borisslav1 Публикувано на Юни 28 Report Share Публикувано на Юни 28 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Изпяването много ми напомня старата ДесиСлава, а момчето пее също приятно. Можеше малко припевът да е по-силен някак, но смятам, че добре се е получило. И ги няма прекалено мазните отсвири. Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Хубава е, видеото е приятно, но толкова. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Музиката доста куца, а този прилича на гей версия на Теофиков. Гласовите му данни не са кой знае какво, въпреки че под клипа има много позитивни коментари, ама сигурно са на приятелите му или са платени. На Деси си личи, че са й барнали лицето - на живо не е толкова слабо като в клипа 🙄 Никога не бих си пуснала отново тази песен, даже не я изтърпях докрай 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 И аз може би за първи път от доста време усещам старата Деси Слава. ❤️Момчето е симпатично, добре пее. Песента има хитов потенциал, а като гледам поне този път няма и нищо съмнително в гледанията (засега). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ще ни побъркат с тия анадоло-индийски сапунени оперети. Десислава лятото какви тупалки пускаше. Тоз младеж от сега чуваме как няма да може да си изпее вокалите и тоновете. И нещо и устата не си отваря и си личи в изпяването му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Скучно и до болка слушано. Ще си флопне пак заслужено. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не ми харесва! На 20тата срку да я спрях. Следващата 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 41 минути, pacho каза: Десислава лятото какви тупалки пускаше. Мдааа. Та даже и извън Пайнер пускаше яки летни неща като "Моето друго аз". Не е лошо парчето, но нищо особено. Като цяло Десислава имаше серия от по-комерсиални песни и трябваше да използва инерцията от "Токсичен" да пусне нещо тотално противоположно и супер силно в същото време, ама... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Тоя много ми прилича на Пашев във фейса 😂 Не е крайно зле. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 Много е готина, ще си я слушам. Момчето пее добре, като глас и визия много наподобява Теофиков @Blueberry честито, имаш нов мъж. Като за дебют е повече от добре, ама пак 80% сте я оплюли, не знам дали има изобщо песен, която да не сте плюли. 😁😁😁 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Еми не е идеално зле, както очаквах. За очакванията ми дори е супер. Не бих я слушал, но си е ок. Не обичам Теофиков тип, но явно си има фенове. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 преди 6 минути, asylum каза: Не обичам Теофиков тип, но явно си има фенове. Нужно ли пак да я тагвам? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 7 минути, BobiTo каза: Нужно ли пак да я тагвам? @Blueberry Тоя ми е по-приятен от Теофика всъщност. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Деса е много красива и ми напомня по глас на старата Деса.Като цяло песента ми въздейства и е много ретро,и за това ме грабна от ряс.За пича му пожелавам успех,нищо че ми е противен и пореднят ром.Май накрая Пайнер и Хит ще се напълнят само с роми,като гледам как е тръгнало. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 На мен пък изобщо не ми приличаше на ром, даже сега се шокирах кто видях кой е баща му (Краси Леона, за пръв път го чувам). 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 минута, Blueberry каза: На мен пък изобщо не ми приличаше на ром, даже сега се шокирах кто видях кой е баща му (Краси Леона, за пръв път го чувам). Не бих предположил! Краси е тучен мангал. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Този Лео прилича в лице на анимационен герой. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 9 часа , hrsata каза: Май накрая Пайнер и Хит ще се напълнят само с роми,като гледам как е тръгнало. Dess: Толкова много цигани ли има в Хит и Пайнер?! 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Браво и на двамата песента им е много хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Много ми харесват и песента и видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Тоя на някои кадри ми заприлича на Пашев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 От 28.06.2021 г. от 10:11, adorable каза: Мдааа. Та даже и извън Пайнер пускаше яки летни неща като "Моето друго аз". Не е лошо парчето, но нищо особено. Като цяло Десислава имаше серия от по-комерсиални песни и трябваше да използва инерцията от "Токсичен" да пусне нещо тотално противоположно и супер силно в същото време, ама... В тези дни, смятам че никой не пуска две силни парчета в същото време. В миналото се случи ама сега не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Приятна песен, и момчето не е зле. Не мисля обаче, че това е подходящата песен за Десислава в този момент, според мен и трябваха поне 2-3 самостоятелни хита поне на средно ниво, преди да мисли за дуети. С токсичен добре се получиха нещата, пожелавам и на тази песен успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Много ми хареса, това си е старата Деси, много яки песни тази година, момчето не знам, вече много се нароиха и ги бъркам. Тръгне ли една формула да е успешна, лапе с леля и всички започнаха... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.