo каза: На 42 мачка 24 годишен, Ваня да се учи! Буквално с тия телеса. Но пък е свежарка, как се избъзика днеска за кюфтета. 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, WindWalkerMonk каза: Буквално с тия телеса. Но пък е свежарка, как се избъзика днеска за кюфтета. Да пускав лайв можеш, а да си видиш вайбъра, не! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, BobiTo каза: Да пускав лайв можеш, а да си видиш вайбъра, не! Ми бъгави са му нотификациите на вайбъра. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, BobiTo каза: Да пускав лайв можеш, а да си видиш вайбъра, не! Вайбър е демоде. Да следи живите включвания на мамка си - това е новата норма! 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 минута, asylum каза: Вайбър е демоде. Да следи живите включвания на мамка си - това е новата норма! Телеграм е на мода, тегли мигом! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Да започнем новата тема и новия месец подобаващо! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, BobiTo каза: Телеграм е на мода, тегли мигом! Животът ми е Ватсап. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, asylum каза: Животът ми е Ватсап. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Над 200 000 прегледаха “Луда жена“ на Джордан за уикенд http://planeta.tv/news/view/Nad-200-000-pregledaha-Luda-zhena-na-Dzhordan-za-weekend?fbclid=IwAR2ZLcLkUTs3zooPOcUu6uYiT_aN6d8QFG0_AZGN25tYt5qiVNNFBaJyGns Уаааау рекорд на гинес! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 6 часа , VulkoIsTheBest каза: Коя е дъртата и кой е Минетчо? Ауу, прекрасна вечер. Ето това са истински скандали, а не да се правим вечно на позитивни Глория и Планетчо, бейб. Нали той замени Кралицата и незабравимата й останка с косматата гръд на Фики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Гледанията за понеделник: 1. Галена и Меди - 161К 2. Азис - 147K 3. Малката и Робов - 111К 4. Теди и Илиян - 106К 5. Трио Алфа - 73К 6. Симона - 71К 7. Преслава - 65К 8. Джена и Тита - 60К 9. Данна и Робов - 54К 10. Камелия и Робов - 48К Мачкаме със задържане и това е! п.с Честит празник! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 6 часа , BobiTo каза: На 42 мачка 24 годишен, Ваня да се учи! Мадона на 62 мачка 26 годишно младо яре. Десислава коя? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 7 часа , pechenko каза: Хита на лятото Защо има -5 минуса? Пресовите ще пръснат от ад.Кучка проклета ли е хита ня лятато 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 6 минути, FikLena каза: Защо има -5 минуса? Пресовите ще пръснат от ад.Кучка проклета ли е хита ня лятато Шото милоу астрономическо то лято почва от 21.06, а сега сме едва първи юни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Нямам против никоя песен този сезон, но това принизяване на Преслава, сякаш голям хит може да е само една песен. Това, че са я минали не означава, че е флоп, провал. Все едно “Да гори в любов” да не е мега хит, само щото “Феноменален” я е минала. Този месец най вече се откроиха Галена и Меди, Преслава, Малката и Робов, и Симона. Тези на Азис и на Александрова не знам какви хитове съм, никога не съм ги чувал самия аз, и не ми се е налагало. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 1 час, Гальо каза: Нямам против никоя песен този сезон, но това принизяване на Преслава, сякаш голям хит може да е само една песен. Това, че са я минали не означава, че е флоп, провал. Все едно “Да гори в любов” да не е мега хит, само щото “Феноменален” я е минала. Този месец най вече се откроиха Галена и Меди, Преслава, Малката и Робов, и Симона. Тези на Азис и на Александрова не знам какви хитове съм, никога не съм ги чувал самия аз, и не ми се е налагало. Това, че Преслава е с флоп не го ли твърдеше само plambata? Иначе донякъде си прав, но и преславовите далеч не са прави. Защо тичат да дават постоянно минуси и да твърдят, че дуета бил с купени гледания? Толкова ли не могат да признаят коя песен надделява този път. Иначе и аз песента на Азис не съм я чул никъде. За мен не влиза в топ 3. На Александрова обаче по баловете доста гърмеше и в момента мачка в дискотеките. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 1 час, Гальо каза: Нямам против никоя песен този сезон, но това принизяване на Преслава, сякаш голям хит може да е само една песен. Това, че са я минали не означава, че е флоп, провал. Все едно “Да гори в любов” да не е мега хит, само щото “Феноменален” я е минала. Този месец най вече се откроиха Галена и Меди, Преслава, Малката и Робов, и Симона. Тези на Азис и на Александрова не знам какви хитове съм, никога не съм ги чувал самия аз, и не ми се е налагало. Дразнещо е много, и то най вече щото 3/4 човека постват скандал през пост буквално. Но е хубаво да видиш как беше с пиян и машъпа на Преслава като насра къде беше ти и паника. Винаги ми е било чуждо, щото по дискотеките повечето песни се пускат в микс. А и ти правиш това с песните на Алфа, ама айде за там може. Скандал за мен е доста тъпа песен, но от последните е най големия хит. Надявам се заради българското, но мисля, че й манията по вечно опериращото се ромче допринася. Идеята ми е, че сега виждаш как се чувстват другите като се смеят на твоята ***ва. Топ песента за мен е Момиче от лед. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 30 минути, Danger. каза: Това, че Преслава е с флоп не го ли твърдеше само plambata? Иначе донякъде си прав, но и преславовите далеч не са прави. Защо тичат да дават постоянно минуси и да твърдят, че дуета бил с купени гледания? Толкова ли не могат да признаят коя песен надделява този път. Иначе и аз песента на Азис не съм я чул никъде. За мен не влиза в топ 3. На Александрова обаче по баловете доста гърмеше и в момента мачка в дискотеките. Абсолютно не са прави, те са с някаква фикс идея, че Преслава няма конкуренция, и то точно когато изпльоскаха 20 песни след нея. Аз лично не харесвам Скандал, даже не знам дали съм я слушал, но си е топ хит в момента. Аномалия пък ми е любимата песен тази година, и се кефя много на успеха и. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари