Danger. Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 6 часа , Willy каза: Падаме ли с 200к?! Както казва умният ни форумец Hurricane - сензация да има! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Да. Много ми е тъжно нещо за Райна. Защо не й върви тъй. Не й се случват хубави неща хич. И на мен ми е мъчно за нея. Но какво да правим - живот. Един ден хубаво, друг ден лошо а кръговрат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Един мой бивш ми си е качил клипче от участие на Денис Теофиков. Понякога и най-големите тъпаци имат добри страни и добър вкус в случая! 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 38 минути, Blueberry каза: Един мой бивш ми си е качил клипче от участие на Денис Теофиков. Понякога и най-големите тъпаци имат добри страни и добър вкус в случая! Самият факт, че е бил с теб, показва че е имал добър вкус. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 1 минута, чушка. каза: Самият факт, че е бил с теб, показва че е имал добър вкус. А после си е развалил вкуса, щом ходи да гледа палячовци 1 2 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Оф, тази песен тръгна на средно ниво, ама показа страшно задържане и ето че днес се набута в топ 3 най-гледани видеоклипове от 2020. Радвам се, много приятна и още си я слушам, докато за Кавала не мога да кажа същото! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 3 минути, Willy каза: Оф, тази песен тръгна на средно ниво, ама показа страшно задържане и ето че днес се набута в топ 3 най-гледани видеоклипове от 2020. Радвам се, много приятна и още си я слушам, докато за Кавала не мога да кажа същото! Е то с тоя видеоклип и Куката щеше да е в топ 3. бозичка си е 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 2 минути, Blueberry каза: Е то с тоя видеоклип и Куката щеше да е в топ 3. бозичка си е Липсваше ми отдавна подобна песен, лятна и неангажираща. Не е гнусна и противна като другата им, в която единственото яко нещо е визията й. Едва ли е заради клипа, къде са им 20-те милиона на Маракеш и Една жена?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 3 минути, Blueberry каза: Е то с тоя видеоклип и Куката щеше да е в топ 3. бозичка си е Песента е доста готинка, създава настроение, лекинка е. Не знам що не се хареса на чалгарите, щото няма мазното в нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 6 минути, Willy каза: Липсваше ми отдавна подобна песен, лятна и неангажираща. Не е гнусна и противна като другата им, в която единственото яко нещо е визията й. Едва ли е заради клипа, къде са им 20-те милиона на Маракеш и Една жена?! За Една жена е престъпление!!! Топ 3 най-добри песни на Галена 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 “Красиви лъжи” въпреки че не я харесвам много, носи летен вайб и според мен се хареса и от нечалгари. Гледам, че леко е покачила гледанията, все пак сме лято и идеално пасва. Предполагам, че с времето ще мине 20 млн. гледания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 6 часа , Lelqtian каза: Май диър, ти искаш да кажеш че има пуур ънфортунате соулс които не ползват Адблокер в ютубетО? Отивам да се моля на иконите Аз ги знам и са повече от тия дето ползват, явно не знаят за съществуването на този плъгин. При мене рекламите са -и 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Добричката парантия как можа да не даде това парче на Преслава и Лидия... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Меме куин 💞 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 10 минути, Blueberry каза: Добричката парантия как можа да не даде това парче на Преслава и Лидия... Или поне да ги викне за статистки в клипа, идеално щяха да се впишат в селскостопанския мотив! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 emilia.online 2 weeks ago С танци,усмивки и много настроение заразява моята песен "Турбуленция"!!!! И в отговорите има няколко коментари, които й пишат, че песента не е нейна, а на Флорин и че тя само припява.🤣 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 40 минути, Blueberry каза: Добричката парантия как можа да не даде това парче на Преслава и Лидия... Защото както винаги е искал по-силната песен да е тази с негово участие. Аз се учудих, че Преса изобщо се нави на общ проект с Алфа, след като Гъбин беше изтрил снимките от "Така ни се пада", за да се мазни на Галена. Явно Прес наистина много харесва Лиди, за да преглътне това. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Ама поканата идва от Преслава. 😭😭😭 Явно и тя е искала дует с млада звезда, както си е на мода. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Моля се да върнат смъртната присъда в България. Всеки, който не харесва Галена, да бъда застрелян на Витошка. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Днес слушате ли хитове? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 19 минути, BobiTo каза: Днес слушате ли хитове? Разбира се. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 21 минути, BobiTo каза: Днес слушате ли хитове? Да! #СамоХитове 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 5 часа , Blueberry каза: Един мой бивш ми си е качил клипче от участие на Денис Теофиков. Понякога и най-големите тъпаци имат добри страни и добър вкус в случая! Само че после е имало джиджи-биджи в стаичката 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 1 час , Willy каза: emilia.online 2 weeks ago С танци,усмивки и много настроение заразява моята песен "Турбуленция"!!!! И в отговорите има няколко коментари, които й пишат, че песента не е нейна, а на Флорин и че тя само припява.🤣 Което не е така, но остава на заден план. Трябвало е и тя да припява вокалите без думи. Това е най-открояващата се част. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Александрова официално може да не е била поканена на бала на Емрах, но поне се е отчела с подарък в тоалетната 😁 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари