asylum Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 9 минути, Willy каза: "Анелия, Анелия" бе заместено с "Фамилия, фамилия" Много са досадни - поне аранжиментите да сменят. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 12 минути, asylum каза: Естествено, че има злоба и то доста извратена и притеснителна. Не съм я чул. Не ти и трябва. В клипа има два бухала, само единия от които е готин. Другия се оказа певачката. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 6 минути, adorable каза: И моля ви се, чуйте интервюта с наистина умни хора, за да разберете, че е безумно да ги слагате в една графа с фолкпевица. Вероника беше пример за певица с интелект, но понеже беше и с морал, се отказа. https://www.vbox7.com/play:ae6c764b Рядко пошла жена. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Кума Лиса сме я гледали как дава интервю. Както би казала г-жа Президента на републиката, не - ста - ва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Току що, asylum каза: https://www.vbox7.com/play:ae6c764b Е какво да гледаме неща от 2002 за тъпанарите от Милена рекърдс... Говоря за нейните интереси и занимания през годините, особено след като спря да пее. Личният й живот, определени песни, дар слово. Ся тва тука не е най-удачният пример. И наистина, стига с тоя хейт по Галена, прекалено е. Деса, Преса и Ивана, като бяха в жури, да не би нещо умно да казаха??? Айнщайн направо. Ако ги сложат в един политически дебат, ще окапят всички като круши. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 1 минута, adorable каза: Е какво да гледаме неща от 2002 за тъпанарите от Милена рекърдс... Говоря за нейните интереси и занимания през годините, особено след като спря да пее. Личният й живот, определени песни, дар слово. Ся тва тука не е най-удачният пример. И наистина, стига с тоя хейт по Галена, прекалено е. Деса, Преса и Ивана, като бяха в жури, да не би нещо умно да казаха??? Айнщайн направо. Ако ги сложат в един политически дебат, ще окапят всички като круши. Явно нямаш уши! Сравняваме актуалните представителки на поп-фолка и от тях Галена е може би най-простата! Ако това нейно интервю, а и въобще интервютата ѝ в последно време за теб са приемливи, то ти си пристрастният Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 7 минути, adorable каза: Е какво да гледаме неща от 2002 за тъпанарите от Милена рекърдс... Говоря за нейните интереси и занимания през годините, особено след като спря да пее. Личният й живот, определени песни, дар слово. Ся тва тука не е най-удачният пример. И наистина, стига с тоя хейт по Галена, прекалено е. Деса, Преса и Ивана, като бяха в жури, да не би нещо умно да казаха??? Айнщайн направо. Ако ги сложат в един политически дебат, ще окапят всички като круши. Прилича и се държи като магистрална фея - изключително пошло поведение, злослови и завижда. И тя си хвана богаташ после да й финансира скапаната кариера. Плю Ара, после и там отиде. Добре, че се отказа навреме. Лицемерка е и до ден днешен злобее и се има за голямата работа. Бих я настанил в психиатрия. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Току що, Hurricane каза: Явно нямаш уши! Сравняваме актуалните представителки на поп-фолка и от тях Галена е може би най-простата! Ако това нейно интервю, а и въобще интервютата ѝ в последно време за теб са приемливи, то ти си пристрастният Не съм, защото уточних, че не съм фен на нито една от двете. Актуална фолкпевица е оксиморон към днешна дата, като сметнем колко са били актуални някога. Слушал съм Галена, знам й дефиците, но знам, че е човек, който се поддава на учене и развитие и не присмива на всичко живо. Малко е тъжно да се коментира коя от всичките простачки е най-проста. Това е все едно да коментираш кой актуален политик е по-неморален от другия, при все, че всичките са от едно котило и закваска. Само знам, че мъжът на Преслава е пълен простак и антагонист. Не знам каква история чете, но поведението му е 0. Интелектът не е само изказ. А самата Преслава е ограничена до безобразие. Пусни си онова интервю в Открит микрофон след наградите, където се чуди как да върже две приказки и се оправдава, и ми кажи честно харесва ли ти. Пичове, та вие половината сигурно сте сто пъти по-образовани хора от тези жени. Не ви ли е неудобно да ги подкрепяте? За пеене, песни, визия и такива неща ок, ама интелект... Преса беше добре и с акъла си в периода около Водката, но не издържа на напъна и много скоро показа интелектуалните си приоритети. Хубавото е, че видя, че има радост и извън дискотеките и наградите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 7 минути, asylum каза: Прилича и се държи като магистрална фея - изключително пошло поведение, злослови и завижда. И тя си хвана богаташ после да й финансира скапаната кариера. Плю Ара, после и там отиде. Добре, че се отказа навреме. Лицемерка е и до ден днешен злобее и се има за голямата работа. Бих я настанил в психиатрия. Не си съвсем прав, това си е твоята гледба точка. Бих казал някои неща, но не е за тук тоя разговор. Поздрав с "Двойката".😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Вероника е крайно неприятна. Единствено текстовете й бяха хубави. Всъщност те са на Мариета, де. Плейбек и кавър певица. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 31 минути, adorable каза: Ти сериозно ли? Аз на това интервю на Преслава получих мозъчен дефицит. Говори като функционално неграмотна. Инфантилно и простодушно поведение. Разказва някакви незначителни неща. Там по темата за коронавируса е гола вода. Никаква социална ангажираност, никакви интереси. Една книга дали е прочела в живота си тая? Това, че я хванала логореята, не е показател за интелектуална състоятелност. Не съм фен нито на едната, нито на другата, но на Галена й се прощава накъсаната реч и мисъл, защото не е ехидна и нагла като Преслава, която се прави на божа кравичка, а реално си умира да се подиграва на всичко живо. И моля ви се, чуйте интервюта с наистина умни хора, за да разберете, че е безумно да ги слагате в една графа с фолкпевица. Вероника беше пример за певица с интелект, но понеже беше и с морал, се отказа. Щото то просто в това гнездо на оси трудно се оцелява. Та на Преслава животът й допреди пандемията беше участия, пари, риалитита, награди, участия, пари, награди, побоища, наркотици,, плейбеци, ринопластики. Добре, че роди и се кротна. Мъжът й е най-красноречив признак що за интелект е самата тя. Пристрастията ви минават всякакви граници. Доста си й е добро интервюто. Не е айнщайн, но мисълта й тече гладко, казва си нещата като нормален човек. Повечето хора биха се изразили по същия начин. За ковид-а си се изказа точно като всеки втори българин или европеец. Тя не е научен работник да ти дава заключения. Преслава може и да е боклук като човек, но откъм социални тематики е топ. При Галена не беше само накъсано, тя едно, че очевидно не можеше да си събере мислите, не се беше подготвила изобщо и се изложи. Говореше на моменти тотални глупости. За нейния профил звезда, хората са измислили предварителните въпроси. Така екипа ще й помага, иначе става за смях както в момента. Нека сме реалисти. Никой не им е виновен с Глория, и донякъде Фики, че нямат нито дар слово, нито могат да говорят по каквито й да е теми. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Такааа... Днес след грандиозния успех на Галена в предаването “Преди обед” детето на една моя позната (момиче на около 12-13 години), решава, че ще се снима с Галоша, но тя не харесва снимките, хваща телефона на детето и ги изтрива, след което най-безцеремонно си тръгва. Мислех да ви го спестя това, но понеже виждам, че все още има доста хора в този форум, които са крайно заблудени от фейк поведението на Галена по медии, участия и т.н., реших да ви го споделя! 3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 2 минути, Hurricane каза: Такааа... Днес след грандиозния успех на Галена в предаването “Преди обед” детето на една моя позната (момиче на около 12-13 години), решава, че ще се снима с Галоша, но тя не харесва снимките, хваща телефона на детето и ги изтрива, след което най-безцеремонно си тръгва. Мислех да ви го спестя това, но понеже виждам, че все още има доста хора в този форум, които са крайно заблудени от фейк поведението на Галена по медии, участия и т.н., реших да ви го споделя! Кажи на детето, че има опция recycle bin за recovery! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 2 минути, Hurricane каза: Такааа... Днес след грандиозния успех на Галена в предаването “Преди обед” детето на една моя позната (момиче на около 12-13 години), решава, че ще се снима с Галоша, но тя не харесва снимките, хваща телефона на детето и ги изтрива, след което най-безцеремонно си тръгва. Мислех да ви го спестя това, но понеже виждам, че все още има доста хора в този форум, които са крайно заблудени от фейк поведението на Галена по медии, участия и т.н., реших да ви го споделя! Колко удобна история, детето на една жена каза, снимки няма, изобщо перфе. А сега е време за хитове. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 И докато едната се излага по интервюта, другата реве на Ники Кънчев по телефона за дете, което страда от рак на костния мозък. Айде лека и се опитайте да опознаете даден човек преди да го съдите по това какво дадени хора измислят за него само за да опетнят името му Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 2 минути, Willy каза: Кажи на детето, че има опция recycle bin за recovery! Ако е с по-новите айфони най-вероятно знае. Не знам какъв ѝ е телефонът. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Току що, Willy каза: Кажи на детето, че има опция recycle bin за recovery! Поне за достоверност да беше направо строшила телефонав тая "история" 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Доста си й е добро интервюто. Не е айнщайн, но мисълта й тече гладко, казва си нещата като нормален човек. Повечето хора биха се изразили по същия начин. За ковид-а си се изказа точно като всеки втори българин или европеец. Тя не е научен работник да ти дава заключения. Преслава може и да е боклук като човек, но откъм социални тематики е топ. При Галена не беше само накъсано, тя едно, че очевидно не можеше да си събере мислите, не се беше подготвила изобщо и се изложи. Говореше на моменти тотални глупости. За нейния профил звезда, хората са измислили предварителните въпроси. Така екипа ще й помага, иначе става за смях както в момента. Нека сме реалисти. Никой не им е виновен с Глория, и донякъде Фики, че нямат нито дар слово, нито могат да говорят по каквито й да е теми. Мен не ме интересуват повечето хора. Масата са кухи лейки. Иначе нямаше да ни управлява Бойко Борисов, който е същият цървул. Второ, интервюто е безумно. Аз сравнявам по съвсем други критерии, съвсем други хора имам за мерило. Нали и ти парадираш със среда, знания, потребности и че няма сопола си да хвърлиш на чалгарка? Преслава точно ли намери да защитаваш по параграф интелект? Топ била по социални теми... Не мога просто. И стига с тая Глория я бутай навсякъде да злорадстваш по нея. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Току що, Lelqtian каза: Поне за достоверност да беше направо строшила телефонав тая "история" И аз така мисля, направо да си носи по едно чукче с нея да ги чупи по-лесно, а ако някой не си дава телефона за проверка - и там ще помогне! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 1 минута, adorable каза: Мен не ме интересуват повечето хора. Масата са кухи лейки. Иначе нямаше да ни управлява Бойко Борисов, който е същият цървул. Второ, интервюто е безумно. Аз сравнявам по съвсем други критерии, съвсем други хора имам за мерило. Нали и ти парадираш със среда, знания, потребности и че няма сопола си да хвърлиш на чалгарка? Преслава точно ли намери да защитаваш по параграф интелект? Топ била по социални теми... Не мога просто. И стига с тая Глория я бутай навсякъде да злорадстваш по нея. И защо пък да не бута Гло, като те двете с Галена водят агитката по простащина в чалгата? Как така пък ти-интелектуалецът взе да защиваташ най-простите? После ние сме били пристрастни... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 2 минути, Hurricane каза: И докато едната се излага по интервюта, другата реве на Ники Кънчев по телефона за дете, което страда от рак на костния мозък. Айде лека и се опитайте да опознаете даден човек преди да го съдите по това какво дадени хора измислят за него само за да опетнят името му Но разбира се това го виждаме от стената на Ники Кънчев, но не и от тази на самата Кума Лиса, която междудругото може еднолично да поеме целия масраф с един-два плейбека. Каква невероятна саможертва и благотворителност .... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 1 минута, Hurricane каза: И защо пък да не бута Гло, като те двете с Галена водят агитката по простащина в чалгата? Как така пък ти-интелектуалецът взе да защиваташ най-простите? После ние сме били пристрастни... Интелектът е широко понятие. Не е само изказ, а възпитание, морал, отношение, маниери и куп неща. И второ, говорихте си за Галена и Преслава... Това, че на някого му е удобно да прибавя още хора, които той смята лично за прости, си е негова гледна точка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Вие се смеете, ама Гери-Никол беше в Монтана преди няколко години, стъпи нарочно на телефона на един човек и продължи да си тресе гъза. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 27 минути, adorable каза: Аз сравнявам по съвсем други критерии, съвсем други хора имам за мерило. Туй ти е проблемът. Няма смисъл да сравняваш картофи със скариди. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 6 минути, asylum каза: Туй ти е проблемът. Няма смисъл да сравняваш картофи със скариди. Зависи от скаридите. или от картофите. Разбери, винаги зависи от гледната точка. Поздрав с "Вилна зона" (за да докажа колко съм интелектуален всъщност :D). И край на спора. Дайте шанс на Галена, бе хора. Има хора, на които просто пред камера не им тече мисълта, все едно тече цикъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари