WindWalkerMonk Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 1 час, plambata каза: Една идея по-слушаемо е от Леглото, но то не е трудно да се надскочи онова дъно. Припевът ми е малко Драганински стил, не е зле. Отсвирът е потресаващо зле. Изпълнението и то слабичко ми идва. Като цяло и това ще мине и замине за 1-2 месеца макс. Чудя се не я ли е поне малко срам на фона на качеството, което предлагат Галена, Меди, Емилия, Даймънд, да пусне подобен клип... От кво да я е срам ? Кой от тия дето си изброил зима повече от нея ? Нали знаеш поговорката - струваш толкова, колкото дават за теб. В твоя свлучай нищо, но при нея 8 бондака. Клипа е типичен за Галин, Преса не е дала 1 стотинка за тоя проект. Ще я бичи на плейбек и тва е. Просто е приела и ако нещо стане, стане. Ако не, тя е напред. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 11 минути, BobiTo каза: Да обсъдим все пак, че началото е 1:1 с "Излъжи ме". Повече напомня на: 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Учудващо, но повечето коментари са положителни. Иначе не мисля да я слушам повече. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Това ще е най-големият флоп по отношение на дуети. Изключително слаба и безсмислена песен. Това ли е хитът ви? Поредна слаба година за Преслава! 2 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Деян да стои далеч от големите имена. 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Току що, чушка. каза: Това ще е най-големият флоп по отношение на дуети. Изключително слаба и безсмислена песен. Това ли е хитът ви? Поредна слаба година за Преслава! Чак пък поредна слаба година за Преслава. В твоето легло се слуша много, това че пуснала един флоп защото Лидия настоявала за дует не означава че годината за нея ще е лоша. Ще пусне пак една трепачка от Ганев и всичко ще се забрави. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Току що, lucellent каза: Чак пък поредна слаба година за Преслава. В твоето легло се слуша много, това че пуснала един флоп защото Лидия настоявала за дует не означава че годината за нея ще е лоша. Ще пусне пак една трепачка от Ганев и всичко ще се забрави. В твоето легло се слуша, но поне 5 песни от същият месец с нея показаха доста по-голямо задържане. Като добавим и хитовете от преди това + Турболения, нещaта отиват към аут от топ 10. Слабо си е, Преслава се бори за лидерските места! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Току що, Willy каза: В твоето легло се слуша, но поне 5 песни от същият месец с нея показаха доста по-голямо задържане. Като добавим и хитовете от преди това + Турболения, нещaта отиват към аут от топ 10. Слабо си е, Преслава се бори за лидерските места! Ако пуска песен на всеки месец или два, както останалите, ще ѝ се разводни дискографията Но да, съгласен съм с теб. Ще ми е интересно ако реши да пробва и тя при Кости, какви хитове има от него... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 1 час, Danger. каза: Ще кажа следното: Това заслужавате, пресови. А Лидови това ли заслужаваме? Това определено е най-слабата песен на Лидия, а и при Преслава е в топ 5 отзад-напред. 3 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Не е това, което очаквах и което ми се искаше да бъде, но все пак ми харесва и навярно ще го слушам доста. Очаквам да се наложи като по-успешна от Леглото и Беден, но на Лидия надали ще й е по-голям хит от Грешници. Не очаквах скъпо видео, но нямаше да е зле да пробват все пак нещо на по-високо ниво. На Лидия половината песни в канала на Алфа са с по-добри клипове, което е показателно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 24 Author Report Share Публикувано Юни 24 преди 14 минути, Willy каза: В твоето легло се слуша, но поне 5 песни от същият месец с нея показаха доста по-голямо задържане. Като добавим и хитовете от преди това + Турболения, нещaта отиват към аут от топ 10. Слабо си е, Преслава се бори за лидерските места! Мило, през Април излязоха само "Котка", В твоето легло" и "Евала", къде са 5 песни? 😘 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Не става... супер слабо, слушано, изтъркано, по калъп. Лидия пак ми причинява болка на ушите. Преслава няма никакъв нюх за парчета, каквото й подадат там взима, а е толкова време на сцена вече. Това наесен няма и да помните, че съществува. Даже да се молят скоро никое голямо име да не пуска парче, че това ще замине в коша. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Hurricane Публикувано Юни 24 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 24 Колкото и да е различна песента, припевчето е слабо! Сори, Пресче! За кво ти трябваше да ѝ се връзваш на тая на акъла, да ѝ сбъдваш мечти?! 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 24 Author Report Share Публикувано Юни 24 преди 8 минути, pacho каза: Даже да се молят скоро никое голямо име да не пуска парче, че това ще замине в коша. Ванчето разбира се Великова вече пусна, не мисля, че пак ще пуска. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 12 минути, Hurricane каза: Колкото и да е различна песента, припевчето е слабо! Сори, Пресче! За кво ти трябваше да ѝ се връзваш на тая на акъла, да ѝ сбъдваш мечти?! Не знам какво различно си намерил в песента, но за другото си абсолютно прав. Преса и Галя не трябва да правят дуети с Лидии, Матеовци и тем подобни - под нивото им е. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 3 минути, penakavalli каза: Не знам какво различно си намерил в песента, но за другото си абсолютно прав. Преса и Галя не трябва да правят дуети с Лидии, Матеовци и тем подобни - под нивото им е. Ами по-различна си е от Ганевите песни. Куплетите са странни за Преслава, но пък много яки. Другото не става! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 WAV 33mb Батер групата да е дават Хайдеееее 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 1 час , lucellent каза: Деян да стои далеч от големите имена. Той си стои, ама те сами ходят при него… Добре де така като гледам, Преслава е поканила Лидия за дует. Смисъл в нейния канал е, с плочка на планета и пише само планета пайнер. Не мога да повярвам, ако Лидия е платила всичко, поканила е Преслава, но тя е поставила условие да е в нейния канал а пък Митьо е отказал да пише Алоха. Просто гавра си правят с тройницата, а те не осъзнават колко са жалки. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 КА-ТА-СТРО-ФА! 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Много зле, а имах очаквания към Преслава след “В твоето легло”… с Асенов дано не работи повече 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Егати скуката. Изпяването на началото на куплетите от Изтрезняваш ли. Аранжимента опитан да се постигне като на Драганински. Абе Тенекиена работа 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Толкова дразнеща песен не съм слушал отдавна… 😳 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 4 часа , Ivan_Kozarev каза: "В твоето легло" е по-силна. Разочарован съм от дуета. Не е нищо особено. И след операциите Преслава е много странна. Лицето ѝ е като порцеланово. Може да закърпи криво ляво лятото, но още есента ще трябва да пусне по-силна песен. Трябва да питам баба Въче какво мисли. Подозирам, че няма да я одобри. Едно към едно е с оная невзрачна безменна безизвестница, дето седи на едно бюро между Катето Евро и Хазарта в едно шоу за таланти. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 3 часа , WindWalkerMonk каза: Ще я бичи на плейбек и тва е. Просто е приела и ако нещо стане, стане. Ако не, тя е напред. Предполагам, че може и изобщо да не я "пее" по участия. То и дуетът й с Галин влезе в коша от първо слушане. Тя е силна на солови проекти. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Боже, колко мъка има по тоя свят, боже ... казал Моканина и си пуснал гърмеж от Ванчето разбира Великова. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.