DenFevgo Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, Blueberry каза: Добре де, да си мъж обвързан с мъж и изведнъж да станеш жена и да се обвържеш с друга жена ми е крайно странно. Не съдя, просто ми е трудно да го разбера как освен пола, изведнъж сменяш и предпочитания пол. И на мен ми идват малко в повече тия неща, но истината е, че полът няма общо със сексуалността. Този младеж явно се е чувствал жена отвътре, като в същото време си е падал по жени. Транс-лесбийка ме кефи, готино понятие. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 минути, DenFevgo каза: И на мен ми идват малко в повече тия неща, но истината е, че полът няма общо със сексуалността. Този младеж явно се е чувствал жена отвътре, като в същото време си е падал по жени. Транс-лесбийка ме кефи, готино понятие. Разбира се, че няма, но Тихомир преди да си смени пола беше обвързан с мъж (влогъра Стамбини) и си казваше, че е гей, а не би/пан. Сега изведнъж се хваща с жена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, Blueberry каза: Разбира се, че няма, но той доскоро беше обвързан с мъж (влогъра Стамбини) и си казваше, че е гей, а не би/пан. Сега изведнъж се хваща с жена. А тва Стамбини не беше ли едно емУ, не знам дали е точно мъж. Иначе в странно време живеем определено. Не знам каква е тая необходимост да се заявяваш или доказваш на някого нещо. Не може животът ти да се върти около това каква ти е сексуалността. Професорът ми в университета се определя като евреин и гей, и всичките му научни разработки се въртят около това. Странно ми е. Но явно нуждата за принадлежност е много силна, особено тук на запад. Всичко е разделено на групи и са много докачливи, една дума да кажеш накриво или да се пошегуваш, и запалват. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 4 минути, DenFevgo каза: А тва Стамбини не беше ли едно емУ, не знам дали е точно мъж. Иначе в странно време живеем определено. Не знам каква е тая необходимост да се заявяваш или доказваш на някого нещо. Не може животът ти да се върти около това каква ти е сексуалността. Професорът ми в университета се определя като евреин и гей, и всичките му научни разработки се въртят около това. Странно ми е. Но явно нуждата за принадлежност е много силна, особено тук на запад. Всичко е разделено на групи и са много докачливи, една дума да кажеш накриво или да се пошегуваш, и запалват. То в специалност "Ягоди" сигурно има всякакви индивиди По принцип такава показност се явява overcompensation на дългите години потискане и прикриване на същността. И дори не към околните, а към самите себе си. Има го и при други групи, които са били потъпквани в миналото, не само хората с различна сексуалност. Мен ме дразни факта, че ако наречеш тъп хомосексуален човек "тъпак", автоматично е хомофобия. Все едно е забранено да не харесваш "различен" човек, дори причината да не те кефи да няма нищо общо с това, което го прави различен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 5 часа , Just_Me каза: Бас ловя, че на WinBet са стари клипчетата и в момента още си е рус 😃 Ще видим тия дни де Рус е още. В момента е на яхта с Велислав, приятели и със сина си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 минути, Blueberry каза: То в специалност "Ягоди" сигурно има всякакви индивиди По принцип такава показност се явява overcompensation на дългите години потискане и прикриване на същността. И дори не към околните, а към самите себе си. Има го и при други групи, които са били потъпквани в миналото, не само хората с различна сексуалност. Мен ме дразни факта, че ако наречеш тъп хомосексуален човек "тъпак", автоматично е хомофобия. Все едно е забранено да не харесваш "различен" човек, дори причината да не те кефи да няма нищо общо с това, което го прави различен. Мен пък ме кефи как чернокожа актриса ще играе Ан Болейн и как вече не може да те номинират за Оскар, ако нямаш във филма и екипа си представители на "малцинствата". Стигнало се е дотам, че при кандидатстване за работа в медии тук, за някои позиции пише "С предимство са черните, азиатците и други малцинствени етнически групи". Нещастници. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 21 минути, DenFevgo каза: Мен пък ме кефи как чернокожа актриса ще играе Ан Болейн и как вече не може да те номинират за Оскар, ако нямаш във филма и екипа си представители на "малцинствата". Стигнало се е дотам, че при кандидатстване за работа в медии тук, за някои позиции пише "С предимство са черните, азиатците и други малцинствени етнически групи". Нещастници. Още преди 15 години в един филм на Hallmark Орфей беше чернокож. Ще мине и това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 час , Blueberry каза: Още преди 15 години в един филм на Hallmark Орфей беше чернокож. Ще мине и това. Да де, но Орфей е герой от митологията, макар и гръцката. Ан Болейн е реална историческа личност. Все едно утре бяла актриса да играе Уитни Хюстън. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Най-накрая в HD: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 https://www.cosmopolitan.com/uk/love-sex/relationships/a28783219/butch-lesbian/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 час , DenFevgo каза: Да де, но Орфей е герой от митологията, макар и гръцката. Ан Болейн е реална историческа личност. Все едно утре бяла актриса да играе Уитни Хюстън. Според много исторически източници е бил реална личност и е бил трак. Чернокожи траки доста трудно да е имало Нелепо е, съгласна съм. Има много статии с твърдения, че сериалът "Приятели" трябва да се забрани да се излъчва, защото няма чернокожи актьори и има много хомофобски шеги. Да не говорим и колко известни личности бяха "canceled" заради шегички от миналото, когато хората не бяха толкова тънкообидни. Но най-любимото ми е една цветнокожа девойка като реагираше на Евровизия и се потресе и погнуси как можело да има държава Montenegro 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Напротив, много добре ще съм даже. А като видя Коце всичко ще ми мине, Оправи ли си триъгълника? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Рики за първи път разкрива тайните си за красота как си поддържа кожата всеки ден. Пие лимон с мед, чесън. Ужас. Пие алкална вода. Ползва поне 11 продукта на Kumiko, ползва и някакъв спрей за тяло. Минава и с лед лицето си. То много скъпо удоволствие да изглежда така млад: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Не са това продуктите. Маже се еженощно с един друг вид бяло-жълто вещество. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 То за да разкриваш тайните на красотата, не трябва ли първо да си красив? 🤔 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Много гаден ден беше и готиният напуска. 😢 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 8 часа , DrAkO каза: То за да разкриваш тайните на красотата, не трябва ли първо да си красив? 🤔 Еее, Рикито си беше бомба навремето. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 2 минути, DarkChild каза: Еее, Рикито си беше бомба навремето. Рики още си е готин. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 7 минути, zai4eto82 каза: Рики още си е готин. Тъкмо щях да кажа, че е поизмачкал чаршафа, но после зърнах маската на Тутанкамон до него и се отказах. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 час, zai4eto82 каза: Много гаден ден беше и готиният напуска. 😢 Заради сексуален тормоз? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 4 часа , penakavalli каза: Заради сексуален тормоз? Запозрял е какво го чака Таня като сложи новата перука в събота. Или поредната монахиня ни чете 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Някой има ли го това Paramount Plus? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 11 часа , DarkChild каза: Тъкмо щях да кажа, че е поизмачкал чаршафа, но после зърнах маската на Тутанкамон до него и се отказах. Бе, не може да си кривим душата. Хубав си е Рикшата. Той на колко 60 е? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 6 минути, asylum каза: Бе, не може да си кривим душата. Хубав си е Рикшата. Той на колко 60 е? Тази година ще стане на 50. Много хора винаги казват,че с течение на годините Рики е все по-готин като виното. Това са най-редовните коментари за него и каква била тайната му за младеене. Майсторът, който у нас от 1 месец всеки ден да прави ремонта на терасата, той идва все по хладното и все като ме види и ми вика здрасти. Днес пак няма да се диша. Навън е 34 градуса и пек. Как ще се работи , не знам. Може пак да затворим следобед и по хладното да се работи. То не влиза никой. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари