SG Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Това си е факт още от зората на фолка. Не-чалга изпълнителите са очаквали да имат доста повече свобода и да са дори още по-оценени в демокрацията, някои затова са се борили за нея. В отговор получават чалгата. Затова и на някои емблеми като Глория още от тогава някои гледат все едно като на голямото зло, а в следващия момент си пускаш нещо такова тяхно и замлъкваш. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 1 час , GSA каза: Да - дуетът си е бил самостоятелна песен на Димана - “Насаме”. В последствие обаче тя кани Райна да я направят дует - “Лошо момче”, а по-късно Димана си пусна и соловата версия. Коя е соловата версия на Димана, не намирам песен "Насаме"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 16 минути, Blueberry каза: Коя е соловата версия на Димана, не намирам песен "Насаме"? Прощавайте - “Твоят вкус” се казвала, въпреки че по Планета я писаха “Насаме”. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Новият хит, който ще присъства на всяка страница! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 6 минути, asylum каза: Новият хит, който ще присъства на всяка страница! По-хубава ли е от "Ваксина"? То е невъзможно да я надмине, всъщност защо питам... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Току що, Blueberry каза: По-хубава ли е от "Ваксина"? То е невъзможно да я надмине, всъщност защо питам... Ваксина още не съм си я пуснал, а ти бях обещал Но след Да гърмим и Тигре, ще й дам шанс. Нека първо се наслушам на новото трио. Не те ли кефи китарката? ❤️ Подкрепете СЧЕТИ в класацията на ФЕНчето! В краен случай - Тиджена. https://fentv.bg/класация/ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 5 часа , Danger. каза: Според теб Преслава колко дълго ще пее дуета с Лидия по участия? Според мен още есента няма да го изпълнява. Най-срамното петно в кариерата ѝ. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Току що, DarkChild каза: Най-срамното петно в кариерата ѝ. По-срамно и от "Аматьорка" ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Току що, omline каза: По-срамно и от "Аматьорка" ли? Аматьорка става за слушане. Изобщо не е толкова зле, за разлика от тази помия. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 3 минути, DarkChild каза: Най-срамното петно в кариерата ѝ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 @Blueberry не разбирам какво си ми наредила тези песни там. Може да не са били големи хитове, но не са някакъв пълен ШИТ като дуета с онова нищо. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Това да си фен на Дрис И Либия едновременно е някаква диагноза! Сериозно се тревожа за теб, боровинке! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Току що, DarkChild каза: @Blueberry не разбирам какво си ми наредила тези песни там. Може да не са били големи хитове, но не са някакъв пълен ШИТ като дуета с онова нищо. За мен са много, много гадни. И тая с Лидия е доста зле, изобщо не знам какво са си мислили като са я правили, но дъното при Преслава е трудно достижимо. Галенчеви да не ликуват, че там е още по-зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 1 минута, Blueberry каза: За мен са много, много гадни. И тая с Лидия е доста зле, изобщо не знам какво са си мислили като са я правили, но дъното при Преслава е трудно достижимо. Галенчеви да не ликуват, че там е още по-зле. На мен тази с Ваня винаги ми е харесвала. Приятна ми е за слушане. От тези само Чупливата ми е противна. А Нашето любов е си е екпериментална и интересна за мен. Например дуетът с Анелия на мен ми е неприятен и странен. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 И на мен чуплива и влюбена ми е много анти. А и двата дуета с Галка са топ. Дали да не направят трети? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 “Чуплива и влюбена” е май по-голям отврат и от “Горчиви истини”. Всички останали са си яки (изключая “Без теб”)! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Дори и Без теб мога да приема, защото има някаква нотка на експеримент. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Само нещо, Остави ми действително беше песен за Евровизия и не е никакъв кавър. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 @DarkChild беше прав! Теофиков наистина прилича на лесбийка! Днес видях лесби със същата прическа като неговата и в гръб бяха 1:1. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 "Аматьорка" е курвенски тетрахит. Вече не се правят бруталки с такива миндилски текстове @Blueberry към Лидия след като е забила Весоу : Добре, че съм тука! Спасих го от скука! Да го видя с една аматьорка ми е твърде познато до болка!Както блесна,така и угасна -три на нула падаш от мен! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 32 минути, DarkChild каза: Само нещо, Остави ми действително беше песен за Евровизия и не е никакъв кавър. На какво я водят кавър? Гледам, че са писали Seka Aleksic - Dodji i uzmi me, но това беше някаква песен на Вероника. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Като си я пускам веднъж в месеца ми е топ! Явно чак догодина ще мине 10 млн. на официалното видео 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 4 минути, Danger. каза: Като си я пускам веднъж в месеца ми е топ! Явно чак догодина ще мине 10 млн. на официалното видео Звучи още по-добре, ако си я пускаш на всеки три месеца. Повярвай ми! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 1 минута, Hurricane каза: Звучи още по-добре, ако си я пускаш на всеки три месеца. Повярвай ми! Самата песен е брутална, ако беше само една версия и го нямаше многото налагане на двете версии щеше да си се слуша много повече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Защо не съм запозната с личния живот на Галена или по-скоро жълтините, много интригуващо! https://www.kliuki.bg/340389/родната-кака-на-галена-шокира-с-ужасяв/ - със сестра й не си говорят, годеникът й изневерил със самата Галена седмици преди сватбата! https://petel.bg/GALENA---ROZHBA-NA-LYUBOV-MEZHDU-BRATOVCHEDI----VIDEO-__27951 .- родителите на Галена са трети братовчеди! 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари