WindWalkerMonk Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 1 минута, BobiTo каза: Айде, айде, като Жоро Илиев плащаше клипчетата на баба ти Гло не си имал против, а за котката избълва гнусотии. Поздрав с хит от 2016! Айде да приемем, че Глория и Райна понеже щом са им фенове, значи за тях те покриват качеството са пускали шедьоври. Кой брои Глория и особено Райна за живи бе бате. На тях дори песните им никой не слуша (новите). С какво са повече от Анелия която макар и свалила нивото още е канена и работи ? Те реално кариери нямат ? Ако това е алтернативата, по - добре да си комерсиален. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Току що, WindWalkerMonk каза: Айде да приемем, че Глория и Райна понеже щом са им фенове, значи за тях те покриват качеството са пускали шедьоври. Кой брои Глория и особено Райна за живи бе бате. На тях дори песните им никой не слуша (новите). С какво са повече от Анелия която макар и свалила нивото още е канена и работи ? Те реално кариери нямат ? Ако това е алтернативата, по - добре да си комерсиален. Райна спря да бъде актуална още 2010, не знам кой я брой за жива, та чак и ниво имала. Глория пък не е актуална едно 10+ години! Котката догодина прави 20 години на сцена и продължава да е хитова, това тяхното е просто 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 17 часа , pacho каза: Нещо много интересно се случи в този конкурс. Тая Исмералда, бивша фолкаджийка, се изказа, че цяла България и всичките медии се сетили за нея след толкова години и не могли да повярват, че пробила на сръбска сцена, а то няма и 1% достоверност от това. Още по-интересно е, че веднъж не е споменала, че е имала кариера в БГ фолка, може би защото цялата й дискография е съставена от кавъри, за които 50 стотинки не е платила. "Мъртво море" на Цеца поне я изпя сравнително добре, ама сърбите са 50 на 50, някои много я харесват, други пишат "Втора Цеца не ни трябва". Иначе го играе голяма превземка като се изказва в шоуто. Тя Исма си пее в БГ нон-стоп. преди 17 часа , WindWalkerMonk каза: С какво Анелия е дъно повече от останалите ? Шампион още се върти почти всяка вечер. Тук се говори от години, че е Флоп, а на концерта смаза. И пак казвам СВ пуска супер често. Нали все се говори за задържане - ето добър пример. Котка също си се пуска редовно! Какво се чоплите Анелия. Песните на Анелия са винаги подходящи за дискотеки и с различно звучене - я денс, я кючек, я типичен попфолк. Къде такова разнообразие у другите? Тук винаги я принизяват, защото нямат наблюдения. Гот ми е пръскаше 3 години в дискотеките, наравно с Калифорния - иначе хит не били и двете, щот не са на Преса и Галеса. Същото за Шампион. Да не говорим за кавърите на Зоопарк, които всички на опашка се наредиха да поръчват на Ганев и евтиното му копие Деян Тенекето. Аман от завист! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 3 минути, BobiTo каза: Айде, айде, като Жоро Илиев плащаше клипчетата на баба ти Гло не си имал против, а за котката избълва гнусотии. Поздрав с хит от 2016! За милионен път ще кажа, че не припадам по клиповете на Глория от 2003, а и тогава не съм знаел кой кой е и само ми е било до Жоро Илиев. Поне имената на фирмите и логата си стоят още на плочката на "Феникс" и "Очакване". Всеки на някого помага понякога, било за клип, било за концерт, няма срамно, но това тотално да избягаш от себе си... а и Анелия проби във време, когато пътеките бяха утъпкани, Глория бая се е поозорила сама, преди да получи помощ на десетата година от кариерата си. Благодаря за поздрава, намери нещо по-добро нейно. Примерно "Пие ми се", с която описва историята на целия жанр. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 1 минута, adorable каза: Благодаря за поздрава, намери нещо по-добро нейно. Слушам и изпълнявам! Коментирайте, че тази песен е трябвало да е с Теди А., но се е отказала и Анелия веднага е приела! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Току що, BobiTo каза: Слушам и изпълнявам! "По-силно можеме ли" "Аз съм реална и силна на сцената" "Аз съм файтун" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 4 минути, adorable каза: За милионен път ще кажа, че не припадам по клиповете на Глория от 2003, а и тогава не съм знаел кой кой е и само ми е било до Жоро Илиев. Поне имената на фирмите и логата си стоят още на плочката на "Феникс" и "Очакване". Всеки на някого помага понякога, било за клип, било за концерт, няма срамно, но това тотално да избягаш от себе си... а и Анелия проби във време, когато пътеките бяха утъпкани, Глория бая се е поозорила сама, преди да получи помощ на десетата година от кариерата си. Благодаря за поздрава, намери нещо по-добро нейно. Примерно "Пие ми се", с която описва историята на целия жанр. Всеки с вкуса си Стефчо. И Глория пее една и съща тромаво глупава песен вече 10 години. Айде две песни - Циганите и нещо като прЕличам ли на вятъра. Освен това по - голямо дъно от Глория в мрежите са само Галин, Райна и Емануела. Анелия може да не е много умна, ама поне циркове не прави. @Runevski Рено ма, щеше да ми потрошиш джипа оня ден с твоя стар Нисан. Карай по - внимателно скъпа! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 3 минути, adorable каза: За милионен път ще кажа, че не припадам по клиповете на Глория от 2003, а и тогава не съм знаел кой кой е и само ми е било до Жоро Илиев. Поне имената на фирмите и логата си стоят още на плочката на "Феникс" и "Очакване". Всеки на някого помага понякога, било за клип, било за концерт, няма срамно, но това тотално да избягаш от себе си... а и Анелия проби във време, когато пътеките бяха утъпкани, Глория бая се е поозорила сама, преди да получи помощ на десетата година от кариерата си. Благодаря за поздрава, намери нещо по-добро нейно. Примерно "Пие ми се", с която описва историята на целия жанр. От какво е избягала Анелия? Имаше си музикален продуцент, който е намирал дадена концепция подходяща за нея. Според мен в момента е себе си и си прави каквото иска. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Току що, adorable каза: "По-силно можеме ли" "Аз съм реална и силна на сцената" "Аз съм файтун" "На нея и предстоят по-важни неща, наркотици, секс"! 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Рено ма, щеше да ми потрошиш джипа оня ден с твоя стар Нисан. Карай по - внимателно скъпа! Пуснала си е тая песен и се е опиянила... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Ето така трябва да звучи истинският попфолк 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Но народът си иска 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 глас: Силвия визия: Весела песен: Данна - Той 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Току що, adorable каза: Пуснала си е тая песен и се е опиянила... Въобразявала си е, че кара 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Току що, asylum каза: Ето така трябва да звучи истинският попфолк: Е ти нищо не каза, много ясно, че така. Топ песента. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 3 минути, asylum каза: От какво е избягала Анелия? Имаше си музикален продуцент, който е намирал дадена концепция подходяща за нея. Според мен в момента е себе си и си прави каквото иска. От Алтер Егото си. Да, видно е, че сега е себе си, тя още тогава е искала да се развихри, ама друга е била концепцията, чакала-плакала. И кражби на Крейг Дейвид. Но беше много екзотична. Една дълга черна крива, потури, шалвари. Фолк гръндж. Яка беше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 1 минута, asylum каза: Въобразявала си е, че кара Според мен е получила дежавю от момента, когато е научила, че е в десятката по продажби в Сърбия през 2002. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 1 минута, asylum каза: Въобразявала си е, че кара По - скоро е завидяла на моята Tesla X! Иначе ако толко иска ще й дам моят GLA да види и тя Мерцедес. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 17 минути, WindWalkerMonk каза: Айде да приемем, че Глория и Райна понеже щом са им фенове, значи за тях те покриват качеството са пускали шедьоври. Кой брои Глория и особено Райна за живи бе бате. На тях дори песните им никой не слуша (новите). С какво са повече от Анелия която макар и свалила нивото още е канена и работи ? Те реално кариери нямат ? Ако това е алтернативата, по - добре да си комерсиален. Заповядай на концерта в Летния театър в Пловдив. Ще подгрявам. Не, сериозно ти казвам, пусни се на някой от концертите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Новина от последните минути! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Току що, adorable каза: Заповядай на концерта в Летния театър в Пловдив. Ще подгрявам. Не, сериозно ти казвам, пусни се на някой от концертите. Имах билет за този сега, но поради новия ми пост пътувам из света и дадох билетите и за Ивана и за Глория. Кога е този в Пловдив, аз много го мразя този град, но може да мина. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Току що, WindWalkerMonk каза: Имах билет за този сега, но поради новия ми пост пътувам из света и дадох билетите и за Ивана и за Глория. Кога е този в Пловдив, аз много го мразя този град, но може да мина. 7 септември. Имате ли приятели в турското посолство? Ивана имаше едно клипче в инстаграм, където си подпира циците с едно бюстие от Юнона, скандална е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Е ти нищо не каза, много ясно, че така. Топ песента. Това е химн! Не е песен! преди 6 минути, adorable каза: От Алтер Егото си. Да, видно е, че сега е себе си, тя още тогава е искала да се развихри, ама друга е била концепцията, чакала-плакала. И кражби на Крейг Дейвид. Но беше много екзотична. Една дълга черна крива, потури, шалвари. Фолк гръндж. Яка беше. Аз я ненавиждах тогава. преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Имах билет за този сега, но поради новия ми пост пътувам из света и дадох билетите и за Ивана и за Глория. Кога е този в Пловдив, аз много го мразя този град, но може да мина. И аз мразя Филибето, най-омразният ми град! Не разбирам прехласването по него. Ок, може би Стария град, но то и други стари градове има. Селско е, всички са някак общи и ги научаваш за 2 дни. Отделно хората са отвратителни. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 @asylum, не мога да подмина този знаков албум, пълен с любими маанета. Пускам го винаги когато искам да намеря покой в душата си. Толкова много изтънчени послания в него... Отчаяно го търся на CD, помагай. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 1 минута, adorable каза: @asylum, не мога да подмина този знаков албум, пълен с любими маанета. Пускам го винаги когато искам да намеря покой в душата си. Толкова много изтънчени послания в него... Отчаяно го търся на CD, помагай. Много класно звучене, актуално и до днес. Да я попитаме освен? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари