Willy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Новият клип на Е, ми ли я? модерна версия на този класик хит. Само че тогава сателитите и телефоните още не бяха измислени и Галс лично разнасяше вируса на музиката!🥰 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 10 минути, Willy каза: Има, рано е. Пайнер така прецакваха премиерните гледания на трите 20+ милионни хита на Галена от 2015, качвайки ги в 2-3 сутринта. Голям праз. Хитът си е хит. Мислиш, че някой ще гледа Преса или Галя по-малко в дългосрочен план заради някакъв премиерен час?? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Току що, asylum каза: Голям праз. Хитът си е хит. Мислиш, че някой ще гледа Преса или Галя по-малко в дългосрочен план заради някакъв премиерен час?? Знам че няма значение в дългосрочен план, просто говорех защо първоначалният интерес е слаб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Току що, Willy каза: Знам че няма значение в дългосрочен план, просто говорех защо първоначалният интерес е слаб. Първоначалният интерес няма значение. И Скандал тръгна зле, но после се разви добре - това е важното. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 18 минути, Willy каза: Новият клип на Е, ми ли я? модерна версия на този класик хит. Само че тогава сателитите и телефоните още не бяха измислени и Галс лично разнасяше вируса на музиката!🥰 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Току що, Jouey каза: Виж, бях забравил за този клип, един от любимите ми и като малко дете с нетърпение чаках да я пуснат по планета.😍 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Лъхаше яко евтинджос от тоя клип на Райнето. Добре, че после започна да прави хубави клипове. Но пък на нехитови песни. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 3 минути, Willy каза: Виж, бях забравил за този клип, един от любимите ми и като малко дете с нетърпение чаках да я пуснат по планета.😍 Малко ми дожаля за детството ти. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 5 минути, asylum каза: Лъхаше яко евтинджос от тоя клип на Райнето. Добре, че после започна да прави хубави клипове. Но пък на нехитови песни. Е нормално да лъха на евтино, при положение, че е майтапчийски клип. Но не мога да се съглася, че Райна нямала хубави клипове през онзи период. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 41 минути, Willy каза: Има, рано е. Пайнер така прецакваха премиерните гледания на трите 20+ милионни хита на Галена от 2015, качвайки ги в 2-3 сутринта. Сакън да не пусне по яка песен от смядовица 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 21 минути, asylum каза: Лъхаше яко евтинджос от тоя клип на Райнето. Добре, че после започна да прави хубави клипове. Но пък на нехитови песни. 2005 е май хд преди 21 минути, omline каза: Малко ми дожаля за детството ти. Wait till u find колко съм се радвал на кючеците на Малина!! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 24 минути, Willy каза: 2005 е май хд Wait till u find колко съм се радвал на кючеците на Малина!! Има ли човек в държата, които да не е платил дупе под звуците на: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Как ще коментирате купените гледания на Меди? Вече за 5-та поредна песен използва тази практика... 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Да превключим на по-хитова вълна, че с тая пикла Райна... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Току що, Hurricane каза: Как ще коментирате купените гледания на Меди? Вече за 5-та поредна песен използва тази практика... Разбира се че купува, свикнахме вече 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 6 минути, Kriminal каза: Разбира се че купува, свикнахме вече Ма то феновете... 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Да бе, със сигурност е купил някакви си въшливи 3000 гледания. Що се излагате? Куплетите на Медката са страшни, припевът можеше и малко по-ударен. Но по-важното е, че лош коментар не виждам в YouTube. Извоюва си го момчето лидерското място в чалгата, нека му се радва. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 10 минути, Hurricane каза: Как ще коментирате купените гледания на Меди? Вече за 5-та поредна песен използва тази практика... 5-та поредна? Не се излагай! Ако има нещо нередно, то много лесно ще се види, примери бол, а последно деса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 6 минути, plambata каза: Да бе, със сигурност е купил някакви си въшливи 3000 гледания. Що се излагате? Куплетите на Медката са страшни, припевът можеше и малко по-ударен. Но по-важното е, че лош коментар не виждам в YouTube. Извоюва си го момчето лидерското място в чалгата, нека му се радва. Ти си марсианец явно! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Някой може ли да ми обясни какво точно прави Боцко, освен песните на Меди и Деси примерно? Та те имат пълна свобода, каквато никой в Пайнер не е виждал, не бих се учудил Галена да иде в Хит Микс също. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Каква е тази мания на Меди да бъде Фикрет? И той купуваше в началото. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 5 минути, Willy каза: 5-та поредна? Не се излагай! Ако има нещо нередно, то много лесно ще се види, примери бол, а последно деса. Деса я изядохте, ама щот е Меди и щот предната му песен беше с Галош, ще го защитавате само за да не кажат хората, че и “Скандал” е с купени гледания. Но вече е доказано! Бай, бай 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Пресовите яко са набрали на Меди заради топ проектите с Галче...хахаха... Газ пикаят с тяхното 17-то място в дневния Popnable. 17-то, пичове, седемнадесето! С мазен комерс! Осъзнавате какво значи това, нали? Вашата е извън борда. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 айде медигу с 60к за час и да казват полуделите фенове че са реални, не мога 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари