DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 1 час, Gerganafen каза: Уж, Гера е честитила рождения ден на Аня днес. Това не значи, че са приятелки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 8 минути, BobiTo каза: Да се поздравим с един неоценен шедьовър! Така и не разбрах защо не стана голям хит, даже реклама в Брадъра беше получила. Беше си хит поне. Тогава имаше големи хитове. Сега и такъв няма. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 20 минути, Danger. каза: Много ме кефи Турбуленция, ама взе да ми опротивява от досаждане. Влизам в ТикТок - пълно е с видеа, сторитата в Инста пак с нея, навънка от всяка втора кола надута. Вярно, че това са истинските критерии за успех ама взех да я сънувам вече тая песен Вече знаеш как се чувстваме тук всички освен вашата агитка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Почти 30 милиона за този хит, а тук за 2016 най-голям хит било друго. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Устата пак се е залепил до Софка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Оф, тва май е най-бруталната песен на биг мама пепа?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Да завършим празничния ден, разбира се с хита на годината! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Любимата ми реклама, едно време рекламите бяха по-интересни от клиповете им сега. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 1 час, BobiTo каза: Да се поздравим с един неоценен шедьовър! Така и не разбрах защо не стана голям хит, даже реклама в Брадъра беше получила. Точно след тая нагла, аматьорски изпълнена кражба ми падна рязко в очите... Поне да го беше направила като хората, ама толкова си можем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 24 минути, BobiTo каза: Любимата ми реклама, едно време рекламите бяха по-интересни от клиповете им сега. И другите реклами с Камелия бяха доста сполучливи (Tantra и Vita Gold), но тази с чукането си остана топ! 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 41 минути, Just_Me каза: И другите реклами с Камелия бяха доста сполучливи (Tantra и Vita Gold), но тази с чукането си остана топ! 😁 Не си ги спомням другите, но тази като малък винаги стоях и я гледах. Рекламите на Андреа, Галена и Емилия за мастиката също бяха много яки. На Мария с бирата, беше пълно с яки реклами. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Ами сега кого да поканят за реклама? Изпълнителите нямат същата известност като преди 15-20 години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 1 час , HIStory каза: Точно след тая нагла, аматьорски изпълнена кражба ми падна рязко в очите... Поне да го беше направила като хората, ама толкова си можем. После Пепа Джексъна викат. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 43 минути, DarkChild каза: Ами сега кого да поканят за реклама? Изпълнителите нямат същата известност като преди 15-20 години. Да пoканят Лиди да рекламира клиника за ринoпластика. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 2 минути, BobiTo каза: Да пoканят Лиди да рекламира клиника за ринoпластика. Коментирай как Джен е поканена на рожденият ден на Ана само за да пее и весели гостите, а Ана дреме до нея като танцьорка в стил Галена и Амет, без да знае песните които аман аман иконата пее.😩 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 22 минути, Willy каза: Коментирай как Джен е поканена на рожденият ден на Ана само за да пее и весели гостите, а Ана дреме до нея като танцьорка в стил Галена и Амет, без да знае песните които аман аман иконата пее.😩 Екс-кралица Ариа там ли е? На миналия рожден ден беше. преди 27 минути, BobiTo каза: Да пoканят Лиди да рекламира клиника за ринoпластика. Никой няма да отиде после. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Оня ден си пих вино на терасата с приятели и чухме "Турболенция" от съседна кооперация! ХИТ! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 5 часа , Willy каза: Коментирай как Джен е поканена на рожденият ден на Ана само за да пее и весели гостите, а Ана дреме до нея като танцьорка в стил Галена и Амет, без да знае песните които аман аман иконата пее.😩 Дори не знаех, че с Джен са близки, но забелязах, че Папилома е с специална покана. Сиана също изпя доста песни, горката, заприличала е на 40 годишна домакиня, каквато е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 2 часа , BobiTo каза: заприличала е на 40 годишна домакиня, каквато е. Ами по-добре, отколкото на 40-годишна изхабена чанта, каквито са почти всичките ѝ колежки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Пломбичко, @plambata, Емилия ще пее за ГЕРБ. Ако искаш да.чуеш Турболенция на концерт сега е момента. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Добре че е Ема Башур,че иначе не знам какво щяхме да слушаме това лято. Аз въртя най много нея,Меди и леглото. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Тунджер Стораро и Петя Добричка са заровили томахвката. Пеят си дуета по общи участия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 22 минути, Hurricane каза: Тунджер Стораро и Петя Добричка са заровили томахвката. Пеят си дуета по общи участия. Според теб Преслава колко дълго ще пее дуета с Лидия по участия? Според мен още есента няма да го изпълнява. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Току що, Danger. каза: Според теб Преслава колко дълго ще пее дуета с Лидия по участия? Според мен още есента няма да го изпълнява. Според мен до две седмици ще е спряла, ако е почвала извоопще. И по-добре. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 15 минути, Danger. каза: Според теб Преслава колко дълго ще пее дуета с Лидия по участия? Според мен още есента няма да го изпълнява. Не знам! Не мисля за дуета, но минимум до следващата песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари