asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Ходила ли си да търсиш работа като миячка другаде? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 3 минути, asylum каза: Ходила ли си да търсиш работа като миячка другаде? Не. От доста време не ми се работи в заведение изобщо особено сега като нямам кой да ме сменя. Даже и на работа не ми се ходи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 1- Движение „Заедно за промяна” 2 - ПП „Свобода” 3 - Български национален съюз „Нова демокрация” 4 - БСП за България 5 - Коалиция ГЕРБ – СДС 6 - „Атака” 7 - Движение за права и свободи 8 - „Изправи се! Мутри вън!” 9 - ПП МИР 10 - БТР – България на труда и разума 11 - „Възраждане” 12 - „Подем” 13 - БРИГАДА 14 - „Пряка демокрация” 15 - Гражданска платформа „Българско лято” 16 - „Българските патриоти” (ВМРО, Воля, НФСБ) 17 - „Ляв съюз за чиста и свята република” 18 - „Партия на Зелените” 19 - „Национално обединение на десницата” (КОД, БЗНС, БДФ, СЕК) 20 - „Глас народен” 21 - ПП „Републиканци за България” 22 - „Има такъв народ” 23 - „Демократична България” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Cancion Bonita na Рики и Карлос Вивес продължава да е хит в латино страните. Превзела е всичко- в доста страни е номер 1, другаде е в топ 3, а на мен много бързо ми омръзна, но явно в Латинска Америка я слушат максимално. Рики Мартин, Зейн, Кристина Агилера, Дженифър Лопез, Луис Фонси, Бритни, Беки Джи, Пол Макартни, Алиша Кийс са само част от 200 изпълнители, които са подписали отворено писмо да се спре насилието с оръжие в Америка и споменават местата на живо , където имаше смъртоносни атаки и по-специално стрелбата в Орландо преди 5 години ужасяващата масова стрелба в нощния клуб Pulse, Флорида, на 12 юни 2016 : https://www.billboard.com/articles/news/9583388/music-industry-open-letter-to-senators-2021-gun-violence/ Преди дни Рики Мартин и други известни личности отдадоха почит на загиналите в Орландо в нощния клуб там , където загинаха 49 души в Орландо при стрелба през 2016. След тази стрелба, Рики започна да си партнира с фондацията One Pulse Foundation. стартират кампания за набиране на средства за набиране на 49 милиона долара. Рики ще прави публични изявления за насърчаване на толерантността. Рики иска да се построи мемориал, за да може хората да ходят там и да почитат загиналите при стрелбата в Орландо през 2016 година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Kaufland. - 300 грама от това сирене, моля. - 768, да остане ли така? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 3 минути, FikLena каза: Kaufland. - 300 грама от това сирене, моля. - 768, да остане ли така? - Не, чао. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Дорче пак с яка песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 25 минути, Vancho каза: Дорче пак с яка песен Нещо не можа да ме грабне. Личи си, че е правена за трафик. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 За добро утро днес излиза новият сингъл и клип нс Рики и то с 3:00 часа сутринта с часовата разлика. Да го пишем утре. Имаме и тийзър: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Новата песен на Рики вече е в нета преди премиерата. Ехаааааааааааа. Новата песен на Рики Мартин е танцувална, но не е типична за неговия стил. Отново различно от всичко, което е пускал досега. Много ще върви в екзотичните страни. Даже в клипа и хореография има. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 @meleto кога ника ми може да бъде сменен на Курсединка 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: @meleto кога ника ми може да бъде сменен на Курсединка Преди при Момо беше на всеки 6 месеца. Наскоро бях мернал, че не може да се сменят заглавията на потребителите! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Луната е ревнива (Ay) Защото блестиш повече от нея Красавице, звездите ми говориха за теб тези очи ме изкарват извън контрол не съм спрял да те гледам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 12 минути, zai4eto82 каза: На тая снимка баш, фенката изглежда по-дърта от чичо и Рики. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Моля THE IIconic да бъде променено на BabaVuche! 😂😂😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Доволна съм. Всички медиии у нас, радиа, ТВ са отразили новият сингъл и клип на Рики. И City TV ще го въртят. Йеееееееееееееее City Radio and Television 23 ч · Лятото е тук с новия горещ сингъл от Ricky Martin и Paloma Mami #CITYNiU Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 8 часа , zai4eto82 каза: Камелия много зле при Цитиридис. Не е истина как се развали тази жена. Робов е готин. ❤️ Каза принцеса Даяна, която има слама вместо коса? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 25 минути, THE IIconic каза: Каза принцеса Даяна, която има слама вместо коса? Ами като харесваш изкуствени и приличащи на мумии. Аз имам много повече коса от Камелия. А Камелия си беше красива преди. Нямаше нужда да се окепази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Рики с новата си песен Que Rico Fuera и у нас се върти. Преди малко по City TV в 10:32. Какъв кеф 😍🥳🥳🥳🥳🎶😎 Цяло лято Рики ще гърми. Йес. Утре като имам малко повече време започвам да следя City TV. Да видим как се върти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 6 минути, zai4eto82 каза: Ами като харесваш изкуствени и приличащи на мумии. Аз имам много повече коса от Камелия. А Камелия си беше красива преди. Нямаше нужда да се окепази. Да ти си не земна красавица, забравих. Може да имаш повече коса, но е изтощена. На нищо не не прилича, фризьорката само те лъже да ти взима парите. На 40 години, а толкова найвна, че няма на къде! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Току що, THE IIconic каза: Да ти си не земна красавица, забравих. Може да имаш повече коса, но е изтощена. На нищо не не прилича, фризьорката само те лъже да ти взима парите. На 40 години, а толкова найвна, че няма на къде! Изтощена е главата ти. Като не разбираш, си мълчи. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Изтощена е главата ти. Като не разбираш, си мълчи. Не виждаш ли ква е слама. Толкова изтощена коса не съм виждал, и не само косата. Ама те хората са го казали:Старост-нерадост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 минута, THE IIconic каза: Не виждаш ли ква е слама. Толкова изтощена коса не съм виждал, и не само косата. Ама те хората са го казали:Старост-нерадост Аз ще ти дам игнор, защото няма да ти чета излишно глупостите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Аз ще ти дам игнор, защото няма да ти чета излишно глупостите. Това не променя факта, че косата ти е на клечки! Кажи на фризьорката ти да се хвърли от някой мост! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Има ли футболни фенове тук да направим тема за Евро 2020? @Willy, тръпнем ли за дебюта утре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари