pechenko Публикувано Юли 31 Author Report Share Публикувано Юли 31 преди 14 минути, asylum каза: Къде е новата тема Попфолк скандали? Старата автоматично ли се затвори с изтичането на месеца? Ако да, отворете нова. Отворих те вече. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Току що, pechenko каза: Отворих те вече. Благодаря, че ме отвори Че бях приготвил линкове за пействане и се озадачих! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 26 минути, Blueberry каза: Адам няма слабо, май само оная с Маджуна и Галин не е на ниво. Като цяло много с насмешка го приех в началото и много ме дразнеше, обаче ме изкефи. Има приятен глас и е много забавен. П.П. Изгледах бекстейджа на Лидия и Преслава и абсолютно никой от Алфа не видях, даже и Галин. Завиждат й здраво! Много труден работен ден-на 2 часа сън само, едно кафе, кола, сок, сладолед, енергийна напитка кафе двойно експресо и беналтин. Почти сме на финала на работния ден. Геройски оцелях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 7 часа , THE IIconic каза: Замаяно ли ти е? В турбуленция ли си? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 15 минути, Blueberry каза: Замаяно ли ти е? В турбуленция ли си? Турбуленцията е само в Коцения скут. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 7 часа , THE IIconic каза: Ти защо ми изнасяш постовете тук? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 @THE IIconic ако изнасяш така лични неща от моя профил, скоро няма да си във фейса ми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 2 часа , GSA каза: Турбуленцията е само в Коцения скут. ? 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 @Fast - чо, нещо по въпроса? "Вашите" хора са го писали това и те се виждат в чудо кое как трябва да е. https://www.dnevnik.bg/sport/2021/08/02/4238902_zashto_se_razgoria_debata_za_purvata_transseksualna/?ref=home_layer2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 41 минути, Just_Me каза: <Песен от Сърбия и Македония> Dj Shone ft 2bona x Vlada Matovic - Pali motore Влада определено липсва на сцената, ама тази песен не става. Това си остава най-доброто му след разпадането на Елитни одреди. Като се сетя само каква сензация си бяха... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 59 минути, Willy каза: Влада определено липсва на сцената, ама тази песен не става. Това си остава най-доброто му след разпадането на Елитни одреди. Като се сетя само каква сензация си бяха... Ооо да! Но в тази новата песен ме кефи музиката + 2бона - те нямат слабо 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 @meleto ко туй новото "За форума", объркващо е и няма смисъл... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 час , Kriminal каза: @meleto ко туй новото "За форума", объркващо е и няма смисъл... Изобщо не знам за какво говориш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 3 минути, meleto каза: Изобщо не знам за какво говориш. ето това, цяла листа ми излиза, а аз гледам почти всеки път най-новите коментари и оттам влизам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 минута, Kriminal каза: ето това, цяла листа ми излиза, а аз гледам почти всеки път най-новите коментари и оттам влизам Смени изгледа от началната страница. До бутона Създай нова тема има едни икони. Оттам се сменя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 12 часа , meleto каза: Смени изгледа от началната страница. До бутона Създай нова тема има едни икони. Оттам се сменя. ей така е по-добре, мерси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Oт вчера в Туитър феновете на Енрике Иглесиас; Ние искаме английски песни и да спре регетон песните: - @Bellaenriq1 · 12h EI FANS: We want English songs & stop releasing reggaeton songs 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Oт вчера в Туитър феновете на Енрике Иглесиас; Ние искаме английски песни и да спре регетон песните: - @Bellaenriq1 · 12h EI FANS: We want English songs & stop releasing reggaeton songs Напиши им как тоя Рики не струва и да почват да слушат чичо ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Само у нас може да делят Рики Мартин и Енрике Иглесиас. И двамата си пуснаха песните преди един месец, на Рики я спряха песента и City TV, и The Voice TV, a на Енрике Иглесиас продължават да я въртят у нас и двете телевизии, че даже и в City TV Top 10 на Енрике влезе на номер 4. А песента на Енрике Иглесиас е най-обикновен регетон- нищо ново и различно не предлага, дори феновете му си казаха,че не искат регетон от Енрике Иглесиас. По света песента на Енрике Иглесиас се оказа пълен провал, даже и в Билборд не стигна върха, но у нас го боготворят, ако ще най-големият боклук да изкара. Какво е това разделение между двамата у нас, не знам. А двамата са приятели от години и даже ще имат съвместно турне от септември до ноември. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 12 часа , zai4eto82 каза: Само у нас може да делят Рики Мартин и Енрике Иглесиас. И двамата си пуснаха песните преди един месец, на Рики я спряха песента и City TV, и The Voice TV, a на Енрике Иглесиас продължават да я въртят у нас и двете телевизии, че даже и в City TV Top 10 на Енрике влезе на номер 4. А песента на Енрике Иглесиас е най-обикновен регетон- нищо ново и различно не предлага, дори феновете му си казаха,че не искат регетон от Енрике Иглесиас. По света песента на Енрике Иглесиас се оказа пълен провал, даже и в Билборд не стигна върха, но у нас го боготворят, ако ще най-големият боклук да изкара. Какво е това разделение между двамата у нас, не знам. А двамата са приятели от години и даже ще имат съвместно турне от септември до ноември. Те да не са сиамски близнаци, заяц? У нас никой не се интересува от Рики Мартин, но Енрике го обожават. 4 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 17 часа , zai4eto82 каза: Само у нас може да делят Рики Мартин и Енрике Иглесиас. И двамата си пуснаха песните преди един месец, на Рики я спряха песента и City TV, и The Voice TV, a на Енрике Иглесиас продължават да я въртят у нас и двете телевизии, че даже и в City TV Top 10 на Енрике влезе на номер 4. А песента на Енрике Иглесиас е най-обикновен регетон- нищо ново и различно не предлага, дори феновете му си казаха,че не искат регетон от Енрике Иглесиас. По света песента на Енрике Иглесиас се оказа пълен провал, даже и в Билборд не стигна върха, но у нас го боготворят, ако ще най-големият боклук да изкара. Какво е това разделение между двамата у нас, не знам. А двамата са приятели от години и даже ще имат съвместно турне от септември до ноември. Защото е гей. Дискриминират го. Трябва да ги съдиш в Страсбург. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 3 часа , FikLena каза: Така е. Живей като за последно,че утре може и да няма. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Поздрав за @zai4eto82, преведи ми диалога в началото, моля! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Еми айде честито https://nova.bg/news/view/2021/08/10/336267/готвят-затягане-на-мерките-в-софия/ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари