DenFevgo Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Сръбски кавър на песента на Галена и Цветелина Янева- Пей сърце. Излязъл е сръбския кавър вчера: Зайке, какво е отношението към чернокожите, латиносите и малцинствата в Бургас? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Следва Рикиии с новото по City TV сегааааааааааааааа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 10 минути, GSA каза: Хич не ме вълнува ти пък къде си, а битието и страданието ще ти ги обяснявам нагледно, защото ти не си имал каквито и да било трудности и неволи, каквито съм имал аз и семейстовото ми заради моята сексуалност. Четеш разни неща, които са написани ей така - за какво ни обясняваш на нас това и онова за Америка, след като не си там и едва ли някога си бил? Когато ти станеш жертва на на тази свърхтолерантност в Калифорния, за която се плюнчиш, тогава ела да ни обясниш от първо лице. Така - прочетох това, там не върви никак. И аз прочетох, че до Декември 2021 всички ваксинирани ще са измрели да знаеш. Бре, бре, активен борец срещу хомофобията сме имали тук? Ми пали моторетката и бегом в Калифорния. Какво още се чудиш? И без това западният бряг е меката на безделниците, които паразитират на гърба на бачкаторите в средния запад. Не се притеснявай за моят сблъсък с хамериканските реалности. Половината ми рода е там, а брат ми случайно има и малък апартамент в Чикаго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 2 минути, Willy каза: Жена случайно открила форума е ТОЙ. Също така знае да влиза като скритА, да си редактира постовете, да пише 1:1 със стиловете на други потребители и да използва най-старите емотиконки. Губи ми се желанието да пиша, след като нищо не се превзема по този въпрос. Прав беше @xroflx9. Но ми е готино да знам, че остане ли с този профил ще трябва вечно да се прикрива като мишка и да се чуди какво да измисли да ни излъже с болният си мозък. Дано новата на Софи е в този стил! То пък голяма работа, че някой влиза под нов никнейм във форума... Не виждате ли, че сме останали 10 човека на кръст и без друго?! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 14 минути, foxy_vd каза: Бре, бре, активен борец срещу хомофобията сме имали тук? Ми пали моторетката и бегом в Калифорния. Какво още се чудиш? И без това западният бряг е меката на безделниците, които паразитират на гърба на бачкаторите в средния запад. Не се притеснявай за моят сблъсък с хамериканските реалности. Половината ми рода е там, а брат ми случайно има и малък апартамент в Чикаго. Никъде не ми се ходи душа. Ти отиди да се сблъскаш с реалността и тогава проповядвай тук - така с хипотези, всичко което казваш е безпочвено. И не - никого не смятам да защитавам - аз казвам нещата от първо лице. С какво съм се сблъскал и продължавам да се сблъсквам в България. При мен както виждаш няма - прочетох, чул съм, казват че.. всичко е от опит. За мен всички сме равни - без значение сексуалност, цвят на кожата и т.н. Разбира се, че не бих удобрил да се дискриминират хора, за сметка на други, така че се съгласявам, с това което твърдиш ако наистина е така, защото не е редно да се случва. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 3 часа , plambata каза: Никой никого не мрази, Това е само в главите на уж репресираните. Нито ЛГБТ мразя по дифолт, нито турците, нито който и да било друг. Когато обаче започнат да ми обясняват колко са пренебрегнати, започват да ме дразнят, факт. Е ти ЛГБТ няма как да мразиш, защото си 1 от тях. Се1 дали си го признаваш тук, някои неща се подразбират ака. Небето е синьо. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 3 часа , DenFevgo каза: Зайке, какво е отношението към чернокожите, латиносите и малцинствата в Бургас? Все едно не знаеш че нашто Туце повече я вълнуват малцинствата в Пуерто Рики отколкото в родното и село. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Сега приех една пратка на брат ми. Куриерът един учтив, усмихнат и ми пожела и хубав ден. Много симпатичен беше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Юни 14 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 14 преди 6 минути, zai4eto82 каза: Сега приех една пратка на брат ми. Куриерът един учтив, усмихнат и ми пожела и хубав ден. Много симпатичен беше. Що не го вкара вътре и да го качиш на въртележката? 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 37 минути, pechenko каза: Що не го вкара вътре и да го качиш на въртележката? Може и да го е. Има някои неща дето човек пази за себе си. 2 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 И макар навън да е пак дъждовно време и хладно, можем да се пренесем в лятото с този летен клип с Рики Нощта беше сполучлива За това което чувствам няма ваксина Не мога да те забравя Твоята красота не ми помага Ти се възползваш, използваш ме, знаеш го и ми харесва. Не ми се маха Това не ми се маха Вкусът на твоите устни Още е по моите устни Няма кой да го спре Стана изведнъж И сега Главата ми е на луната Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ау, The Voice TV отразиха Рики. Трябва да обърна нещо: https://thevoice.bg/news/novo-ot-ricky-martin-paloma-mami-qu-rico-fuera-n19202.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Ау, The Voice TV отразиха Рики. Трябва да обърна нещо: https://thevoice.bg/news/novo-ot-ricky-martin-paloma-mami-qu-rico-fuera-n19202.html Да се обърнеш викаш, малко отпред, малко отзад. Така е яката работа Туцииии, знаеш ги нещата. Айде в края на месеца ше пием кафенце. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Пак ще вали, аман. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 7 минути, zai4eto82 каза: Пак ще вали, аман. И тук вали. Не мога да повярвам! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Идва буря пак ⛈☁️⛅ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Може и да го е. Има някои неща дето човек пази за себе си. И Зайка мяса ли ти на тия хора, които пазят каквото и да е било само за себе си (вкл. и Ники)? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 4 минути, penakavalli каза: И Зайка мяса ли ти на тия хора, които пазят каквото и да е било само за себе си (вкл. и Ники)? Хората се променят, но при Туци е малко вероятно. Сигурно го пази за кулминация. Ах, тази Туци. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Точно на път за работа задуха, заваля и гърми. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Тук ту вали, ту спира, ту пак почва. Странна работа! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Бре, Галена, Дара и Любо Киров в "Гласът на България". Сериозна промяна! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 час , foxy_vd каза: Бре, Галена, Дара и Любо Киров в "Гласът на България". Сериозна промяна! Ми па ще си е скучно. Виж ако вземат Таня Узунова за водеща ще е яката работа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 37 минути, WindWalkerMonk каза: Ми па ще си е скучно. Виж ако вземат Таня Узунова за водеща ще е яката работа. С ментори - Константин, Рики Мартин, Исмайл и колегата Ники! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Двоен пост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 И в Пловдив вали през последните дни, днес на обяд малко, точно бяхме излезнали да се поразходим пеша и.. дъжд... Застудя доста. В София сигурно е по-студено? От 30 април откакто се преместихме тук с гаджето ми и нямам представа какво се случва там, но утре се връщаме и мисля да поостана при нашите 15-20 дни, вече започна да ми липсва... 💝 Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари