GriskoBeats Публикувано на Юни 16 Report Share Публикувано на Юни 16 Правила: Имате право на една публикация на ден. Задължително е да се споделя линк от Ютуб. Само една песен в пост Не цитирайте останалите потребители. Не се допускат пародии и други видеа, които не са музикални. Само Българска Поп Фолк музика. ЗАДЪЛЖЕНИЯ: Харесайте постовете с емотикона, които останалите споделят. ФОРМАТ НА СПОДЕЛЯНЕ: КОПИРАЙ: <Песен от 2003> Гергана - Губя те бавно 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 <Песен от 2021> EMILIA x FLORIN SALAM x COSTI • TURBULENCE | Емилия x Флорин Салам x Кости • Турбуленция, 2021 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 <Песен от 2021> Доника - Да съм твоя 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 <Песен от 2000> Пантерите - Бум, бум 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 <Песен от 2021> Илиян - Правя си душата 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 <Песен от 2021> Емилия, Флорин Салам и Кости - Турбуленция 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 <Песен от 2004> Вероника - Грешен сън (ремикс) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 <Песен от 2021> Ариа - Хеликоптер 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 <Песен от 2021> Емилия x Флорин Салам x Кости • Турбуленция 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 <Песен от 2021> Меди - Рана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 <Песен от 2021> Малката фт. Александър Робов - Аномалия 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 <Песен от 2001> Екстра Нина - Цялата нощ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 <Песен от 2005> Галена - Екстаз 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 <Песен от 2021> Емрах - Един на милион 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 <Песен от 2010> Есил Дюран - Автограф 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 <Песен от 2019> Галена - Паника 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 <Песен от 1998> Цветелина - Любовна приказка 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 <Песен от 2021> Анелия и Палома - Влез, влез 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 <Песен от 2004> Камелия и Сакис Кукос - Проклинай ме / Ti zitas 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 <Песен от 2012> Алисия - Двойно повече 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 <Песен от 2000> Екстра Нина - Искай от мен 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 <Песен от 2011> Ваня Великова - Харем 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 <Песен от 2013> Сиана - Виновна без вина 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 <Песен от 2013> Теодора - Газ, газ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 <Песен от 2003> Вероника - Стъклен свят 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари