SG Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Ами някои си взимат урок от естрадните и знаят, че големите имена могат и дори трябва да изкарват големи пари с концерти. И че в по-напреднала възраст рано или късно на всички ще им остава предимно това, ако са си изградили име за такива неща. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 55 минути, DarkChild каза: Замириса на нафталин. И гъза ти мирише, пък си го носиш! ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 2:40 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Ето откъде се е вдъхновявала Емануелция за клетвите в своите песни 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 21 минути, asylum каза: Истинска Гранд дама! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Истинска Гранд дама! Примата на попфолка, до появата на Клеа! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Фризцорката ми е на участие на Преслава в Китен днес и чак се снимала с нея. Лидия, Преслава, Софи Маринова, Фики, Тони Стораро, Цветелина Янва, Алисия, Ивелина Колева са честитили на Коце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 15 минути, zai4eto82 каза: Фризцорката ми е на участие на Преслава в Китен днес и чак се снимала с нея. Лидия, Преслава, Софи Маринова, Фики, Тони Стораро, Цветелина Янва, Алисия, Ивелина Колева са честитили на Коце. И аз също. Заради теб основно, викам му: не ма кефиш ич, ама Туцето ми е близка. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 час, zai4eto82 каза: Фризцорката ми е на участие на Преслава в Китен днес и чак се снимала с нея. Лидия, Преслава, Софи Маринова, Фики, Тони Стораро, Цветелина Янва, Алисия, Ивелина Колева са честитили на Коце. Ужас как не я е срам да ходи да си дава парите за плейбека на Петя? Дано си я насмела едно хубаво - ти както я мразиш Преслава не знам как си и позволила на фризьорката ти да и ходи на участие. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Лична и Тези Александрова също са поздравили Коце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 8 минути, GSA каза: Ужас как не я е срам да ходи да си дава парите за плейбека на Петя? Дано си я насмела едно хубаво - ти както я мразиш Преслава не знам как си и позволила на фризьорката ти да и ходи на участие. Време е да спре да ползва услугите на тази шарлатанка, че и предателка без вкус! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Лична и Тези Александрова също са поздравили Коце. Е щом лична Теди Александрова го е поздравила, абе бая ВИП ми иде. Мен само чужда Теди Александрова ме е поздравявала. Или е лична щото му е смукала питона без пари ? 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 3 часа , WindWalkerMonk каза: Е щом лична Теди Александрова го е поздравила, абе бая ВИП ми иде. Мен само чужда Теди Александрова ме е поздравявала. Или е лична щото му е смукала питона без пари ? Не знам за каква Теди говориш, Танчето говори за Тези! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 6 часа , Venci каза: И без нови хитове, пак й се получава. Хората просто си я харесват. Щом децата скандират, а няма песен за тях от години…. Не е достъпно в страната ми? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Под новия клип на Дара: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 часа , Kriminal каза: Не е достъпно в страната ми? Не изпускаш много 😁 Става дума за това: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Балсам за очите, лек за душата! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Някой пази ли клипчето на леля Каме в което изпя "помня казваше ти, че отзад не боли", май беше в Син Сити. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 часа , Gerganafen каза: Балсам за очите, лек за душата! мъчение за ушите ... Време е да освежим с модерна класика! 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 16 минути, Lelqtian каза: мъчение за ушите ... Време е да освежим с модерна класика! Топ хита на годината. Изживяна от самата изпълнителка и облечена в красива лирика с привкус на българската действителност. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 17 часа , GSA каза: Кралицата днеска пръска Варна - коментирайте, че нехитовата Ванча е напълнила летния театър на билети по 30 лева. Кой летен театър е напълнила? Този, който ден преди концерта имаше над 60% свободни места ли? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 минути, DenFevgo каза: Кой летен театър е напълнила? Този, който ден преди концерта имаше над 60% свободни места ли? Сигурно е пуснала хора на половин цена и с покани. Не сме от вчера, знаем номерата в чалгата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, WindWalkerMonk каза: Сигурно е пуснала хора на половин цена и с покани. Не сме от вчера, знаем номерата в чалгата. Не знам, никъде няма снимки или клипове от този концерт, както и публикации по сайтове. При Глория също за съжаление не са мръднали в евентим за концерта в Бургас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари