Kriminal Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 32 минути, DarkChild каза: На мене ми е в игнора и не получавам. забравих за тази опция, добре, че ми припомни💋 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Сега Рики Мартин -Que Rico Fuera по City TV и едновременно и по The Voice TV, ехааааааааааа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Днес пече, естествено. Когато трябваше, не пече. Природата е срещу мен. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 13 минути, zai4eto82 каза: Днес пече, естествено. Когато трябваше, не пече. Природата е срещу мен. Тя природата само сега ли е срещу теб 🤣 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 час, zai4eto82 каза: Днес пече, естествено. Когато трябваше, не пече. Природата е срещу мен. Таня гледах ти сторито във ФБ! Според мен с черна коса си брутална. Лъвица! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 час, THE IIconic каза: Таня гледах ти сторито във ФБ! Според мен с черна коса си брутална. Лъвица! ❤️ Мерси, ама там хич не се харесвам. 3 дена подред ми върви надолу. Ако и на работа се случи нещо, не знам. Почивката не я усетих изобщо. Вкъщи ремонта от няколко дена ме подлудява. Навсякъде найлони, картони, сменяш едни чехли за коридора, други за стаята, Аман. Майсторът ми вика много рано отивам на работа, чакай да падне слънцето, щото той чака да стане хладно и чак по обяд идва вече. Даже баща ми ми спря тока, щото правил контакт както си слушах музика. Галин и Симона с новата ги чух от една кола. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 18 часа , Kriminal каза: забравих за тази опция, добре, че ми припомни💋 И аз играх доскоро WoW. Иначе тоя е най - лимитирания човек който познавам. Той е на принципа, че ако харесваш Галена, не може да харесваш нищо на Преслава, защото било предателство. Тя Галена за него е религия. Отделно съди хората по политическите им възгледи. Въобще според мен е човек с проблеми, и като го казвам имам предвид медицински. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: И аз играх доскоро WoW. Иначе тоя е най - лимитирания човек който познавам. Той е на принципа, че ако харесваш Галена, не може да харесваш нищо на Преслава, защото било предателство. Тя Галена за него е религия. Отделно съди хората по политическите им възгледи. Въобще според мен е човек с проблеми, и като го казвам имам предвид медицински. Ама за политическите възгледи е прав пък! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 Тъкмо се връщам от киното и горещо препоръчвам да го гледате ( ако сте фенове на поредицата ). 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 40 минути, Blueberry каза: Ама за политическите възгледи е прав пък! Кога ? :Д Всеки има право да гласува за когото пожелае. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 12 часа , zai4eto82 каза: Майсторът ми вика много рано отивам на работа, чакай да падне слънцето, щото той чака да стане хладно и чак по обяд идва вече. В Бургас наобед ли се смрачава? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 6 часа , DarkChild каза: В Бургас наобед ли се смрачава? Не, обаче вкъщи на терасата на кухнята сутрин е такъв пек, че изобщо не може да се работи, тъй като в кухнята терасата и на хола е изгрева на слънцето, в спалнята и нашата стая пък е хладно сутрин. После става обратно при нас е горещо, а следобед в кухнята и хола е хладно. Следобед е залеза в другите стаи. Аз виждам и изгрева и залеза, не всеки може да ги вижда. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 19 часа , WindWalkerMonk каза: И аз играх доскоро WoW. Иначе тоя е най - лимитирания човек който познавам. Той е на принципа, че ако харесваш Галена, не може да харесваш нищо на Преслава, защото било предателство. Тя Галена за него е религия. Отделно съди хората по политическите им възгледи. Въобще според мен е човек с проблеми, и като го казвам имам предвид медицински. Съгласен съм с тебе май диър. Аз играх LoL ама все тая, ся не съм по игрите, даже нямам нито една в компа нито в телефона. Никога не бях обсебен от игрите ппц, само като излезе симс 3, но тогава бях баш дете хахаха 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 7 минути, Kriminal каза: Съгласен съм с тебе май диър. Аз играх LoL ама все тая, ся не съм по игрите, даже нямам нито една в компа нито в телефона. Никога не бях обсебен от игрите ппц, само като излезе симс 3, но тогава бях баш дете хахаха Аз си цъкам още. Забавни са ми, но всеки си има приоритети. Понякога са обсебващи. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Аз си цъкам още. Забавни са ми, но всеки си има приоритети. Понякога са обсебващи. Дам, аз си имам своите приоритети: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 4 часа , Kriminal каза: Дам, аз си имам своите приоритети: Това съм аз 1:1. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 1 час, чушка. каза: Това съм аз 1:1. Ето във едно нещо най-накрая да сме подобни хахаха 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Мразя ви. Аз само да подуша пица и съм +2 кг. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Комплексирах се - идолката ми Корнелия Нинова слуша Висоцки, аз - Лидия... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 преди 27 минути, Blueberry каза: Комплексирах се - идолката ми Корнелия Нинова слуша Висоцки, аз - Лидия... Бъзикаш се, но за първи път нещо по-новаторско като подход в предизборната битка. ПР-а им заслужава тлъст бонус за тази идея с влогърката, при все че си имат партийна телевизия, която дори симпатизантите им не отразяват. Това е добър начин да запознаят и младите избиратели със себе си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 преди 1 час, omline каза: Бъзикаш се, но за първи път нещо по-новаторско като подход в предизборната битка. ПР-а им заслужава тлъст бонус за тази идея с влогърката, при все че си имат партийна телевизия, която дори симпатизантите им не отразяват. Това е добър начин да запознаят и младите избиратели със себе си. Идеята е на блогърката, БСП имат 0% принос. Свързала се е с лидерите на големите партии и е прекарала по 1 ден с тях. Качи онзи ден с Панев от ДБ, днес с Корнелия, след малко чакаме с Мая Манолова и остават Борисов и Тошко. Май и с някой от Патриотите е снимала. Честно казано не знам как ще успее да качи всичките, но поне с ДБ мина 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 преди 9 минути, Blueberry каза: Идеята е на блогърката, БСП имат 0% принос. Свързала се е с лидерите на големите партии и е прекарала по 1 ден с тях. Качи онзи ден с Панев от ДБ, днес с Корнелия, след малко чакаме с Мая Манолова и остават Борисов и Тошко. Май и с някой от Патриотите е снимала. Честно казано не знам как ще успее да качи всичките, но поне с ДБ мина ГЕРБ и ИТН ще ги качи в един ден явно. "Патриотите" за десерт. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 преди 3 часа , Blueberry каза: Мразя ви. Аз само да подуша пица и съм +2 кг. Само пий по 3л вода на ден (особено преди да ядеш я пий) и вс ще е 6 💋 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 @asylum ходи ли вчераа 😊 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 @asylum снощи много тежък епизод на "Безмилостен град". Шенис и Джерен умряха! 😭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари