Danger. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 “Влез” се пуска страшно много по ретро партитата в дискотеките, как ще е забравена? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Blueberry каза: Виж, това е флоп в пълния смисъл на думата ъ Очаквам след малко да пратите и това: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, Danger. каза: Очаквам след малко да пратите и това: И на това ще дойде ред, просто флоповете с участието на Галена са твърде много и не можем да смогнем 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Не знам, аз песента на Преса и Лидка не я чух в нито една от двете дупки у Врана. Верно че сме на село, но пак е меката на чалгата. На Анелия пуснаха Шампион и Котка, на Преслава пуснаха Леглото и Пиян. В Театро се поправям към @Danger. сега гледах клипчета и пуснаха 100 живота освен добре ли си и скандал. Това беше й най - добре приетата песен на Галена. Но топ хитовете си бяха Турбото на Ема, както и Проблем. Другите всички бяха еднакво приети без значение от гледанията. На Азис песента никой не я отрази, както й на Емануелсе. И докато при втората е ясно, че Байдън й прави мръсно, както й Ангела Меркел, то при Азо няма извинение. Ако е защото е от ромски произход нито Емрах, нито Преса, нито Галя имаха проблем с прием. За Софа и Проблем дори не говорим. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, Blueberry каза: И на това ще дойде ред, просто флоповете с участието на Галена са твърде много и не можем да смогнем Важното е, че Галена няма комерсиален флоп като “Горчиви истини”! Иначе нормално тея песни да флопнат, ужасни са повечето и не знам с какъв акъл се включваше като фийт при положение, че с когото и да бяха, щяха да си бъдат тотални флопове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Хита с 100к за 4 часа. ❤️ 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 16 минути, Blueberry каза: "Нито ял, нито спал" не е хит, но не е и флоп. Много сте либерални с понятията. Виж, това е флоп в пълния смисъл на думата ъ Ама все пак, това са само неуспешни песни. Флоп е нещо с предварителни очаквания, които не е оправдало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Само да не забравя и последната песен от святото английско тройство! ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Важното е, че пускат мегахита момиче от лед. Топ хит отвсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 (редактирано) преди 9 минути, Danger. каза: Важното е, че Галена няма комерсиален флоп като “Горчиви истини”! Иначе нормално тея песни да флопнат, ужасни са повечето и не знам с какъв акъл се включваше като фийт при положение, че с когото и да бяха, щяха да си бъдат тотални флопове. Комерсиален флоп? Едно време с @-A. като сравнявахме Ариана Гранде и Селена Гомез, той така обичаше да изтъква успехите на втората - с 500 определения "Тя е най-успешният Дисни акт, роден след 90-та и от женски пол". Това говори за безсилие. Флопът си е флоп, независимо дали е по-денс или не. И какво значи "комерсиален", ще кажеш, че на Галена флоповете са оперни арии. Редактирано Юли 4 от Blueberry 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 42 минути, asylum каза: Аз се чудя той дали знае що е катакомба? Знае, знае. На катакомба е станала една негова част след всички тези "екскурзии" в Испания. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 На Галена й признавам, че не драпа за световна слава въпреки възможностите, които има. Направи 2 опита, видя, че не се получава и си се концентрира върху поп-фолка, където е силна. А не като една друга, която си съсипа репутацията на качествен изпълнител, напъвайки се с разни смехотворни Сделки и сборни формации, за които на чужденците не им дреме дали мадамата подвизаваща се във фона е Еми, Додо или някоя друга. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Да коментирам и аз видеото с Анелия - домът и е чудесен, някои неща не ми харесаха, но пък е въпрос на вкус............ Тя също е чудесна, само ми се щеше да си беше върнала черната коса точно. Иначе изглеждаше прекрасно, точно както преди. Косата и вече не прилича на уморена и изсъхнала. Дано наистина да не я пипа повече. А видяхте ли, че пази снимка в рамка с бившия и съпруг и Ивон? А Емилия защо я наричат Счети? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, Kitty каза: А Емилия защо я наричат Счети? Защото се обадила веднъж на Глория и казала "Аз съм Емилия", а Глория казала "Счетоводителката или певицата"? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Стана 20:00 ч. извадих рикията. Жената сложи салатата. Време е за истинският хит.... Наздраве! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, DarkChild каза: Защото се обадила веднъж на Глория и казала "Аз съм Емилия", а Глория казала "Счетоводителката или певицата"? Това сериозно? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Аз мисля,че "Автомата" е по-голям хит от "Турбуленция". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Юли 4 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 4 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Юли 4 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, Gerganafen каза: На Галена й признавам, че не драпа за световна слава въпреки възможностите, които има. Направи 2 опита, видя, че не се получава и си се концентрира върху поп-фолка, където е силна. А не като една друга, която си съсипа репутацията на качествен изпълнител, напъвайки се с разни смехотворни Сделки и сборни формации, за които на чужденците не им дреме дали мадамата подвизаваща се във фона е Еми, Додо или някоя друга. Който се смее последен, се смее най-добре. Догодина ще иде на Евровизия и Европа и САЩ ще луднат по нея! 8 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Когато флоповете на едни имат повече гледания от хитовете на други. 2,6 милиона гледания за "Да се правиме на леща" ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 @Cally-Pressyfan' Миличка знам, че ни четеш! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 час, Blueberry каза: Комерсиален флоп? Едно време с @-A. като сравнявахме Ариана Гранде и Селена Гомез, той така обичаше да изтъква успехите на втората - с 500 определения "Тя е най-успешният Дисни акт, роден след 90-та и от женски пол". Това говори за безсилие. Флопът си е флоп, независимо дали е по-денс или не. И какво значи "комерсиален", ще кажеш, че на Галена флоповете са оперни арии. Галена е най-успешният дамски изпълнител в поп-фолка. Като дама се е доказала много. Всеки неин проект, носи нещо от нея, защото има такива претенции. А фийтовете и тн, които има с никому известни, ги прави от колегиалност, защото е дама. Толкова за най-истинската дама в поп-фолка. 1 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 час , Danger. каза: “Влез” се пуска страшно много по ретро партитата в дискотеките, как ще е забравена? Влез, влез се пише! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 5 минути, чушка. каза: Галена е най-успешният дамски изпълнител в поп-фолка. Като дама се е доказала много. Всеки неин проект, носи нещо от нея, защото има такива претенции. А фийтовете и тн, които има с никому известни, ги прави от колегиалност, защото е дама. Толкова за най-истинската дама в поп-фолка. Силно се надявам всичко това да е написано с ирония и сарказъм. 2 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, Hurricane каза: Силно се надявам всичко това да е написано с ирония и сарказъм. Не използвам в ежедневието си ирония и сарказъм, далеч са от мен. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари