Ergeni Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 19 минути, Danger. каза: Вярно ли е това, че Емилия е с хранително натравяне и е в болница? q4ek virus 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 43 минути, zai4eto82 каза: Скорооооооооооооо ще откачам пак 😍😎 ще пия за теб, ще стане проблем, накрая ще се съберем. Бравооооо! Истинска чалга кралица слушаща само истински хитове. ❤️ Моя икона! 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ивана-Концерт "Летен театър Варна" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 35 минути, THE IIconic каза: Ивана-Концерт "Летен театър Варна" Не е фул макс както го писаха навсякъде, но да видим Глория колко ще събере утре в Бургас 😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 От четвъртък на пазара Payner Summer Hits 2021 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 15 минути, Just_Me каза: Не е фул макс както го писаха навсякъде, но да видим Глория колко ще събере утре в Бургас 😃 Как го прецени? От този ъгъл на заснемане, не видях празни места. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Доста пълно ми се вижда дори, при положение, че не всички места са били в продажба заради ковид. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 28 минути, meleto каза: Как го прецени? От този ъгъл на заснемане, не видях празни места. Виждат се празни места и по някои от сторитата, които имаше. Не е баш празно, но не е и пълно на 100% А това че са намалени местата заради Ковид доста ме съмянва. Следя с интерес какво ще направи утре Глория. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 16 минути, Just_Me каза: Виждат се празни места и по някои от сторитата, които имаше. Не е баш празно, но не е и пълно на 100% А това че са намалени местата заради Ковид доста ме съмянва. Следя с интерес какво ще направи утре Глория. Ами не знам - така беше обявено, когато си промотираше концертите, че ще е на 50% капацитет или малко повече, но не и 100%. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 22 минути, Just_Me каза: Виждат се празни места и по някои от сторитата, които имаше. Не е баш празно, но не е и пълно на 100% А това че са намалени местата заради Ковид доста ме съмянва. Следя с интерес какво ще направи утре Глория. Очаквам да е по слабо на Глория, главно заради това че го обяви средата на юни. Ивана имаше голяма преднина. Но има доста празни места, не казвам че не е пълно, но има празни места. Но наистина това няма значение, тези мероприятия са празник за феновете им. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Химн! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 ❤️❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 4 часа , Danger. каза: Вярно ли е това, че Емилия е с хранително натравяне и е в болница? Щом така рязко си отмени всички участия, възможно е. Някой от форума и е завидял и я е натровил... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 9 минути, BobiTo каза: Щом така рязко си отмени всички участия, възможно е. Някой от форума и е завидял и я е натровил... Аз. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 3 часа , Just_Me каза: Не е фул макс както го писаха навсякъде, но да видим Глория колко ще събере утре в Бургас 😃 По схемите на Eventim е продала повече, отколкото Георги Христов, който ще е там на следващия ден. Но нека видим, че май са продавали през 1 място за дистанция. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 И какво се оказа, мега якото и ор'гинално видео на Десс малко краднато, малко са си набрали от тук: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тази информация веднага се появи, това обаче е "кражба", която толерирам: - има twist, даже два - камеотата на други известни личности, фактът, че всъщност това е Десислава, а не мъж - не е търсено дословно копие, взета е само идеята - клипът на Prodigy има легендарен статус, може да се счита за "препратка". 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Мумийо, я ни зарадвай пак с албум след 11 години, нали виждаш че със сингли не ти се получава 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Анелия сподели, че няма да прави дуети скоро, а концерта 20 години се отлага заради ковид. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 1 час, Blueberry каза: Тази информация веднага се появи, това обаче е "кражба", която толерирам: - има twist, даже два - камеотата на други известни личности, фактът, че всъщност това е Десислава, а не мъж - не е търсено дословно копие, взета е само идеята - клипът на Prodigy има легендарен статус, може да се счита за "препратка". + нашата чалга действителност сама по себе си придава на видеото негов си облик. Деска се старае много тази година, да можеха всички да са така след 25 години кариера... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 17 минути, SG каза: + нашата чалга действителност сама по себе си придава на видеото негов си облик. Деска се старае много тази година, да можеха всички да са така след 25 години кариера... И пак с 1.4М за месец...публиката яко се е отказала от нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 7 часа , GSA каза: Ами не знам - така беше обявено, когато си промотираше концертите, че ще е на 50% капацитет или малко повече, но не и 100%. Точно така, и двата й концерта, както и на Глория, се продават на 50%, т.е. през място. Не си го обяснявам това, след като баровете са пълни и няма никакъв контрол. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 2 години от хита на 2019! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Вече сме почти края на Юли, а тази година още не е излезнал самостоятелен огромен хит, който да се слуша повече от месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 3 минути, Danger. каза: Вече сме почти края на Юли, а тази година още не е излезнал самостоятелен огромен хит, който да се слуша повече от месец. 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари