Gerganafen Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 H20 season 4, 2021 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, FikLena каза: харесваш епилирани педалчета ли ? Космати мъже, абсурд. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Нова песен от Анелия след лятото. Значи ще кара с "Влез, влез". 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Нова песен от Анелия след лятото. Значи ще кара с "Влез, влез". Ти защо не си на концерта на кака ти Гло? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 6 минути, Gerganafen каза: H20 season 4, 2021 Истински Gen-Z момент. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Нова песен от Анелия след лятото. Значи ще кара с "Влез, влез". Правилно, даже минимум до края на годината не бива да пуска нищо след мегахита "Мама ми казА"! ❤️ 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 25 минути, pacho каза: Ти защо не си на концерта на кака ти Гло? Щото , за да отида не знаех изобщо какво ще се случва на 20 юли- дали ще съм в Бургас или на работа. А то трябва да се купят билети месец по-рано, а аз няма как да предвидя какво ще е след 1 месец На Коце става щото при него директно след работа мога да отида. Ама за такива концерти в Летния театър все съм на работа. Чиста случайност е,че концерта й съвпадна днес с почивния ми ден, но пък аз нямам билет, а и не ми е добре - женски работи и тъй. А и с тези маски абсурд. Много скучна ми изглежда сцената. Пее на живо обаче нещо ми липсва. Не може да се сравни с концертите на Планета. Толкова ли не можаха да й направят хубава сцена. Не е за там тоя концерт в театъра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 54 минути, FikLena каза: коя е тая ? Аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Гло и на мен ми се видя много скучна, без да коментирам дуетите и със Сима, които преспиват публиката само, не знам до кога и защо продължава да я мъкне навсякъде. На хората им се слуша ГЛОРИЯ! Иначе сварих някакъв ъндърграунд микс на плейбек пак с “Любима”, “На по-добрите стрелци”, “Нещо ударно” - ми то си звучи като една песен…. Разцепи обаче с “Намери си майстора” - такива комерси трябва да прави. Разлика от земята до небето с по-горе споменатите. На Ивана концерта ми се видя по-добре и като сценография, и като контакт с публика. Обожавам лелча да кара публиката да погледне към небето и да си пожелае нещо и в следващия момент да приканва към късане на ризи и съвкупления със седналия до нас. 2 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 има ли хора ? Ивана бая се бръкна за реклама, Глория нищо. Иначе тя за кой ги прави новите мегахитове? Няма много място за стари песни! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Има си доволно хора 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 8 минути, Роско каза: Има си доволно хора Да, за нулева реклама и 1 месец направо пръска шокиращо… И е спазила мерките, браво! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Да, за нулева реклама и 1 месец направо пръска шокиращо… И е спазила мерките, браво! То нейната толкова непрофесионално поддържана фб страница, вярно и 1 спонсорирана публикация не пусна. 100 лв. да бяха вложили в малко реклама, щеше да е фул макс тоя летен театър (според заложения 50% капацитет). То пък бива бива, ама понякога е смешно чак. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 7 минути, gotiniq каза: То нейната толкова непрофесионално поддържана фб страница, вярно и 1 спонсорирана публикация не пусна. 100 лв. да бяха вложили в малко реклама, щеше да е фул макс тоя летен театър (според заложения 50% капацитет). То пък бива бива, ама понякога е смешно чак. Ма тя си реши от днес за утре, ЕК така ташаклийската. И пак е почти колкото Ивана дето по молове, бил бордове, какво ли не. Трябва да е доволна и на тва, щото нищо почти не направи Глория. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 На мен ми се мерна някаква реклама във фейсбук. Мисля, че беше спонсорирана от Евентим, не от страницата на Глория. В Бургас е имало плакати, което също е реклама. По повод коментара на Таня Узунова по-горе - сцена се прави с пари. Това е концерт с минимална цена на билетите. Като плати наем на театъра, логистика, някой лев на Славеев и Симона, озвучител, балерини - какво смяташ, че остава като чиста печалба? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, DenFevgo каза: На мен ми се мерна някаква реклама във фейсбук. Мисля, че беше спонсорирана от Евентим, не от страницата на Глория. В Бургас е имало плакати, което също е реклама. По повод коментара на Таня Узунова по-горе - сцена се прави с пари. Това е концерт с минимална цена на билетите. Като плати наем на театъра, логистика, някой лев на Славеев и Симона, озвучител, балерини - какво смяташ, че остава като чиста печалба? И спонсори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 7 минути, DenFevgo каза: На мен ми се мерна някаква реклама във фейсбук. Мисля, че беше спонсорирана от Евентим, не от страницата на Глория. В Бургас е имало плакати, което също е реклама. По повод коментара на Таня Узунова по-горе - сцена се прави с пари. Това е концерт с минимална цена на билетите. Като плати наем на театъра, логистика, някой лев на Славеев и Симона, озвучител, балерини - какво смяташ, че остава като чиста печалба? Ами като няма пари да не прави. Това е за мен претупан концерт колкото да се каже, че е имала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Ами като няма пари да не прави. Това е за мен претупан концерт колкото да се каже, че е имала. Абе все пак по-добре нещо, отколкото нищо 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DenFevgo Публикувано Юли 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Ами като няма пари да не прави. Това е за мен претупан концерт колкото да се каже, че е имала. Е не може всички да са наркопласьори, някои хора си изкарват прехраната честно. 4 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 А този микс от “Уморих се от теб”, “Приятелко ти моя най-добра” и “Любовен дъжд” го пее от 2012 година. За първи път го изпя на един концерт на Планета тогава. Ми айде разнообрази малко бе жена, то чак е тъжно. Майната и на сцената - смачкай със живо пеене на истинските ти големи хитове, които не си пяла от сума време. Тя за онзи концерт от хола си беше подбрала по-силни песни. Дано да греша и е пяла и по-златни и не втръснали неща. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, DenFevgo каза: Е не може всички да са наркопласьори, някои хора си изкарват прехраната честно. Ще ти извади очите Коце на тебе ,че има пари. Спечелил ги е, има ги. Глория да не седи и ,а да прави нещо. Щото всичко е отгоре, отгоре. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 минути, GSA каза: А този микс от “Уморих се от теб”, “Приятелко ти моя най-добра” и “Любовен дъжд” го пее от 2012 година. За първи път го изпя на един концерт на Планета тогава. Ми айде разнообрази малко бе жена, то чак е тъжно. Майната и на сцената - смачкай със живо пеене на истинските ти големи хитове, които не си пяла от сума време. Тя за онзи концерт от хола си беше подбрала по-силни песни. Дано да греша и е пяла и по-златни и не втръснали неща. Всъщност по-лошо - пее го от 2009 в НДК. Миксът с "Крепост" пък го пее от 2003. Потресаващо е как 18 години пее едно и също, че и на плейбек. И в същото време е способна да направи концерт като този през 2015. За мен това е най-добрият чалга концерт евър (не броя тези на Слави). 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Ще ти извади очите Коце на тебе ,че има пари. Спечелил ги е, има ги. Глория да не седи и ,а да прави нещо. Щото всичко е отгоре, отгоре. Значи признаваш, че е наркопласьор? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Само още 10 денааааааааааааааааааааааа. ❤️ ❤️ ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Къде ги гледаш тия клипчета? Дайте и ние да видим. Иначе както казах, Глория си ги направи между другото тия концерти да отбие номер и театъра си е доволно пълен. Глория и Ивана са все още сила за таргета 40+. Просто цепят там където другите приключват. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари