kalpazanin Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Тая Палома кой я е излъгал, че може да пее ? Гласът на Анелия я съсипва тотално ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Повърня, мирише на зелевия сок от кацата. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Хит и то по-добър от Бой бой и по-хитов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Аня да се взима в ръце, че както е тръгнало като пропее Ивон ще бъде представяна като "дъщерята на бившата фолк певица Анелия"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Ужасно дъно за Анелия и кавър на голям хит на Цура от тази година, припевът е 1:1, сякаш са решили да опитат да повторят другото дъно "Бръм", но то поне беше успешно, този път няма да го бъде. Анелия може да си върна цвета, но музикално и кариерно не знае къде се намира. Дори Джена и Деси се съвзеха, много ме е яд просто... А това другото дето грачи не знам и не искам да знам какъв му е случая... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Това с Палома не е сериозно. С кой се "треска" тая, че го муфти да я прави певица? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 От 22.06.2021 г. от 16:47, DrAkO каза: Аня да се взима в ръце, че както е тръгнало като пропее Ивон ще бъде представяна като "дъщерята на бившата фолк певица Анелия"! Не, само това не! Ивон не съм я чувала, беше хубаво момичевце, но се съсипа. Визуално е мега зле. Децата ще сънуват кошмари с нея! А Анелия.............. Божеееееееееееееее, сърцето ми спря, като видях кадър от клипа. Все едно сякаш е 2006 година. Анелия е просто ЖЕСТОКА! Пак ли си е върнала черния цвят на косата? Стои и жестоко! И в червено е толкова красива............ Само да започне пак да прави стойностни песни и всичко ще е тип - топ. Ивончето обаче - твърдо не! Да си намери друга професия. Още не проумявам как не можа да вземе от стила и вкуса на мама за външен вид и облекло! Да имаш перфектната визуално майка и да не се учиш от нея............. това е просто срамота! То вярно, че визуално повече е взела от тате, ама все пак...............такова хубаво момиченце беше.............. Анелия дано не реши да влезе в отбора "Планетата на маймуните". Моля Ви, кажете ми, че има фотосесия с тази визия и червения тоалет. Ако можех, веднага бих си поръчала комплект графики с нея! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Песента - "Бой, бой" за бедни. Визията - Галена на социални помощи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 От 21.06.2021 г. от 18:01, meleto каза: Това може да прескочи 2 млн. С колко клизми обаче?! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.