Ivan_Kozarev Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 На какъв принцип са тези класации? Не съм сигурен, че Финални думи и Завинаги твоя са забравени. Всъщност имат много гледания в канала на Планета, едни от най-гледаните стари песни на певица изобщо. В същото време какъв тотален хит е била Нежен рекет - у вас може би? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Успокойте се, 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 3 минути, Willy каза: +най-гледана от всичко което избълва с клип през 2017. Нали я пусна без клип щоот Лорена беше пуснала почти същaта песен и да не излезе че я копира. Каква песен е направил травестита? Тя па не спря да копира песни на колежки, искаше и "Време е" на Бони да пусне. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Един от любимите ми моменти е когато Цветелина Янева взе наградата на Глория. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Не ми пречи има 10М, няма как да е забравена. Може да не са важни за всеки, но тези цифри не са се направили сами. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 13 минути, BobiTo каза: И хита разбил в Турция 2017! Не знаех, че има цели 8 милиона тази версия. текст: Тони Стораро Има и кавър в Казахстан. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 2 минути, BobiTo каза: Каква песен е направил травестита? Тя па не спря да копира песни на колежки, искаше и "Време е" на Бони да пусне. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Тук на Счети не и излязоха сметките, не искаше да излезе да дели наградата с Пеевска. ❤️ Направо си личи как излезе насила. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 2 минути, чушка. каза: Един от любимите ми моменти е когато Цветелина Янева взе наградата на Глория. Нейната песен не беше лоша. Обаче за Теда се викаше една идея повече и от за Глора. Па и тя се народно баба то тогава. Мен ме дразнеха тия разделения, има си песен на годината и тва е. Ако се дореди балада ок, ако не па ок. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 2 минути, Willy каза: Заради този шит ли си е прецакала песента... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Наградите за 2013 бяха най-абсурдни! Песен - Режим неприлична? Дискотечен хит - Няма да съм аз? При положението на този хит! преди 4 минути, чушка. каза: Един от любимите ми моменти е когато Цветелина Янева взе наградата на Глория. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Току що, Willy каза: Наградите за 2013 бяха най-абсурдни! Песен - Режим неприлична? Дискотечен хит - Няма да съм аз? При положението на този хит! Това беше хитът на годината. Всички се разбиваха на макс! Теда много се оплеска тогава с черните участия, та я махнаха от концерта. А после на наградите го изпя на плейбек с ужасно представяне. Сама се закопа. Добре, че не си прекрати кариерата след това! Оказа се началото на хитова поредица. 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan_Kozarev Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Наградите бяха нагласени. За всеки да има по нещо. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 1 минута, Willy каза: Наградите за 2013 бяха най-абсурдни! Галена left the chat! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Току що, Ivan_Kozarev каза: Наградите бяха нагласени. За всеки да има по нещо. Да ги върнат и комбинират жури със зрителски вот, нали @Blueberry? Хъ-хъ. Журитовът ще е Рамания! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 @asylum, Счетоводителката на фирмата не спира да ми пише във вайбър, настоява да се направи и нейна класация. Ще направиш ли нещо по въпроса? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 3 минути, Willy каза: Наградите за 2013 бяха най-абсурдни! Песен - Режим неприлична? Дискотечен хит - Няма да съм аз? При положението на този хит! Теда заслужаваше и певица, не Галена и Преслава дето само се бутаха. Имаше една дай ми свобода - топ проект. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Току що, BobiTo каза: Галена left the chat! Тръгнах да пиша "оставаше и да не вземе, при положение, че годината й беше без конкуренция" и се сетих за 2015. Няма смисъл да търсим логика в наградите на Пайнер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Току що, чушка. каза: @asylum, Счетоводителката на фирмата не спира да ми пише във вайбър, настоява да се направи и нейна класация. Ще направиш ли нещо по въпроса? Ами, добре тогава! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Току що, WindWalkerMonk каза: Теда заслужаваше и певица, не Галена и Преслава дето само се бутаха. Имаше една дай ми свобода - топ проект. Песните са от 2 различни години. Дай ми свобода е 2015, когато имаше инерцията на К'во става тука от края на 2014 + Чалга пеперудки и Много ти е луд - все тотални хитове! Плътно зад Галена си беше за 2015, а дори не я номинираха май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Преслава 2013 беше в такава дупка, че се е наложило да сложат клипа от концерта, вместо "Скоро". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Току що, Willy каза: Песните са от 2 различни години. Дай ми свобода е 2015, когато имаше инерцията на К'во става тука от края на 2014 + Чалга пеперудки и Много ти е луд - все тотални хитове! Плътно зад Галена си беше за 2015, а дори не я номинираха май. Аз и трите години щях да дам на Тедето певица на годината. Така нямаше да има конфликт Галена/Преслава. Само Тедослава щеше да е топ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Колко обичам тази песен. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Обаче пайнера колко беше бесен, показа с това че реши за 2016 да даде решението кой какво ще вземе изцяло на феновете чрез анкети и то резултатите да се виждат директно, но Фики и Прес осраха и това и си купиха вотове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Топ звезда без парите на мъжа си, любовника си, шефа и т.н. Много яка песен. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари