Kriminal Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 От 20.07.2021 г. от 19:25, WindWalkerMonk каза: Разбира се, защото само така може да постигнем колективен имунитет. Ако хората не проумеят това никога няма да излезем от този цикъл. Не знам защо е толкова трудно да се разбере. А това със ваксината в коша и сертификат дори няма да го коментирам, понеже е престъпление срещу обществото. Квоо?????? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 19 минути, zai4eto82 каза: Да бе да, само дето ме е свалял на участие на Коце и ме е вдигал. Брех, свалял те е, вдигал те е... Да се прекръсти на Багерист или Кранист Дали! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Ами това за ковид си е така ппц, аз се ваксинирах и искам вс да се, за да е нормално вс най-накрая и да идваме дето искаме и да не носим маски на +40 като ония китайци дето иначе ще се задушат от смог. Сигурно е направен във лаборатория и най-богатите се ползват от него, но ся чак и фирмите от САЩ, Германия, Русия, Индия и Китай да правят ваксини специално за да ни уморят всичките – не ми се такова тая теория със здравия разум. Аз точно затова се ваксинирах със китайската, най-малко се съмнявам в тях, че искат да ни утрепят. В България имате ли избор коя ваксина искате, или ви предлагат само една? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Да, има избор. Стига да има ваксини разбира се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Да, има избор. Стига да има ваксини разбира се. Кои са ваксините? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 8 минути, Kriminal каза: Ами това за ковид си е така ппц, аз се ваксинирах и искам вс да се, за да е нормално вс най-накрая и да идваме дето искаме и да не носим маски на +40 като ония китайци дето иначе ще се задушат от смог. Сигурно е направен във лаборатория и най-богатите се ползват от него, но ся чак и фирмите от САЩ, Германия, Русия, Индия и Китай да правят ваксини специално за да ни уморят всичките – не ми се такова тая теория със здравия разум. Аз точно затова се ваксинирах със китайската, най-малко се съмнявам в тях, че искат да ни утрепят. В България имате ли избор коя ваксина искате, или ви предлагат само една? Края на миналия месец се ваксинирах в България, че ми се отвори възможност да го направя по време на престоя ми, и имаше от всички четири ваксини, допуснати от ЕС - Pfizer, AstraZeneca, Moderna и Johnson & Johnson, като аз избрах последната. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 2 минути, Kriminal каза: Кои са ваксините? Друг ти отговори много по - добре от мен 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Този ми пише сега. Аз ще спа той ми пише. Бяхме приключили, решихме, че няма да се виждаме повече и сега за какво ме търси. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Този ми пише сега. Аз ще спа той ми пише. Бяхме приключили, решихме, че няма да се виждаме повече и сега за какво ме търси. Има ли пари тоз 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, FikLena каза: Има ли пари тоз Де да го знам, не помня. Помня, че много хубаво сме се целували. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 12 часа , DenFevgo каза: Много е малък процентът, да.... Почти всички са с Астра Зенека, което е доказан боклук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, DarkChild каза: Почти всички са с Астра Зенека, което е доказан боклук. Аз съм с Файзер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, zai4eto82 каза: Аз съм с Файзер. Тази и Модерна са най-ефективните дори срещу делта варианта. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Момчето ми каза, че приятелят му, който бил с него му казал, че доста съм се зарадваха като съм го видяла. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 6 часа , WindWalkerMonk каза: Дай да бистрим политиката тогава. И квоооооооо, любимката на Аналия - Мая Сопола е вътре вече ???? Единствената Мая, която важи, е Мая Нури! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Момчето ми каза, че приятелят му, който бил с него му казал, че доста съм се зарадваха като съм го видяла. Този на колко е години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 12 минути, DarkChild каза: Този на колко е години? Колкото мен или май беше по-малък с няколко години. И го питам и след толкова години не ме забрави, а той:Ти за забравяне ли си, Танче. Бре, бре. Ами да, на 38 е. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 час , zai4eto82 каза: Да бе да, само дето ме е свалял на участие на Коце и ме е вдигал. А после ние сме луди и си измисляме! Ти нарочно им падаш на колене, пък ние лъжем. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Ето момчето помни целувките също като мен. Значи имам добра памет. Сега пък целувки ми праща. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Ей, много помня. Бивш футболист беше. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 1 час , zai4eto82 каза: Ей, много помня. Тогава я обади колко мъже си имала. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 6 часа , zai4eto82 каза: Да бе да, само дето ме е свалял на участие на Коце и ме е вдигал. Как те е вдигал, да си отгоре ли? Ма разказвай ги тия работи де 😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Ще имам среща с това момче. Сега ми звънна. Вика ми що не съм му звъннала вчера в 23;00 да ме вземе от работа, защо съм се прибирала пеша. Сега ще се приготвям, ще дойде с колата да ме вземе да се видим на кафе и да хапнем. Бре, бре. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 33 минути, zai4eto82 каза: Ще имам среща с това момче. Сега ми звънна. Вика ми що не съм му звъннала вчера в 23;00 да ме вземе от работа, защо съм се прибирала пеша. Сега ще се приготвям, ще дойде с колата да ме вземе да се видим на кафе и да хапнем. Бре, бре. Царица си ма, моя вечна икона и идолка! Така се прави!!! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: Царица си ма, моя вечна икона и идолка! Така се прави!!! И е бившо футболистче. Снощи ьаради него не можах да спа. До 2:00 и нещо сме писали. Днес по телефона ми вика да отида да се видим, аз му викам не ми се върви сега, спи ми се. А той аз ше дойда с колата да те взема и сега го чакам. Ей, тъй се прави с мъжете-всичко да изпълняват. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари