Guest Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 bTV финализира "Истинска любов"! Последният 107 епизод на португалската сага ще бъде показан на 09 юли (петък) от 01:00 до 02:00 ч. през нощта по bTV. У нас ще бъде излъчена по-кратката версия на сериала, която се състои от 107 епизода, вместо пълната от 333 епизода. Значи аз още на 3 юли ще гледам финала, защото имам Войо,. Много бързо ще го претупат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 @plambata Какво мислиш за Жаки Георигива а.к.а Дългата цица и факта,че е гъста с Борисов?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 3 часа , zai4eto82 каза: След като Рики качи снимки с мъжа си фотосесия за едно списание от вчера Рики е разстроен и затова не си е замълчал, а е споделил с феновете как се чувства, че след толкова години работа не е очаквал, че един голям брой хора ще се отрекат от него само, защото той казва своята истина и иска да накара останалите хора, които са като него,че могат да бъдат щастливи и да имат семейство и ще продължи да го прави независимо на някой дали му харесва или не. Доста от известните защитиха Рики и изказаха подкрепа към него. Сред тях са Камила Кабейо, Палома Мами, Едгар Рамирез, Еглантина Зинг, Грийси, Джей Балвин, Луис Фонси, Талия, Алехандро Санз, Карлос Вивес, Педро Капо и други. Алехандро Санз за Рики: "Свободата да бъдеш. Толкова проста и толкова сложна на моменти. Има хора, които не заслужават нито секунда внимание. Поздравления за твоето прекрасно семейство, скъпи приятелю. Камила Кабейо за Рики: Ти си вдъхновение, любов и смелост. Обичам те, приятелю. Джей Балвин за Рики: "Ти си най-специалният мъж в света, бих се омъжил за теб !! Обичам те". Луис Фонси за Рики: "Страхотен си, идол, пример за подражание, гордост. Обичам те, уважавам те и те подкрепям Boricua . Карлос Вивес за Рики: Скъпи Рики, обичаме те и твоето красиво семейство и и честваме радостта от споделянето на музика. Гордеем се с теб. Педро Капо за Рики: "Учителят на джедаите! Благодаря ти, че отваряш пътеки, умове и сърца. Гордост на човечеството! Възхищавам ти се, уважавам те и обичам те за това колко голям си., такъв какъвто си, . Пусни тези, които не са ти необходими, да си отидат! Талия също изказва подкрепа на Рики: Липсва съпричастност , красиви братко. Но за воини като теб и всички останали воини свързани с общността и ЛГБТ ние ще продължим да повишаваме осведомеността и да образоваме с любов и уважение онези, които все още не разбират величието на любовта. Обичаме те. Чичо Рики е решил да става леля Ракел? Интересно. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 По-добре не може да бъде казано от Рики: Най-много ми се иска в този живот всички да се чувстваме свободни, горди със себе си, щастливи, че сме обичани, уважавани и приемани. Нека изразим себе си как се раждаме без отмъщение или наказание. Не е честно да продължаваме да губим ценен живот поради предразсъдъци и липса на образование. За всички, които се чувстват изгубени или неценени, че са такива, каквито са и искат да бъдат, не са сами, има голяма общност, която ви чака с отворени обятия. Те струват много, не го забравяйте, моля. #pride #pridemonth❤️🧡💛💚💙💜 Делиа Фиайо е починала на 96 години. Беше най-великата авторка на теленовели като "Касандра", Есмералда" и много други. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Нещо много ми въртят Рики Мартин тази година- по City TV, Тhe Voice TV с новата, сега и Aдреналина по The Voice TV. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Някакви хора до мен хем говорят на български, хем на гръцки, испански. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Някакви хора до мен хем говорят на български, хем на гръцки, испански. Ти им говори на бургаски! 😃 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 За кого ще гласувате на 11-ти Юли ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 4 часа , zai4eto82 каза: Някакви хора до мен хем говорят на български, хем на гръцки, испански. То и ти тука ни говориш на бг, на испански за Рики, на английски за другите, дето ни натрапваш. Покрай Зейн и арабски беше тръгнала да учиш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 23 минути, BobiTo каза: То и ти тука ни говориш на бг, на испански за Рики, на английски за другите, дето ни натрапваш. Покрай Зейн и арабски беше тръгнала да учиш. А на Коце - на френски. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 3 минути, penakavalli каза: А на Коце - на френски. И с Борето тройка, да не забравяме! Зайче, много е наблъскано вече 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 https://www.facebook.com/dabulgaria.bg/videos/972338346659337 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Енрике Иглесиас се завръща днес с ужасна песен- регетон с Фаруко, но с часовата разлика се пада утре в 4:00 сутринта наше време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 11 минути, zai4eto82 каза: Енрике Иглесиас се завръща днес с ужасна песен- регетон с Фаруко, но с часовата разлика се пада утре в 4:00 сутринта наше време. Ти пък от къде знаеш, че песента е ужасна? 100% ще е хит, а на Рики Зайкин е дъно! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 8 минути, THE IIconic каза: Ти пък от къде знаеш, че песента е ужасна? 100% ще е хит, а на Рики Зайкин е дъно! Щото има трейлър. Нищо особено не е. А на Рики се скъсват да я въртят у нас. Преди малко Рики беше с новата по City TV, а към 8:00 беше и по The Voice TV, пък ти си приказвай и всички медии у нас отразиха с положителни отзиви новата песен на Рики. А и идва и новия му албум. Енрике Иглесиас и Фаруко, нищо не хубаво не излиза от това. И типичния регетон като предишните песни на Иглесиас. нищо ново. Джей Балвин пратил някава тениска на Рики и той го качил на стори. Брей, те големи приятели се оказаха. Да вземат да направят нещо заедно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Щото има трейлър. Нищо особено не е. А на Рики се скъсват да я въртят у нас. Преди малко Рики беше с новата по City TV, а към 8:00 беше и по The Voice TV, пък ти си приказвай и всички медии у нас отразиха с положителни отзиви новата песен на Рики. А и идва и новия му албум. Енрике Иглесиас и Фаруко, нищо не хубаво не излиза от това. И типичния регетон като предишните песни на Иглесиас. нищо ново. Нали ме беше игнорирала! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 12 минути, THE IIconic каза: Нали ме беше игнорирала! Не си от известно време. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 16 минути, zai4eto82 каза: Не си от известно време. Тогава: I love you so much! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 1 час , THE IIconic каза: Тогава: I love you so much! ❤️ Много силни думи. Чак толкова. А дори не съм те виждала. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Много силни думи. Чак толкова. А дори не съм те виждала. Ами ти имаш очи само за Коце! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 4 минути, THE IIconic каза: Ами ти имаш очи само за Коце! И как ме обичаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 1 минута, zai4eto82 каза: И как ме обичаш? Забавна си, развеселяваш ме, готина си, много се забавлявам с теб, но нищо повече. Не харесвам жени! п.с. Отблокирай ме във ФБ и ще ме видиш ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 31 минути, THE IIconic каза: Забавна си, развеселяваш ме, готина си, много се забавлявам с теб, но нищо повече. Не харесвам жени! п.с. Отблокирай ме във ФБ и ще ме видиш ❤️ Сега отивам на работа. Как беше там? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Сега отивам на работа. Как беше там? ще ти пиша на лс. Лека работа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 @zai4eto82 защо не мога да ти пращам лс.? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари