Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Юли 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 12 преди 1 минута, BobiTo каза: Глория. Това е като да попиташ "Черно или бяло?" и да ти отговорят - "Германска марка, в Кореком много вървеше". Нито е релевантно на въпроса, нито някой роден след 1993 ще разбере какво казваш. 9 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 1 минута, Blueberry каза: Това е като да попиташ "Черно или бяло?" и да ти отговорят - "Германска марка, в Кореком много вървеше". Нито е релевантно на въпроса, нито някой роден след 1993 ще разбере какво казваш. То не са ли повечето тука след 1993? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Мале,мале @Blueberry ми се струва доста лоша тези дни. Чак ме е страх да я цитирам и да плюя Емилия,че да не вземе да ме набие през екрана. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 3 минути, xroflx9 каза: Мале,мале @Blueberry ми се струва доста лоша тези дни. Чак ме е страх да я цитирам и да плюя Емилия,че да не вземе да ме набие през екрана. Ако наплюеш турбуленцията на поп-фолка, губиш шанса да си един от първите притежатели на айфон 13. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 8 минути, BobiTo каза: Ако наплюеш турбуленцията на поп-фолка, губиш шанса да си един от първите притежатели на айфон 13. Счетоводителката може да си навре кривите Айфони в хралупата 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 29 минути, Blueberry каза: @adorable прочетох много думи, но не улових и една смислена теза. Та я кажи с една дума директно - Преслава или Галена? Смислена теза за кое? Иначе на въпроса ти - Драгана. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 И Десита мачка, много силен сезон. Специално от 'Поредната цигара" насам и специално с тази новата песен ми напомня на Преслава по някакъв начин, много харизма и чар. Лидия е супер миличка и обичат хората, но определено Десита и Симона също са много добри попадения, не мисля, че има по-добри женски последнте години, евала на Галин за това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 https://signal.bg/андреа-скочи-остро-срещу-саня-армутли/ 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 20 минути, asylum каза: https://signal.bg/андреа-скочи-остро-срещу-саня-армутли/ И Емануела и озвучителят й не са особено впечатлени 😅 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Този път правим милиончето доста по-бързо от другите няколко песни преди Токсичен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 14 часа , GSA каза: Райна е пуснала песен. Враво, не е лоша, но няма да я слушам втори път. Освен това е малко бледа като за лятото. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 33 минути, WindWalkerMonk каза: Райна е пуснала песен. Враво, не е лоша, но няма да я слушам втори път. Освен това е малко бледа като за лятото. Ах въй не - пак си за нови очила кака. Зрението, сърказмът и вкуса ти нещо хич ги няма. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 час, GSA каза: Ах въй не - пак си за нови очила кака. Зрението, сърказмът и вкуса ти нещо хич ги няма. Не мила, не беше сърказъм. Сега видях, че е стара, но аз Райна не слушам от едно 10 години. Дори не й пускам песните, затова се е получило недоразумение. Малко като с Глория и Ивана. Само прочитам имената им и знам, че е със табела пропусни. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Не мила, не беше сърказъм. Сега видях, че е стара, но аз Райна не слушам от едно 10 години. Дори не й пускам песните, затова се е получило недоразумение. Малко като с Глория и Ивана. Само прочитам имената им и знам, че е със табела пропусни. Когато излезна песента преди 5 години ти се спука да я плюеш, но щом казваш, че сега я чуваш… Поне ни забавляваш с опитите си за оригиналност, които доста куцат. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 минута, GSA каза: Когато излезна песента преди 5 години ти се спука да я плюеш, но щом казваш, че сега я чуваш… Поне ни забавляваш с опитите си за оригиналност, които доста куцат. Верно ли, дори не помня - ужас... толкова за Райна. Какво казах тогава ? Това е интересен факт, защото аз се регистрирах на 23 май мин година. Та едва ли бях аз скъпа, но нека приемем, че който и да визираш се1 е казал моите думи. В момента сме като: Май 23 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 29 минути, WindWalkerMonk каза: Верно ли, дори не помня - ужас... толкова за Райна. Какво казах тогава ? Това е интересен факт, защото аз се регистрирах на 23 май мин година. Та едва ли бях аз скъпа, но нека приемем, че който и да визираш се1 е казал моите думи. В момента сме като: Май 23 Аз съм по грубото, кака. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Мале Десита сутринта като я слушах имаше 18,200 лайкс и сега са мръднали само с +400 за целия ден, ама иначе продължават да трупат по 200/300к на ден. Смешни и жалки, дано са реклами. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Максим пак с хит?! Баба Хлория и Урсула could never! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Предните обложки бяха много по-яки, защо ги смениха? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Лидия "пее" Thelo na me noises в някаква дискотека. По-фалшиво нещо не съм чувал в живота си. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 12 минути, Danger. каза: Предните обложки бяха много по-яки, защо ги смениха? Мита че нова обложка = повече показване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 минути, Fast каза: Мита че нова обложка = повече показване. Те смениха и на “В твоето легло” и нищо не стана. Тази обложка на “Скандал” не ми харесва грам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 35 минути, Danger. каза: Те смениха и на “В твоето легло” и нищо не стана. Тази обложка на “Скандал” не ми харесва грам. Те и преди да сменят обложката, нищо не стана от "В твоето легло". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари