Blueberry Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 16 часа , WindWalkerMonk каза: Коя визираш ? Според мен слушането на чалга е дало негативен ефект. Но нека мечтае човека, откога това е престъпление. Та ние си имахме цял измислен роман с бабата на Преслава. Беше ми като сериал, и СЕГА МИ ЛИПСВА. Искам си новите истории за Въчето, ама след разкритието няма да е същото Какво съм изпуснала и къде да ида да чета 😃 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 47 минути, Blueberry каза: Какво съм изпуснала и къде да ида да чета 😃 Имаше всеки ден измислени истории за измислена баба на Преслава - Въчето с големи цици и народна музика. Ама за съжаление вече няма 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 2 часа , Danger. каза: Когато излезе Турбуленция, някои хора казаха че Флорин разваля цялата песен и не биха си я пуснали заради него отново. Месец по-късно голяма част от тези хора твърдят как неговите части са най-зарибяващи (което е факт и не виждам защо не се призна още в началото). Важното е да се въртят трътките в Турбуленция от Бългерия до Румелия! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 2 часа , Danger. каза: Когато излезе Турбуленция, някои хора казаха че Флорин разваля цялата песен и не биха си я пуснали заради него отново. Месец по-късно голяма част от тези хора твърдят как неговите части са най-зарибяващи (което е факт и не виждам защо не се призна още в началото). Ти остави това, ами мен ме гложи друг въпрос. В Скандал като заловиха маймуната в клетата, какво й пречеше пак да ги гръмне с пистолета. Тя беше бая едва клетка, можеше да ги разпука като за световно ? Иначе клипа е измислен доста свежо, аз най - накрая го изгледах целия и там с моторите е топ. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 "Скандал" се върти и по DSTV 😲 А Хит Микс, към които е Меди не го пускат. Странно.. Странно е и че "Рана" не се върти по телевизията на Оцко 🤔 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Слушаме ли истински хитове? ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 28 минути, WindWalkerMonk каза: Ти остави това, ами мен ме гложи друг въпрос. В Скандал като заловиха маймуната в клетата, какво й пречеше пак да ги гръмне с пистолета. Тя беше бая едва клетка, можеше да ги разпука като за световно ? Иначе клипа е измислен доста свежо, аз най - накрая го изгледах целия и там с моторите е топ. Като пада клетката изпуска пистолета 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Днес Коце е в София в клуб Revue-ден преди рождения си ден 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Часове остават до рождения ден на Коце. 😛 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 9 минути, zai4eto82 каза: Часове остават до рождения ден на Коце. 😛 Поздрави го с песен на Ашли! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Оставете другите глупости, Ванчето Великова се е стопила бе хора бе. Тая жена е махнала 20 кила, направо не прилича на себе си. Аз смятам, че така е по - добре мацка си е от класа, но и като беше по- пищничка си беше мадама. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Оставете другите глупости, Ванчето Великова се е стопила бе хора бе. Тая жена е махнала 20 кила, направо не прилича на себе си. Аз смятам, че така е по - добре мацка си е от класа, но и като беше по- пищничка си беше мадама. Хубавото всякак си е хубаво! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Emilia 28 мин · Поради непредвидени обстоятелства, всички участия и изяви на Емилия на този етап се налага да бъдат преустановени. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 11 минути, asylum каза: Хубавото всякак си е хубаво! На мен Харема ми е топ в момента. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 22 минути, THE IIconic каза: Emilia 28 мин · Поради непредвидени обстоятелства, всички участия и изяви на Емилия на този етап се налага да бъдат преустановени. Сигурно е пипнала вируса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 12 часа , asylum каза: Каму кавтут ка бистрав тут ка дилинки рявтут Не се знае коя версия от коя по-добра! Мерси за текста на вокалите, винаги ми е интересно кво пеят, а не мога да разбера в повечето случаи. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 3 часа , WindWalkerMonk каза: Имаше всеки ден измислени истории за измислена баба на Преслава - Въчето с големи цици и народна музика. Ама за съжаление вече няма За историите знам, за разкритията не бях разбрала. Видях само, че са поздравявали баба Пенка, ама това нищо не означава! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 35 минути, Blueberry каза: За историите знам, за разкритията не бях разбрала. Видях само, че са поздравявали баба Пенка, ама това нищо не означава! И аз така казах, но не е същото. Няма я вече Въчето, няма истории за Преслава. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Споко Саня Армут няма да е министър на културата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 минута, FikLena каза: Споко Саня Армут няма да е министър на културата Знам, аз ще съм. Теб те правя зам министърКа модни тенденции. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 4 часа , Blueberry каза: За историите знам, за разкритията не бях разбрала. Видях само, че са поздравявали баба Пенка, ама това нищо не означава! Не е умряла надеждата ми, че просто имат две живи ж...баби. Малина и това лято гърми с участия 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Kriminal Публикувано Юли 16 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 16 не мога, тоя го разкриха във една немска страница която поства известните със фалшиви ролекси 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Оф... фалшиви ролекси... полиция викнахме ли? Кога някой ще направи страница за фалшиви певци и певици, че нещо много се навъдиха в жанра? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 9 минути, pacho каза: Оф... фалшиви ролекси... полиция викнахме ли? Кога някой ще направи страница за фалшиви певци и певици, че нещо много се навъдиха в жанра? Ние сами си знаем че са такива доста от тях, ама чак такова око за ролекси нямаме повечето 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари