asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 5 минути, Just_Me каза: Ох, вярно че хората се оплакват че няма как да отидат даже и на пазар до Турция заради PCRи и тн 😑 Аууу Исмаил, на Зайка турската любов! 😁 То и това събитие с Демет звучи като агитация, ама поне канят топ изпълнители 🤷♀️ Дали няма Малина да я подгрява, ДПС си я обичат 🤔😂 По-скоро Есил Дюран. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Tуце, пробвай да събираш любовта ти към Ричи в един пост. И без това от тук никой нито чете, нито се интересува от него. Вместо три поредни, направи 1. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Най-отгоре са най-актуалните теми, ако се скролне под тях си ги има и разделите, и темите 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Ето я, излезееееееееее през нощта в 1:00 часа: Танцувай ми, както на плажа И ми пей, докато всички мълчат И обичай ме, ще ти дам това, което заслужаваш Ще се влюбя в теб два пъти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 4 часа , zai4eto82 каза: Ето я, излезееееееееее през нощта в 1:00 часа. Кое е излязло @zai4eto82 Положителен тест за бременност? От Кокаин ли ще е чавето Ако да от сега да го знаеш - ще се продуса о време 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 В новия клип на Папи Ханс участва гаджето му Сара, която пък играеше в сериала "Братя": Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 20 минути, zai4eto82 каза: В новия клип на Папи Ханс участва гаджето му Сара, която пък играеше в сериала "Братя": Винаги е приличал на гей. А връзката му с Дара си беше чист ПР и лигавня 🤷♀️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 4 часа , Just_Me каза: Винаги е приличал на гей. А връзката му с Дара си беше чист ПР и лигавня 🤷♀️ Би е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Днес стават 12 години от смъртта на Майкъл: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 49 минути, zai4eto82 каза: Днес стават 12 години от смъртта на Майкъл: Да се помолим на иконите за него: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 4 часа , Fast каза: Би е. Пробва ли го? Как знаеш? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 51 минути, WindWalkerMonk каза: Пробва ли го? Как знаеш? Сам си е признавал че е спал с мъже, но гей обществото му се е сторило неприятно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 51 минути, WindWalkerMonk каза: Пробва ли го? Как знаеш? Моля? Фаст е хомофоб. Няма да се учудя ако е и цепеняк! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Que Rico Fuera за днес: City TV- 8:20 City TV- 12:02 The Voice TV-8:55 И още ще го пускат, но няма да мога да следя тъй като ще съм на работа. Но на ден по 4 пъти го пускат на 3 часа някъде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Розовата лимонадена водка Смирноф е спонсор на новия клип на Рики- Que Rico Fuera и Рики я рекламира в новия си клип и вчера в профила си: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 1 час, zai4eto82 каза: Розовата лимонадена водка Смирноф е спонсор на новия клип на Рики- Que Rico Fuera и Рики я рекламира в новия си клип и вчера в профила си: ужас бе Туце, ма много еФтино бе. Ти водка ли зе да пиеш ??? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 7 часа , zai4eto82 каза: Que Rico Fuera за днес: City TV- 8:20 City TV- 12:02 The Voice TV-8:55 И още ще го пускат, но няма да мога да следя тъй като ще съм на работа. Но на ден по 4 пъти го пускат на 3 часа някъде. На никой не му пука за този шит, спри да ни информираш, моля! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 11 часа , zai4eto82 каза: Que Rico Fuera за днес: City TV- 8:20 City TV- 12:02 The Voice TV-8:55 И още ще го пускат, но няма да мога да следя тъй като ще съм на работа. Но на ден по 4 пъти го пускат на 3 часа някъде. Ти нали уж беше много заета с работата и затова нямаше време за вашите и тн? Къв е тоя отчет по часове (+ чух че правиш подобен и за Коце, ама във Фейсбук)?! Значи по цял ден киснеш пред телевизора 🙄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 1 час, Just_Me каза: Ти нали уж беше много заета с работата и затова нямаше време за вашите и тн? Къв е тоя отчет по часове (+ чух че правиш подобен и за Коце, ама във Фейсбук)?! Значи по цял ден киснеш пред телевизора 🙄 Имам няколко часа свободни до обяд, а всичко тогава е на работа и затояа. Гледам си каквото имам да гледам, а Тв просто е пуснат ей тъй да следя. Иначе съм си на работа от 14:00, в 13:20 тръгвам и съм се прибрала днес в 23;:40. И на другата сутрин и като се прибера си изглеждам каквото имам да гледам. Даже като се прибрах,всичко спи в момента, никой не сварих. Едва утре ще се видя повече с нашите, защото утре всички почиват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Ама как ми пуснаха преди малко Рики по Сити тВ, пускам Фен и върви Коце с проблем почти свършваше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 20 часа , WindWalkerMonk каза: ужас бе Туце, ма много еФтино бе. Ти водка ли зе да пиеш ??? Против водките да не чувам нещо лошо. Иначе тази е за бедняци. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Камбанка и тя ще бъде чернокожа в новия римейк на Дисни за Питър Пан. Само развалят филмчетата Дисни: https://www.monitor.bg/bg/a/view/i-kambanka-ot-pityr-pan-stava-chernokoja-226202 А пък новата Снежанка на Дисни е латино. Ще го снимат през 2022: https://webcafe.bg/kino/novata-snezhanka-shte-e-latino-reychal-zeglar-shte-e-zvezdata-v-adaptatsiyata-na-disni.html?fbclid=IwAR2V-icMnClzT_nrL6RuhljDb57giNbhYpP5aVzuvOpOIHJP1hU1zXvLdpU 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Е, не. Сериозно ли. В новия албум на Роси Кирилова, една от песните е копирана от хита на Рики Мартин и Мари- Tu recuerdo. Това е прекалено. И направила Роси Кирилова и руска песен на песента на Слави Трифонов- Затова. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 4 часа , zai4eto82 каза: Ама как ми пуснаха преди малко Рики по Сити тВ, пускам Фен и върви Коце с проблем почти свършваше. Едвам си смогнала с двамата едновременно. Искаш да караш ски, ми се струва. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари