borisslav1 Публикувано на Юни 15 Report Share Публикувано на Юни 15 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Приятна песен, напомняща ми пак нещо друго. Не очаквам да я слушам, както всяка друга 1 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Очаквах малко повече, но защо отново купени гледания от него и Оцко? 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Като че ли най-слабото до момента.. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Циганска работа. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Много бързо стигна до момента в който просто само името му ще създава първоначален интерес. Няма да се изненадам ако стане хит, но май ми се вижда слабичка и до болка слушана. Просто чаках в песента да има МОМЕНТ, който така и не дойде. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Не ми хареса. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Тъпня с рециклирани визии. Аранжимента с "Не е честно" дето се повтаря, гаранция е взето от някоя гръцка песен. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Песента става. Ама Меди да спре са работи с Добри Киряков - той е топ като облича жени, явно не и мъже... 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 преди 3 минути, Just_Me каза: Песента става. Ама Меди да спре са работи с Добри Киряков - той е топ като облича жени, явно не и мъже... Много добре се справя Добри и с Меди. Изглежда различно, западно, много съм доволен от визията. Песента ми харесва, куплетите повече от припева. Тази е трябвало да я пусне преди "Скандал", ама явно Галя е тропнала с крак. 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Не ми харесва! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Топ е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Харесва ми много песента. На първо слушане ми е една идея по-слаба от предните, но той е вдигнал нивото много високо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 59 минути, BobiTo каза: Много добре се справя Добри и с Меди. Изглежда различно, западно, много съм доволен от визията. Песента ми харесва, куплетите повече от припева. Тази е трябвало да я пусне преди "Скандал", ама явно Галя е тропнала с крак. 😁 В предните клипове беше супер, да. Но сега с лъщящото горнище и обецата го е докарал малко на гей, а уж Меди го играе мъжкар 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Топ е отвсякъде! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 преди 1 минута, Just_Me каза: В предните клипове беше супер, да. Но сега с лъщящото горнище и обецата го е докарал малко на гей, а уж Меди го играе мъжкар 😄 Да, много ми заприлича на Джордж Майкъл в този клип. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Никакво присъствие и визия, жалки опити да бъде кой ли не. Песента не е никаква изненада. Сега очакваме Галена да запише продължението, че да и се обърне реално внимание на тази песен. Не ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 преди 2 минути, Сцената обичам лудо каза: Никакво присъствие и визия, жалки опити да бъде кой ли не. Песента не е никаква изненада. Сега очакваме Галена да запише продължението, че да и се обърне реално внимание на тази песен. Не ми харесва! Не я предизвиквай, че ще го направи! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 По-добрата рана. 2 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Исках тук да го постна, ама нищо преди 3 минути, Blueberry каза: Тоя има ли нещо, което да не е крадено? Палячо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Много позната ретро музика, индиеца Мъди е крал идеи май С тия шапки не му ли завира главата всеки път в тия клипове. Накрая тоя език все едно казва Give it to me deeper 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Не ми хареса ! Да ходи на логопед - с, ч, ш ... да пее гръцко, ще му се получи . 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Песента е топ, единствено припевът ми идва малко по-слаб. Но пък отсвирът и куплетите са супер. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 #1 тренд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Не ми харесва!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.