Guest Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Днес ще се обличаме зимно. Толкова е студено. В момента: 19 градуса е сега. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 час, zai4eto82 каза: За събуждане Рики по City TV в 8:54 днес Мерак! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 13 минути, THE IIconic каза: Мерак! Та*ак! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Пуснали са lossless (некомпресирано) аудио в Apple Music, но е страшно бъгаво все още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 25 минути, Fast каза: Пуснали са lossless (некомпресирано) аудио в Apple Music, но е страшно бъгаво все още. То не е ли пуснато by default вече? На мен на повечето от песните в Apple Music вече ми стои, че са lossless. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 20 минути, penakavalli каза: То не е ли пуснато by default вече? На мен на повечето от песните в Apple Music вече ми стои, че са lossless. Аз съм с Android. При мен се появи днес в настройките, но е много нестабилно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 12 минути, Fast каза: Аз съм с Android. При мен се появи днес в настройките, но е много нестабилно. Даже не знаех, че има Apple Music за Android... 😅 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 3 часа , penakavalli каза: Даже не знаех, че има Apple Music за Android... 😅 Май е сравнително от скоро … Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 12 часа , zai4eto82 каза: Днес ще се обличаме зимно. Толкова е студено. В момента: 19 градуса е сега. Бъди оптимистка - на Коце няма да му е достатъчно да се сгрява само с уиски като ходи в Бургас 😉 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 12 часа , zai4eto82 каза: Днес ще се обличаме зимно. Толкова е студено. В момента: 19 градуса е сега. Ти си късметлийка! Калчището ще ти грее кратуната! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Косата на Зайка, след посещение при фризьорката: 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 10 минути, BobiTo каза: Косата на Зайка, след посещение при фризьорката: И ти влизаш в графа "игнорирани"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Рики честити Прайда с много секси фотосесия с мъжа си за едно списание. Което си е красиво, си е красиво: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 2 часа , THE IIconic каза: И ти влизаш в графа "игнорирани"! Тя ме игнорира така или иначе, ако не я тагна, като не й изнася. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Очакваме пак куриер. :P Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Очакваме пак куриер. Туци се глезка нещо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Туци се глезка нещо. Повечето куриери , които приемам са за брат ми. Тоя път е за мен. Ама му звъннах преди малко да дойде при мен, че съм дала моя адрес и работния. Те пък Спиди толкова рано идват ,ежду 9:40 и 10:40. И много хубав глас по телефона. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Повечето куриери , които приемам са за брат ми. Тоя път е за мен. Ама му звъннах преди малко да дойде при мен, че съм дала моя адрес и работния. Те пък Спиди толкова рано идват ,ежду 9:40 и 10:40. И много хубав глас по телефона. Аз ги приемам и им го поемам само ако са хубави като цяло. Какво си си купила Туци? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Аз ги приемам и им го поемам само ако са хубави като цяло. Какво си си купила Туци? Не очаквах толкова бързо да пристигне. Вчера по обяд го поръчах онлайн, днес сега пристигна. Пак същия куриер ми пратих. Пак един учтив и ми се усмихва само. Тример за лице и тяло. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Аз ги приемам и им го поемам само ако са хубави като цяло. Какво си си купила Туци? Кристали и маска за калчището! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 City TV нещо сгафиха. Уж Рики щяха, изведнъж друго пускат. Сега отново пак следва Рики. Най-после пускат го сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 1 час , zai4eto82 каза: Повечето куриери , които приемам са за брат ми. Тоя път е за мен. Ама му звъннах преди малко да дойде при мен, че съм дала моя адрес и работния. Те пък Спиди толкова рано идват ,ежду 9:40 и 10:40. И много хубав глас по телефона. @zai4eto82, брат ти секс ли е? За един приятел питам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 1 час , Wild_Style каза: @zai4eto82, брат ти секс ли е? За един приятел питам Със Зайка много си приличат! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Аз потеглям 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 1 час , zai4eto82 каза: Аз потеглям Пак със сплескана коса. Четина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари