Guest Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 50 минути, THE IIconic каза: @zai4eto82 защо не мога да ти пращам лс.? Сега трябва да можеш. Aйдееееееееееее 0:46 сега Рики- Que Rico Fuera по City TV. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 43 минути, zai4eto82 каза: Сега трябва да можеш. Aйдееееееееееее 0:46 сега Рики- Que Rico Fuera по City TV. Заек, поне цялата програма съобщавай. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Отиваме на работа. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 37 минути, zai4eto82 каза: Отиваме на работа. Огън! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 41 минути, zai4eto82 каза: Отиваме на работа. С такъв цвят ти е най-добре. 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 6 часа , zai4eto82 каза: Отиваме на работа. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 10 часа , asylum каза: С такъв цвят ти е най-добре. А. не. Супер новина: Рики ще пее за първи път на живо новата си песен Que Rico Fuera с Палома Мами на наградите Premios Juventud на 22 юли. Джей Ло пуска новата си песен в понеделник. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Много различен ФИНАЛ на Истинска любов" в интернационалната версия, която гледаме у нас. Франчишка отвлече Клара като я упои. Заведе я на някакво място и й призна цялата истина,че е убила именно тя родителите й Лобо ги намери и уби с 2 куршума Франчишка. Манел пусна Лобо, не го предаде на полицията, защото той няколко пъти е помагал и спасявал Клара и винаги ще му бъде благодарен, Диана оздравя от шизофренията и се събра с едно момче и ще се върне в университета. Баща й се събра с Алис- заедно ще отгледат детето, което чака от изкуствено оплождане. Жи се сгоди за негърчето. Лиляна и тя се сгоди и бременна с близнаци. Пресиоза се събра и тя с един там. Нуну отива в затвора за побой над баща си. Амалия се сдобри с дъщеря си. Барбара се събра с Мигел, Мафалда и Себастиао също се събраха. Пилар и Висенте след като се разведха, отново ще са заедно, синът им Рекардо остава очти 2 години в затвора. Дъщерята на Долореш пък след като мъжа й си замина с друга и й открадна парите, тя си намери нов мъж на сватбата на Клара, който е братовчед на Манел. Най-накрая се ожениха Манел и Клара. Много красиви артисти. А актрисата, която играе Клара в момента чака дете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 22 часа , asylum каза: С такъв цвят ти е най-добре. Не. Цвета се е измил. На 31 юли ще й направим терапия с маска и шампоан да се освежи малко и изправим, а на 20 август ще я направим като на Валя,. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 17 минути, zai4eto82 каза: Не. Цвета се е измил. На 31 юли ще й направим терапия с маска и шампоан да се освежи малко и изправим, а на 20 август ще я направим като на Валя,. Ама ти вярно си я правиш в зависимост от това дали и кога Константин ще има участия. Горкият Ники. Гледай да не объркаш имената в леглото, че лошо! 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 5 минути, Gerganafen каза: Ама ти вярно си я правиш в зависимост от това дали и кога Константин ще има участия. Горкият Ники. Гледай да не объркаш имената в леглото, че лошо! Зависи. Правила съм и като не е идвал за участия. То не може всеки месец да ходиш да се боядисваш, косата трябва да почива. Ако не ходя да я боядисвам, ходя да й правят терапия за освежаване и поддържане на косата с маска и шампоан. В Китен като бях при Коце бях толкова чорлава и на плитки и не бях с направена коса, но пък Коце ме хареса, даже ме черпи. А сега едното участие дето ще ходя пак няма да съм с боядисана коса, просто ще й направим терапия и изправим. В Бургас като дойде ще я боядисаме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Зависи. Правила съм и като не е идвал за участия. То не може всеки месец да ходиш да се боядисваш, косата трябва да почива. Ако не ходя да я боядисвам, ходя да й правят терапия за освежване и поддържане на косата с маска и шампоан. В Китен като бях при Коце бях толкова чорлава и на плитки и не бях с направена коса, но пък Коце ме хареса, даже ме черпи. А сега едното участие дето ще ходя пак няма да съм с боядисана коса, просто ще й направим терапия и изправим. В Бургас като дойде ще я боядисаме. Аз взех пример от теб и всяка седмица ходя. И подобно на Кити, ме е страх дори да се среша сам. С повод и без повод кеся по салоните. И няма да се направиш като Валя, защото тя се прави като теб! 3 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Guest Публикувано Юли 3 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 3 преди 11 минути, Gerganafen каза: Ама ти вярно си я правиш в зависимост от това дали и кога Константин ще има участия. Горкият Ники. Гледай да не объркаш имената в леглото, че лошо! Той Ники ми е казвал,че само за него се правя. и се дразни ама изобщо не ми пука. Един ден е, искам да ме помни Коце, пък и Борето ще идва. Ники иска руса да се правя, казала съм му забрави. Някои казват, че ми отива русо, други не, Аз на руси кичури не можах да се възприема,че изтраях 1 месец само, руса пък изобщо не се харесах. И най- интересното е,че ТРИО БИК идват в Бургас на 20 август срещу 21 август, а ние с Ники имаме годишнина на 21 август и аз ще бъда при Коце. A Ники ще чака в колата,. 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Той Ники ми е казвал,че само за него се правя. и се дразни ама изобщо не ми пука. Един ден е, искам да ме помни Коце, пък и Борето ще идва. Ники иска руса да се правя, казала съм му забрави. Някои казват, че ми отива русо, други не, Аз на руси кичури не можах да се възприема,че изтраях 1 месец само, руса пък изобщо не се харесах. И най- интересното е,че ТРИО БИК идват в Бургас на 20 август срещу 21 август, а ние с Ники имаме годишнина на 21 август и аз ще бъда при Коце. A Ники ще чака в колата,. Време е да го направите официално 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Направи се руса де, нали Надето на Коце е блондинка, та току виж на следващото участие те огрее и не минеш само с черпенето 😃 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 4 часа , zai4eto82 каза: Ако не ходя да я боядисвам, ходя да й правят терапия за освежаване и поддържане на косата с маска и шампоан. Пари на вятъра. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 4 часа , zai4eto82 каза: а ние с Ники имаме годишнина на 21 август и аз ще бъда при Коце. A Ники ще чака в колата,. Поканете жена му да му прави компания, да не е сам на този празник. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Добро утроооооооооо. Стартираме деня с новото на Рики Мартин-Que Rico Fuera в 8:38 по Тhe Voice TV сегааааааааааа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Забравих да спомена, че от време на време ходя и да подрязваме косата, за да расте още. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Забравих да спомена, че от време на време ходя и да подрязваме косата, за да расте още. Мечтая да те видя руса! ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 11 минути, THE IIconic каза: Мечтая да те видя руса! ❤️ Повече руса- не! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 10 минути, zai4eto82 каза: Повече руса- не! ❤️ 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Честит Рожден Ден на Венелин! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Тука съм руса на Коце в Приморско през 2019, август месец. Даже си спомням, че ходих на фризьор в Приморско да ми изправи косата за участието ама там фризьорката изобщо не е като моята. Изобщо няма продуктите, които използва моята фризьорка. Тогава бях 2 дена в Приморско и съвпадна участието му с престоя ми там. На снимките не може да се забележи: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари