Guest Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 17 минути, Lelqtian каза: Едно си знаеш, но освен заслепените фенове вече коя петилетка, явно не го искат - щом се налага да прави дуети с някви произволници за да го пуснат по 4К телевизора. И не, и двамата няма да видим турнето с Иглесиас аз щото не искам, а ти - щото пак няма да се организираш да идеш . Напротив, ще го гледам, защото ще се качват клипове. Рики е канен все още на награди и продължават да му се кефят и на турнето ще го видиш как ще откачат. Toва ще е турнето на годината казват и че ще влезе в историята. Такова турне досега не е имало. Още повече, че нямаше концерти заради пандемията и турнето му с Енрике Иглесиас беше отменено и хората много ще го искат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 1 час , zai4eto82 каза: Друго е да гледаш на Смарт телевизор и то 4К oтколкото на таблет или телефон- огромна разлика. На теб не ти трябва 4К - Коце и на живо си го гледаш в детайли, че даже и с бонуси 😄 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 37 минути, zai4eto82 каза: Напротив, ще го гледам, защото ще се качват клипове. Рики е канен все още на награди и продължават да му се кефят и на турнето ще го видиш как ще откачат. Toва ще е турнето на годината казват и че ще влезе в историята. Такова турне досега не е имало. Още повече, че нямаше концерти заради пандемията и турнето му с Енрике Иглесиас беше отменено и хората много ще го искат. Клипове от не са турнето, така че ще видиш трънци. И иначе точно вчера обясняваше как заслепените фенове не били хората, ама карай. Направо ме караш да ходя на иконите, така че се чувствай поздравена 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 6 минути, Lelqtian каза: Клипове от не са турнето, така че ще видиш трънци. И иначе точно вчера обясняваше как заслепените фенове не били хората, ама карай. Направо ме караш да ходя на иконите, така че се чувствай поздравена Феновете даже снимат и по цели концерти, тъй че ще видя всичко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 25 минути, Just_Me каза: На теб не ти трябва 4К - Коце и на живо си го гледаш в детайли, че даже и с бонуси 😄 Само дето не знам какви са тези бонуси? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 14 минути, zai4eto82 каза: Феновете даже снимат и по цели концерти, тъй че ще видя всичко. Колкото и да снимат, ако не си там на място, другото е нищо, на колкото и К да си го пуснеш. А ако искаше, можеш да се организираш и да идеш. И не, няма нужда да изреждаш пак оправдания, знаем ще си измислиш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 4 минути, Lelqtian каза: Колкото и да снимат, ако не си там на място, другото е нищо, на колкото и К да си го пуснеш. А ако искаше, можеш да се организираш и да идеш. И не, няма нужда да изреждаш пак оправдания, знаем ще си измислиш. Ако имаше тука, щях да отида. шефът знае колко обичам Рики и щеше да ме пусне. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Аз съм готова да псорещна последния работен ден и да се свършва 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 1 час , Lelqtian каза: Клипове от не са турнето, така че ще видиш трънци. И иначе точно вчера обясняваше как заслепените фенове не били хората, ама карай. Направо ме караш да ходя на иконите, така че се чувствай поздравена Невероятен поздрав с невероятна песен. @zai4eto82 направо аз ти завиждам за готиния поздрав. Ваня Великова е наша обща любимка, кажи скъпа кога ще й ходим на участие. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Само дето не знам какви са тези бонуси? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Юли 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 19 преди 5 часа , zai4eto82 каза: Аз съм готова да псорещна последния работен ден и да се свършва Същинска Шакира от Меден рудник! 2 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 6 часа , zai4eto82 каза: Аз съм готова да псорещна последния работен ден и да се свършва Кога ще ходиш при фризьорката Танче? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 11 часа , zai4eto82 каза: Не, Behind the music посвещават на най-големите звезди, ако не си гледал преди години имаше Behind the music по VH1 и на Рики няколко пъти са правили даже ги имам някъде.. Това е ново обаче . Сега са направили на няколко, но ще е по друг канал излъчено. Toва ще са новите епизоди- 8 са снимали: July 29 : Ricky Martin July 29: LL Cool J August 5: Huey Lewis August 12: Busta Rhymes August 19: Duran Duran August 26: New Kids on the Block September 2: Bret Michaels September 9: Fat Joe Read More: 'Behind the Music' Is Back, Eight New Episodes Announced | https://loudwire.com/behind-the-music-new-episodes/?utm_source=tsmclip&utm_medium=referral Все залезли звезди от миналото 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 3 часа , GSA каза: Кога ще ходиш при фризьорката Танче? На 31 юли сутринта в 9:00 часа салонът ще отвори за мен, даже се пада събота. Ама няма да я боядисвам тогава. Само ще я освежим с терапия, шампоан, маска - ще я измием, изсушим, подрежем, изправим и ще й сложим кристали и пак ще съм като нова. На 20 август ще я боядисаме за специалното участие на Коце в Бургас с Борето и Илиян. Фризьорката ми пък я гледам днес ми прати снимка, червена се направила. Риса беше много добре- тя естествена, и друг път е била червена. Изненада ме. Аз ще й кажа патладжанено да ме направи като Валя. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 19-годишният прави 5 години с приятелката си на 12.09. Егати, те на 14 ли са тръгнали и още са заедно. Вчера ми сипа от неговото Mango Somersby. Много хубаво беше ама ме замаи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 1 час , zai4eto82 каза: Аз ще й кажа патладжанено да ме направи като Валя. Изключително кичозно и циганско да се боядисаш така, а от толкова боядисване ще стане на слама. Дай почивка малко. Какъв ти е естествения цвят? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 3 минути, zai4eto82 каза: 19-годишният прави 5 години с приятелката си на 12.09. Егати, те на 14 ли са тръгнали и още са заедно. Вчера ми сипа от неговото Mango Somersby. Много хубаво беше ама ме замая. Има нужда да го отракаш. Не знам какво чакаш и се каниш. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 20 минути, DarkChild каза: Изключително кичозно и циганско да се боядисаш така, а от толкова боядисване ще стане на слама. Дай почивка малко. Какъв ти е естествения цвят? Тя не е боядисвана 2 месеца и нещо вече. Само ходя да я поддържам. Няма как да стане на слама след като косата ми е мека благодарение на маската, шампоана и кристалите, които са професионални и имам, и ползвам винаги като си взема душ. Много разбираш ти-патладжанено на лилави кичури е уникален цвят и Коце много ми харесва косата, а на слънце е уникален тоя цвят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 9 минути, zai4eto82 каза: Много разбираш ти-патладжанено на лилави кичури е уникален цвят и Коце много ми харесва косата, а на слънце е уникален тоя цвят. Абе какво патладжанено, какво лилаво, какви ти кичури?! Не сме 2003-та. Ела на себе си! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 1 минута, DarkChild каза: Абе какво патладжанено, какво лилаво, какви ти кичури?! Не сме 2003-та. Ела на себе си! Ще се правя както искам!!!! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Много як цвят е и точно така ще се направя пак Коце май легна и аз ще лягам. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 2 часа , zai4eto82 каза: На 31 юли сутринта в 9:00 часа салонът ще отвори за мен 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 9 часа , zai4eto82 каза: 19-годишният прави 5 години с приятелката си на 12.09. Егати, те на 14 ли са тръгнали и още са заедно. Вчера ми сипа от неговото Mango Somersby. Много хубаво беше ама ме замаи. Време е да му покажеш за какво става въпрос. Забрави ли вече да почукаш докато той е в съблекалнята? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 7 минути, Lelqtian каза: Време е да му покажеш за какво става въпрос. Забрави ли вече да почукаш докато той е в съблекалнята? И аз това казвам. Лято е, слънце е, кръвта кипи и хормоните бушуват. Хайде Таня, какво чакаш скъпа ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 @zai4eto82 Хич не чукай, не питай, а направо 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари