Ergeni Публикувано на Юни 1 Report Share Публикувано на Юни 1 Правила: Имате право на една публикация на ден. Задължително е да се споделя линк от Ютуб. Само една песен в пост Не цитирайте останалите потребители. Не се допускат пародии и други видеа, които не са музикални. Само Интернационална музика. Тоест песни, които не са български ЗАДЪЛЖЕНИЯ: Харесайте постовете с емотикона, които останалите споделят. ФОРМАТ НА СПОДЕЛЯНЕ: КОПИРАЙ: <Песен от Коста Рика> MishCatt - Goofy Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 <Песен от Бразилия> Pedro Paulo & Alex - As Novinha Tão Sensacional 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 <Песен от Бразилия> Mart'nália - Ela é minha cara 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 <Песен от Ирак> Ahmad Jawad - Tayarna kashakhta 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 ş <Песен от Турция> Hande Yener - Ask elinde ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 <Песен от Белгия> Roméo Elvis - Défoncé 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 <Песен от Ирак> Khaled Alhaneen - Imtahantak 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 <Песен от Укей> Phats & Small - Turn Around 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 <Песен от Австралия> Tame Impala - New Person, Same Old Mistakes 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 <Песен от Сърбия> Dzej - Zato 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 6 часа , meleto каза: <Песен от Австралия> Tame Impala - New Person, Same Old Mistakes Брутални са! И аз ги слушам. <Песен от Австралия> Tame Impala - Feels Like We Only Go Backwards 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 <Песен от Turkey> Edis - Cok cok 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 <Песен от Френчия> Bob Sinclair - The Beat Goes On 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 <Песен от Америка> Salt-N-Pepa - Let's talk about sex 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 <Песен от Америка> Aaliyah - Are You That Somebody? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 <Песен от Америка >Keala Settle- This is me 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 <Песен от Турция > Ханде Йенер - Мор 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 <Песен от Укей > Nightcrawlers - Push The Feeling On 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 <Песен от Турция> Demet Akalin - Ders olsun 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 <Песен от Пуерто Рико> Speedy - Sientelo 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 <Песен от Туркменистан> Gayo - Нейна 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 ааа мн ме кефи тази песен. нашите чалгари да кавърдясат ! <Песен от Узбекистан> Каниз - Малина 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 <Песен от Узбекистан> Улугбек Рахматуллаев - Бемор 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 <Песен от Турция> Nil Ozalp - Kalp bos 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 <Песен от Америка> Madonna - Frozen 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари