borisslav1 Публикувано на Юни 17 Report Share Публикувано на Юни 17 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Сигурно е много тъпо баща ти и брат ти да имат златни хитове,а ти през месец да пускаш флоп след флоп 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Не е лоша, старае се момчето. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Добра е песента, даже май е най-хубавата му досега 😃 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Всичките му песни са много добри, много по-приятен е от Фикрет. И не залага само на дуети, направи го в началото с първите 2-3 песни и сега насам залага на самостоятелни. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Прилики в музиката-изпяването от "Да мога да обичам" и "Предишното момче" Лайнах както винаги вие на умряло теле... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Приятна песен, на мен ми хареса. Евала също ми харесваше, както и Ангажименти. Мисля, че излишно го хейтите момчето. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Харесва ми. Много приятна песничка. Наблюдавам голям прогрес при Емрах - песните му все повече ми харесват и изглежда доста по-добре от преди. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Супер е! Няма да я слушам! П.С. Жалко, че Теди не пази тия песни за себе си. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Много добра песен! Емрах мачка! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 След последната му боза, тази е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Супер е песента. Това май е единственият дебютант, който залага на солови парчета, браво. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Author Report Share Публикувано Юни 19 преди 13 минути, Blueberry каза: Супер е песента. Това май е единственият дебютант, който залага на солови парчета, браво. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 7 минути, BobiTo каза: Има дуети с Галена, Доника, Ваня, Десита, Константин, Криси, брат си... Емрах има само с Емилия, Теди и баща си 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Author Report Share Публикувано Юни 19 преди 10 минути, Blueberry каза: Има дуети с Галена, Доника, Ваня, Десита, Константин, Криси, брат си... Емрах има само с Емилия, Теди и баща си Емрах има и с Алисия, Малката и Джия! Меди какво да направи, като му се лепят всички жадни за хит? 🙄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 21 минути, BobiTo каза: Емрах има и с Алисия, Малката и Джия! Меди какво да направи, като му се лепят всички жадни за хит? 🙄 С Алисия я забравих, да, но Малката и Джия не се броят, той е включен като feat, не е lead. Никой не му се лепи на тоя за хит, той е като паразит. Но да не разваляме темата на Емрахчо! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Много ме зариби. Втора година Емрахчо кърти. Явно любовта с Теди много хубаво му се отразява. Дай боже Теда всекиму! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Чесно казано песента му е добра хареса ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Много е добра, Емрах пуска често, но е супер различен и никога не разочарова, може да не трупа милиони гледания, само че не са и флопове песните, зарибяват и на участия има доста самостоятелни неща, дето да пее, отделно доста се избухва. Припевът тук размазва, пффф, жалко, че избухват само тийнове на такива изпълнители... Срам ме е вече да си пея и танцувам. Но то другото като стане на 30 и животът свършил сякаш, само носталгия по старото... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 От 19.06.2021 г. от 17:03, asylum каза: Много ме зариби. Втора година Емрахчо кърти. Явно любовта с Теди много хубаво му се отразява. Дай боже Теда всекиму! Любовта му с Теди едва ли ще продължи дълго. Баща му след някоя друга годинка ще му намери скромна, морална, девствена мома и ще се повтори историята на Фики и Преслава. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Тази песен е много хубава, изненада ме приятно. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Това и на Емилия не мога да ги спра вече няколко дни, Емрах разбива просто с всяка песен, дано се оцени повече, но върви добре сякаш засега. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.