Jump to content

Поп фолк скандали (Юни, 2021)

Препоръчани коментари

преди 7 минути, BobiTo каза:

Много злоба има на този свят. Само ще кажа 

Е как няма да има злоба, 20 години да харчиш парите на мъжа ти и пак да си втора. Хонорарите излезнаха и те казват всичко. Хитове, не хитове има една истина и тя е, че струваш толкова за колкото ти плащат.

• Like 2
  • Haha 2
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Hurricane каза:

Не бяха забили! “Фалшивите” дойдоха след 1 час, както при всяка нова песен. Айде, марш сега и следващият път да си запушваш по-хубаво ушите, като чуеш песен на Преслава в дискотека! 

За щастие във всички дискотеки има тоалетни, които посещавам в тези все по-редки моменти. 

• Haha 2
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

Най обичам когато Галена, а вече и Меди, изкарват на показ кирливите ризи и на т.нар. неутрални съфорумци. 

Не чух да коментирате 17-тото място. Удовлетворява ли ви? Последно броим ли "В твоето легло" за чутовен успех или ще чакаме Лидка да спасява годината?

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Виж, бях забравил за този клип, един от любимите ми и като малко дете с нетърпение чаках да я пуснат по планета.😍

Да посменим малко темата. Коя е първата попфолк песен, за която имате спомен?
Моята е Златна клетка или Луда нощ на Глория.

Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

Пусках си албума й тогава, само за да чуя тази песен няколко пъти и така всеки ден. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Fast каза:

Съвсем ясно си спомням - "Жица, жица" на Дачева и Кристал. Нон-стоп я пеех. 

• Love 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Fast каза:

Не мисля че е било точно 2003, защото съм бил на 2-3 годинки, но е Губя те бавно или Както преди, доста ги даваха по Планета. btw сега ми стана интересно да се запитам и кой от нашите е "виновен" малко дете да гледа тази телевизия. 🤣

• Like 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Love 1

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Не мисля че е било точно 2003, защото съм бил на 2-3 годинки, но е тази и доста я даваха по Планета. btw сега ми стана интересно да се запитам и кой от нашите е "виновен" малко дете да гледа тази телевизия. 🤣

Коя? 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Fast каза:

Моите първи спомени, понеже съм класик и естет, са от 100 патрона. 😩

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, BobiTo каза:

Представи си, след 10-15 години първите музикални спомени на децата да са с песни на Либия, Джипиесита и Умрях Стураро.😭

• Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, plambata каза:

Най обичам когато Галена, а вече и Меди, изкарват на показ кирливите ризи и на т.нар. неутрални съфорумци. 

Не чух да коментирате 17-тото място. Удовлетворява ли ви? Последно броим ли "В твоето легло" за чутовен успех или ще чакаме Лидка да спасява годината?

Много си се напекло нещо. На никой толкова не му пука за тях, освен на пломбата. Както е и при политиката, но истината е, че ако сравниш усилията които Галена полага за участие като пуска скъпа продукция, по няколко песни и плаща на куп хора, и Преслава която пусна машъп който е бая по хитов от къде беше ти, и некъф комерс, отваря си устата и виси, направо...

Имат еднакво хора, а Преслава прибира повече. Тя направо им сере на главите. Зима квото си иска, плаща от малко до нищо и пак е топа на конопа в бизнеса. Мислиш ли, че ако поиска Слави или Азис ще й откажат дует, ма за кво й е. Тя все още е най - скъпата чалгаджийка.

• Like 3
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Представи си, след 10-15 години първите музикални спомени на децата да са с песни на Либия, Джипиесита и Умрях Стураро.😭

По-добре, от това да са на 100 кила, МърдаБойс и всякакви такива. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Тематиката на песните на Меди взе да ми идва в повече, едно и също.

Ще видим как ще се получи с новата, но се съмнявам да достигне успеха на предните му. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Този хит също ми беше сред най-любимите.

Аз гледах този клип с интерес винаги, защото ми беше интересно как си подават топката. 

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, BobiTo каза:

Аз гледах този клип с интерес винаги, защото ми беше интересно как си подават топката. 

Wow значи и Райна не е първа с такъв клип.

• Confused 1

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...