Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Лошо ми е. боли ме корема. Мразя ги тези дни..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 16 минути, zai4eto82 каза: Лошо ми е. боли ме корема. Мразя ги тези дни..... Сега и за цикъла ти ли ще слушаме, нямаш никакви граници вече.... 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 минути, BobiTo каза: Сега и за цикъла ти ли ще слушаме, нямаш никакви граници вече.... Мълчи, че не са давали Рики днес нито по Сити ,нито по The Voice TV, което не е добре. Затова пък гледах Коце- 2 пъти с Проблем, Като хлапе и преди малко Любов ли е. Ама все пак и Рики трябва да пуснат. Какво се правят. Вчера го пуснаха, днес хич. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Мълчи, че не са давали Рики днес нито по Сити ,нито по The Voice TV, което не е добре. Затова пък гледах Коце- 2 пъти с Проблем, Като хлапе и преди малко Любов ли е. Ама все пак и Рики трябва да пуснат. Какво се правят. Вчера го пуснаха, днес хич. То за кво да го дават, като само ти го слушаш... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 @zai4eto82 виж, в "На кафе" са пуснали стареца днес накрая на видеото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 21 минути, BobiTo каза: @zai4eto82 виж, в "На кафе" са пуснали стареца днес накрая на видеото. А,тоз Яви е мъжа на Веси Бонева, която пък пусна новия си клип "Голо тяло" сниман на Замъка в Равадиново. Много яко, накрая звучи новото на Рики. Не за първи път пускат песни на Рики, и в други предавания са го правили. Сега ще го пратя на феновете. Исмаил се включи сега на живо в Тик Ток. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 48 минути, zai4eto82 каза: Лошо ми е. боли ме корема. Мразя ги тези дни..... Забременей и няма да имаш. Направи нещо полезно за родината! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 11 минути, DarkChild каза: Забременей и няма да имаш. Направи нещо полезно за родината! Няма. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 16 минути, DarkChild каза: Забременей и няма да имаш. Направи нещо полезно за родината! Тя вече има 2 доведени деца... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Рики сега в инстаграм напоследък взе много да настоява хората да се ваксинират. Само за това ваксиниране пише на стори. Да не вярват хората на конспирации в youtube, той се бил ваксинирал. То и аз, ама прекалена ми е тая пропаганда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Рики сега в инстаграм напоследък взе много да настоява хората да се ваксинират. Само за това ваксиниране пише на стори. Да не вярват хората на конспирации в youtube, той се бил ваксинирал. То и аз, ама прекалена ми е тая пропаганда. Ще видиш като ви затворят пак есента. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 7 минути, zai4eto82 каза: Рики сега в инстаграм напоследък взе много да настоява хората да се ваксинират. Само за това ваксиниране пише на стори. Да не вярват хората на конспирации в youtube, той се бил ваксинирал. То и аз, ама прекалена ми е тая пропаганда. Разбира се, защото само така може да постигнем колективен имунитет. Ако хората не проумеят това никога няма да излезем от този цикъл. Не знам защо е толкова трудно да се разбере. А това със ваксината в коша и сертификат дори няма да го коментирам, понеже е престъпление срещу обществото. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Разбира се, защото само така може да постигнем колективен имунитет. Ако хората не проумеят това никога няма да излезем от този цикъл. Не знам защо е толкова трудно да се разбере. А това със ваксината в коша и сертификат дори няма да го коментирам, понеже е престъпление срещу обществото. Чак се гордеят с това. Амеби. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, Blueberry каза: Чак се гордеят с това. Амеби. Такива са за затвора. Защото мамят! Като не искаш да се ваксинираш недей, но поне не лъжи останалите. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Исмаил още е на живо в Тик Ток. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Ники пък ме искал руса днес като ми се обади. Вика не се правиш както аз те харесвам ами както ти искаш. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 22 минути, zai4eto82 каза: Ники пък ме искал руса днес като ми се обади. Вика не се правиш както аз те харесвам ами както ти искаш. Не стига, че две кобили язди, ами че и с претенции. 2 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Най-накрая сега Рики- Que Rico Fuera по City TV- 22:54. Или аз съм го изтървала или днес го пускат чак сега. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 6 минути, zai4eto82 каза: Най-накрая сега Рики- Que Rico Fuera по City TV- 22:54. Или аз съм го изтървала или днес го пускат чак сега. Сериозно ли цял ден киснеш да следиш къде го пускат? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 4 минути, BobiTo каза: Сериозно ли цял ден киснеш да следиш къде го пускат? Пуснала съм ги онлайн Телевизиите на компа без звук да видя как го върътят ама в същото време си слушам друго и друго правя. Иииииииииииии нещо се задава утре- Тайният проект: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Да не забравим и Global Citizen Live на 25 септември- 24-часов концерт ще се стриймва и Рики ще пее за първи път на това събитие с толкова много звезди и ще се предава и по доста телевизии. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, zai4eto82 каза: Пуснала съм ги онлайн Телевизиите на компа без звук да видя как го върътят ама в същото време си слушам друго и друго правя. Иииииииииииии нещо се задава утре- Тайният проект: На златен дъжд ми мяза. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 6 часа , WindWalkerMonk каза: Разбира се, защото само така може да постигнем колективен имунитет. Ако хората не проумеят това никога няма да излезем от този цикъл. Не знам защо е толкова трудно да се разбере. А това със ваксината в коша и сертификат дори няма да го коментирам, понеже е престъпление срещу обществото. Престъпление срещу човечеството е геноцидът, наречен Ковид-19. При масова ваксинация в Англия, в момента има по 50 000 нови случая на ден. При бракувани дози в България, има по 20. Толкова за колективния имунитет чрез ваксини. Иначе от началото на пандемията американските милиардери са забогатели с 1,8 трлн. долара, като монополът на фармацевтичните гиганти върху ваксините срещу COVID-19 е довел до създаването на 9 нови милиардера. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 6 часа , DenFevgo каза: Престъпление срещу човечеството е геноцидът, наречен Ковид-19. При масова ваксинация в Англия, в момента има по 50 000 нови случая на ден. При бракувани дози в България, има по 20. Толкова за колективния имунитет чрез ваксини. Иначе от началото на пандемията американските милиардери са забогатели с 1,8 трлн. долара, като монополът на фармацевтичните гиганти върху ваксините срещу COVID-19 е довел до създаването на 9 нови милиардера. Сигурно тия 9 са го създали, за да станат милиардери. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Сега една фенка от Италия в Туитър в чата специално за Рики тя пише на италиански, не знаела английски, но добре,че има Гугъл преводач. Тя казва, че Рики е винаги добър и харизматичен, но губи и продължава да губи откакто се обяви за гей, избор на деца, брак , беше дал глас за Пуерто Рико през 2019 за правителството им там, защитава LGBT общността, срещу Тръмп е, служи на Байдън, сега защитава и Куба, много хора го мразели в Ел Ей и Пуерто Рико, критикува себе си , скандали. Много млади хора даже не го познавали, защото харесвали регетон, вулгарност и почти голи жени. Гейовете го обвиняват, че продължава да прави песни за жени, а за тях- нищо. Това е много тъжно. Само, защото Рики е директен и винаги има мнение не му влияе добре. По-добре ли е да живее в лъжа пък. Не го разбирам, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари