GSA Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 8 часа , z_o_ каза: От четвъртък на пазара Payner Summer Hits 2021 Браво, че все още си издават компилации, но тук няма и една слушаема песен. Потресаващ е подбора. Да бяха включили на Галин и Симона и на Симона самостоятелната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 56 минути, Willy каза: И пак с 1.4М за месец...публиката яко се е отказала от нея. За Десислава тези цифри не са слаби, дори са доста по-добре от песните й миналата година. Невинаги се получават тотални хитове. А и на Десс още й е трудно да си върне засилката от преди раждането, която усилено съсипа след него. С Хит Микс поне засега върви добре. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Коце е май в Созопол на почивка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 25 минути, zai4eto82 каза: Коце е май в Созопол на почивка. Знае къде да иде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 35 минути, WindWalkerMonk каза: Знае къде да иде. Да, там е като го питах. Созопол му е любим град. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 11 часа , GSA каза: Браво, че все още си издават компилации, но тук няма и една слушаема песен. Потресаващ е подбора. Да бяха включили на Галин и Симона и на Симона самостоятелната. 03 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 9 часа , zai4eto82 каза: Да, там е като го питах. Созопол му е любим град. Топ - а е. Коцака може малко да му развали аурата, но да се надяваме, че ще се пребори стария Созопол. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Топ - а е. Коцака може малко да му развали аурата, но да се надяваме, че ще се пребори стария Созопол. Аз знам, че му е любим град, де. А и е на същото място, където беше и миналата година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 часа , Lelqtian каза: 03 Абе браво, че е бат Милко да спаси положението пак. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 На шега любовта истина се оказа, ти играта ми разказа! Лудо беше и болеше, но признай си го, че яко беше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Петра колко е тематична, пее "Маргарити" и се е облякла в маргарити. Уникална и неповторима. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Честит Рожден Ден на Денис Боровинкин! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Галин x Симона са номер 1 тази седмица: https://signal.bg/chart/50-те-най-18-07-2021/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 18 минути, zai4eto82 каза: Галин x Симона са номер 1 тази седмица: https://signal.bg/chart/50-те-най-18-07-2021/ Кефи ли те окосменото тяло на Галин? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 30 минути, GSA каза: Кефи ли те окосменото тяло на Галин? Че къде е окосмено? Мисля да си сложа Влез, Влез да ми звъни телефона с припева, че нещо ме кефи. На работа ще ме убият,че така ми звъни телефона, защото повечето не слушат попфолк, ама хич не ми пука. Телефона си е мой. Идват Летните хитове на Пайнер. Ами то всичките песни ги имаме, нито една нова няма: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Я някой да каже в припева какво точно пее Анелия след опиат. Аз нещо не разбирам думата:: Не питай, влез, влез, в сърцето влез, влез, побъркваш като опиат, после как е? Навсякъде са писали различна дума като търся текста. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Я някой да каже в припева какво точно пее Анелия след опиат. Аз нещо не разбирам думата:: Не питай, влез, влез, в сърцето влез, влез, побъркваш като опиат, после как е? Навсякъде са писали различна дума като търся текста. Та та тарикат ❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 18 минути, Гальо каза: Та та тарикат ❤️ А на много места като търсиш текста са го писали като тарикат и доста тарикат. Това е. Вече звъня с нея. Дайте да й направим повече гледания. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Евала! 😃 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Фики си пусна песента най-накрая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 18 минути, Just_Me каза: Евала! 😃 Браво на Ивана, знае къде се слага интервала на запетаята. 1 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Ники ше спечели днес хора от концерта на Глория. Ще има работа. Макар, че той кара само извън градско и предпочита, ама знае ли човек. Може хората да са за извън града. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Че къде е окосмено? Мисля да си сложа Влез, Влез да ми звъни телефона с припева, че нещо ме кефи. На работа ще ме убият,че така ми звъни телефона, защото повечето не слушат попфолк, ама хич не ми пука. Телефона си е мой. Идват Летните хитове на Пайнер. Ами то всичките песни ги имаме, нито една нова няма: Крака, гърди, мишници - да не продължавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Току що, GSA каза: Крака, гърди, мишници - да не продължавам. Ижас. Не харесвам космати мъже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Юли 20 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 20 10 милиона за хита на лятото/годината 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари