Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Юли 5 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 5 Аз:*офф,дано да си намеря гадже сега по морето* Също аз: 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 15 часа , THE IIconic каза: Честит Рожден Ден! ❤️ Най-удобната за изхождане поза. Тотя да се учи. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 13 часа , чушка. каза: Мария си е сменила био-то в Инста с 22:22 и пръстен. Качила е снимка от новото си Ферари. Ами какво да ви кажа, все повече се убежадвам, че не трябваше да си развалям приятелството си с нея. Може да те вземе да ѝ готвиш отзад с още четирима. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Любимата ми Мариина песен. ❤️ Сега ако някоя изпее подобен текст, к'во, няма да се чувстват толкова "модерни" ли? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 7 минути, ice_hot_sm каза: Любимата ми Мариина песен. ❤️ Сега ако някоя изпее подобен текст, к'во, няма да се чувстват толкова "модерни" ли? То и такива мелодии са немислимо днес. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ретро вълната нещо ме е хванала, хах. Това е ебати песента - става яко за пиене. 😀 Нá ви, малко да се образовате на тема истински поп-фолк! Че като гледам днешния чалга фен, за него едва ли не всичко започва от Преслава и Галена, а няква си дрисла като Теди Ал. била терминаторката на жанра, нищо че е бледо копие на Камелия. Между другото, как вървят билетите за концертите на Глория и Ивана? Ще пълнят ли летните театри? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 6 часа , ice_hot_sm каза: Ретро вълната нещо ме е хванала, хах. А мен - яко турбуленцията! Даже по точно не ме е пускала 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Събудих се с тази песен наум и уста! Знамение за ХИТов ХИТ! 1 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Дискотечен хит на годината!! Ав-то-ма-та ра-та-та-та-та-та! Гърмиме в колата, партия сме яка! 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 8 часа , ice_hot_sm каза: Любимата ми Мариина песен. ❤️ Сега ако някоя изпее подобен текст, к'во, няма да се чувстват толкова "модерни" ли? топ си е. няма вече такива песни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Току що, WindWalkerMonk каза: топ си е. няма вече такива песни. Умопомрачителна балада! Както и тази! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 1 минута, asylum каза: Умопомрачителна балада! Както и тази! Сила са й баладите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 44 минути, WindWalkerMonk каза: Сила са й баладите. В този период изцвъка доста 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 9 часа , ice_hot_sm каза: Между другото, как вървят билетите за концертите на Глория и Ивана? Ще пълнят ли летните театри? Освен ако за 2 седмици не стане някое чудо - не. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 10 часа , ice_hot_sm каза: Любимата ми Мариина песен. ❤️ Сега ако някоя изпее подобен текст, к'во, няма да се чувстват толкова "модерни" ли? Мара е най-провалената певица евър. От топ име се превърна в смешка и нарицателно за скъпоплатена мутреса. От един момент нататък кариерата й е пълна чорба - всякакви стилове, 10 вида начин на пеене, бълване на еднодневки. А вместо това можеше да си налага старите хитове, да си ги обнови ако иска, да си направи един канал с всички клипове...Тя сигурно вече няма права на едно 80% от всичко, което някога е пяла. Ето човека си възроди неговата и сега пак ще го въртят навсякъде, и не е само той така 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 21 минути, DrAkO каза: Мара е най-провалената певица евър. От топ име се превърна в смешка и нарицателно за скъпоплатена мутреса. От един момент нататък кариерата й е пълна чорба - всякакви стилове, 10 вида начин на пеене, бълване на еднодневки. А вместо това можеше да си налага старите хитове, да си ги обнови ако иска, да си направи един канал с всички клипове...Тя сигурно вече няма права на едно 80% от всичко, което някога е пяла. Ето човека си възроди неговата и сега пак ще го въртят навсякъде, и не е само той така Тя загуби и единствения си златен хит, повечето вече знаят “Спомен” главно в изпълнение на Преслава. ❤️ Машъп кралица - 13М 1 3 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 "Пловдив, мокри ли сте?!" best open line ever 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Галин и Симона имат 400k гледания първия ден и 350k втория. 😮 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 8 минути, SG каза: Галин и Симона имат 400k гледания първия ден и 350k втория. 😮 И не влизат в топ 20 седмично с първият си ден. 20-то място има 260к от бг. Значи поне 35% не са от бг. Вчера писах на Галин за купените гледания и той не го отрече, само писа "Как точно ще се докаже", след което му писах че има сайт YouTube charts и последно Деса беше хваната и ме блокира. Не искам да съм на вашето място, ако сериозно си мислите, че тази боза може да предизвика такъв интерес и то с толкова малко лайкове, при изпълнителят който мачкаше в тази категория. 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 16 минути, Willy каза: И не влизат в топ 20 седмично с първият си ден. 20-то място има 260к от бг. Значи поне 35% не са от бг. Вчера писах на Галин за купените гледания и той не го отрече, само писа "Как точно ще се докаже", след което му писах че има сайт YouTube charts и последно Деса беше хваната и ме блокира. Не искам да съм на вашето място, ако сериозно си мислите, че тази боза може да предизвика такъв интерес и то с толкова малко лайкове, при изпълнителят който мачкаше в тази категория. За мен би било тъпо и тук да се е купувало, защото песента наистина предизвиква интерес. Но ако Гальо действително е ходил на пазар ще ми е много интересно да видя от кои държави има най-много съмнителни гледания. Също ми се иска да видя дали и техния клип ще забие като Токсичен- от край време се чудя защо с някои клипове това се случва, а други с очевидно съмнителни цифри през годините са продължавали да си трупат милионите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Мегахит без гледания. Тия от Пайнер се оляха. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Едва ли има купени гледания... Галин е платил за реклама в YouTube преди всяка чалга песен, както направиха Меди и Цура Янева на последните си песни. Според мен това е причината за повишената гледаемост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Аз Ви давам доказателства от официален сайт, Вие ми отговаряте с "едва ли има купени", "не мисля". Ами... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 4 минути, Hurricane каза: Едва ли има купени гледания... Галин е платил за реклама в YouTube преди всяка чалга песен, както направиха Меди и Цура Янева на последните си песни. Според мен това е причината за повишената гледаемост. На Скандал 270к на ден бяха много, а това с 400к на ден не е проблем?😃 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 3 минути, Willy каза: На Скандал 270к на ден бяха много, а това с 400к на ден не е проблем?😃 Не бяха ли 230к? Проблема на Скандал беше,че правеше над 300к на втората третата седмица от излизането си, а реално не предизвика такъв фурор, а си е обикновена скучна песничка с хубав клип. Предполагам че заради Мехмед са я гледали по малцинствата,но тези почти 10 млн за два месеца ми се струват нереални. 6 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари