WindWalkerMonk Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза: Когато цялата държава се тресеше от "Мъжете всичко искат", "Мила моя, мили мой", "Бели нощи", "Погледни ме в очите", "Само мене нямаш" и "Обичай ме" къде беше Галин?! А Кралица Цвети Янева може да го купи и да го продаде, и пак да го купи, и пак да го продаде. Направо да го продаде за сексуална робиня - тъкмо Галин ще съвмести полезното с приятното. Точно. Цуцка може и вече да не може, да не я видим в Алфа и нея скоро. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Точно. Цуцка може и вече да не може, да не я видим в Алфа и нея скоро. Аз съм сигурен, че е задалила предостатъчно пари за черни дни и нови скъпи проекти. Тя е умна и хитра лисичка ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза: Графа е гей? 💀 Какво изненадващо има? Ако знаеш колко гейове има на високопоставени позиции във всякакви постове.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 2 минути, чушка. каза: Какво изненадващо има? Ако знаеш колко гейове има на високопоставени позиции във всякакви постове.. На мен ми прилича на хетеро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Току що, Andrew Cunanan. каза: На мен ми прилича на хетеро. Те много приличат на хетеро, които уж са семейни, с деца, но не им пречи да опитват и от другото. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Теди пуска албум на 8-ми Юни и ще прави промоция на която ще бъдат Преслава, Деси Слава, Гери-Никол, Ивана, Ариа, Емрах, Яница, Бони, Джордан, Борис Дали и Илиян. 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 49 минути, Andrew Cunanan. каза: Особено тук е много симпатичен и хубав. Все още беше като обикновено момче. После доста се промени. За мен изглеждаше най-добре в периода около Няма да боли и Момче без сърце. Но не може да се отрече, че преди него в жанра не беше имало мъж изпълнител, който да изглежда толкова свежарски и да е младежка сензация. Повечето си бяха типични за чалга и кръчми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 9 минути, BobiTo каза: Теди пуска албум на 8-ми Юни и ще прави промоция на която ще бъдат Преслава, Деси Слава, Гери-Никол, Ивана, Ариа, Емрах, Яница, Бони, Джордан, Борис Дали и Илиян. Анелия не е приятелка с Теди или тя само с дъната общува?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 6 минути, SG каза: Все още беше като обикновено момче. После доста се промени. За мен изглеждаше най-добре в периода около Няма да боли и Момче без сърце. Но не може да се отрече, че преди него в жанра не беше имало мъж изпълнител, който да изглежда толкова свежарски и да е младежка сензация. Повечето си бяха типични за чалга и кръчми. На мен ми бие на бит пе*раст като външен вид и визия. Сега е много нарисуван, но лицето му с извайването на скулите и устните е далеч по-добре. Дано обаче се задържи с годините, а не като при Анди - да се разкашка хептен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 16 минути, BobiTo каза: Теди пуска албум на 8-ми Юни и ще прави промоция на която ще бъдат Преслава, Деси Слава, Гери-Никол, Ивана, Ариа, Емрах, Яница, Бони, Джордан, Борис Дали и Илиян. Браво на Галош, че не ходи на промоции на такива дъна! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Алфите нали се имаха с Ломската? Яница накрая ще ходи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 30 минути, Willy каза: Анелия не е приятелка с Теди или тя само с дъната общува?! Анелия сигурно си мисли, че ще има самостоятелно участие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 40 минути, Willy каза: Анелия не е приятелка с Теди или тя само с дъната общува?! Не мисля, че са близки с Анелия, защо да ходи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Особено тук е много симпатичен и хубав. Аууу това вдясно е Адриан Зурков. Дали не е имало нещо и там 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: На мен ми прилича на хетеро. Не направих сравнението на база ориентация. Исках да кажа, че Галин не е тип изпълнител, който ще остане във времето. Иначе да, Графа не ми се вижда гей и това няма значение кой какъв е, важното е който какъвто е - да е себе си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 8 минути, Just_Me каза: Аууу това вдясно е Адриан Зурков. Дали не е имало нещо и там 😂 who is andrea zurkov? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 8 минути, Just_Me каза: Аууу това вдясно е Адриан Зурков. Дали не е имало нещо и там 😂 С Адриан не знам, ама от другата страна му е Даниел, а там е имало голяма любов. 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 22 минути, BobiTo каза: С Адриан не знам, ама от другата страна му е Даниел, а там е имало голяма любов. 😂 Даниел не е гей. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 26 минути, adorable каза: Не направих сравнението на база ориентация. Исках да кажа, че Галин не е тип изпълнител, който ще остане във времето. Иначе да, Графа не ми се вижда гей и това няма значение кой какъв е, важното е който какъвто е - да е себе си. Галин е следният вид изпълнител: Искам да си подсигуря бъдещето, да имам няколко имота, пари заделени, нататък не ме интересува. Личи си, че всичко при него е такова. То си личи и от продукцията му, която е правена на калъп. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 8 минути, xroflx9 каза: Даниел не е гей. И аз така знам. Май е единственият, който харесва жени от групичката. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 14 минути, Blueberry каза: И аз така знам. Май е единственият, който харесва жени от групичката. При това е от мъжете,които на 10 реплика ти пишат "пращай минджата ма".. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Дубльорката на Галена в "Скандал" 😃 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 1 минута, Just_Me каза: Дубльорката на Галена в "Скандал" 😃 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 На тениската на Галин сега в Черешката защо пише КУРО? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Една от малкото песни на Галин, които харесвам и които смятам, че му подхождат като стил, на който трябваше да държи. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари