Guest Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 След 8 денааааааааааааааа ще е якооооооооооооооооо ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 15 минути, Danger. каза: Токсичен е хитче. Задържа си хитовостта на средно ниво и я чувам по дискотеките редовно. Машъпа й обаче е по-успешен според мен. Радвам се, че поне един Галенов може да го признае. Машъпа по дифолт е по-успешен още от преди да излезе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 час , Danger. каза: Вие от три години получавате еднакви и едни и същи ганевски песни и припадате на всяка една от тях, а сега тази на Галена не ви харесвала. Смях. Ее в Apple хубаво я качват премиерно, ама Spotify профила й го осакатиха отвсякъде тия от kvz. Качват песните й със седмици по-късно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 11 минути, Willy каза: Ее в Apple хубаво я качват премиерно, ама Spotify профила й го осакатиха отвсякъде тия от kvz. Качват песните й със седмици по-късно... Поне не е като при Лидия, на която вече толкова време профилната й снимка е... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Помислих че това отдолу е корицата на SG и се смях сигурно 10 минути, после зацепих, че е реклама. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 16 минути, SG каза: Поне не е като при Лидия, на която вече толкова време профилната й снимка е... В периода около Грешници, помня че обложката на песента й беше профилна, а сега това с черното е в знак на загиналата й кариера с последните две колаборации... 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Моля всеки,който мисли Турбуленция за ефектен клип да отиде на очен лекар. Кое му е ефектното на това? Стъкмен от още 100 чалга клипа. Много ми харесва как Валери Милев се гаври с нея,а същата година има ето такъв клип : 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Вярно ли е,че Гергана е напуснала Пайнер и е станала продавачка? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Вярно ли е,че Гергана е напуснала Пайнер и е станала продавачка? Никъде по статиите не пише точно в кой магазин и в кой квартал е, няма как да я проверим 😄 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 55 минути, zai4eto82 каза: Вярно ли е,че Гергана е напуснала Пайнер и е станала продавачка? Не! Щала да идва миячка във вашата кръчма, 2 ра смяна! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Галена пак с хит! Мислех че това че е с Ганев комерс може да й изиграе лоша шега, ама отвсякъде пръска с интерес - тик ток, гледания, лайкове, коментари, даже и по участия вече се пее. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 час, zai4eto82 каза: Вярно ли е,че Гергана е напуснала Пайнер и е станала продавачка? А, въй - вярно вече я няма в кокошарския каталог. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 5 часа , Fast каза: Клипът на Турболенция колкото и да ефектен е турбоселения като концепция. Не те ли е срам да демонстрираш елитизъм и дискриминация спрямо селяните? Типично двуличие на либералите. Турболенция е по-големият хит и и ще се запомни повече. На Галена новата вече ми омръзна. 2 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 12 минути, DarkChild каза: Не те ли е срам да демонстрираш елитизъм и дискриминация спрямо селяните? Типично двуличие на либералите. Турболенция е по-големият хит и и ще се запомни повече. На Галена новата вече ми омръзна. Изобщо не е селяния според мен. Направо си е топ проекта на годината. Клипа има целта да развесели хората след локдауна от пандемията, а изпълнението поне за мен е повече от перфектно. На Галена също не е лош клипа, напротив, но не знам защо се започна едно плюване по Емилия? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 За първи път от много време имаме чалга песен, влязла в чуждестранен трендинг. Сутринта беше #19 в Германия. Последно май се беше случило с “Феноменален” и “Не се изтриваш”. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 минута, Danger. каза: За първи път от много време имаме чалга песен, влязла в чуждестранен трендинг. Сутринта беше #19 в Германия. Последно май се беше случило с “Феноменален” и “Не се изтриваш”. На Роксана и Емилиано стигна до топ 13-14 в тренда на Германия!🤣 Тренда постоянно им е пълен от балкански песни, сръбските даже и на челните позиции се редят и то и в Австрия и Швейцария. Редно беше да има и бг песни. Германците явно си слушат музика от другите платформи и тренда е оставен за балканска колонизация! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Галена: "Ти не си за мен" е моят начин да почета кариерата на Барбито на поп-фолка! Анелия: Ще възпея най-добрата ми приятелка Геринка в предстоящия си кючек с Палома! Лидия: Обожавам Гери, буквално израстнах с нейните песни ❤️ Преслава: "В твоето легло" е посветена на Гергана. Ех, турне 2006... спомени... 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 25 минути, Gerganafen каза: Галена: "Ти не си за мен" е моят начин да почета кариерата на Барбито на поп-фолка! Анелия: Ще възпея най-добрата ми приятелка Геринка в предстоящия си кючек с Палома! Лидия: Обожавам Гери, буквално израстнах с нейните песни ❤️ Преслава: "В твоето легло" е посветена на Гергана. Ех, турне 2006... спомени... Гери: Ама тези картофи не сте ги премерили, моля... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 2022: Голямото (буквално) завръщане на променената, надебеляла и нахакана Гергана с кавър на "Бой, бой" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Скандална тигрица. 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 3 минути, Gerganafen каза: 2022: Голямото (буквално) завръщане на променената, надебеляла и нахакана Гергана с кавър на "Бой, бой" Заплатите по супермаркетите не са толкова високи, че да си позволи да я плати толкова скоро. Най-рано 2023, тъкмо за 20 години на сцена. Всички бъзици настрани, но отказвам да повярвам на тази клюка, че е продавачка. Тя се отказа от музиката, защото не можеше да й донесе дивиденти в дългосрочен план и искаше нещо по-стабилно, с образование. Да ходи да се бъхти в супермаркет не звучи логично след като тия пари може да ги изкара дори на мега нисък хонорар само с ретро хитовете. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 49 минути, Gerganafen каза: Галена: "Ти не си за мен" е моят начин да почета кариерата на Барбито на поп-фолка! Анелия: Ще възпея най-добрата ми приятелка Геринка в предстоящия си кючек с Палома! Лидия: Обожавам Гери, буквално израстнах с нейните песни ❤️ Преслава: "В твоето легло" е посветена на Гергана. Ех, турне 2006... спомени... Гергана: Ще искате ли торбичка? SG ме е изпреварил. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 12 минути, SG каза: Заплатите по супермаркетите не са толкова високи, че да си позволи да я плати толкова скоро. Най-рано 2023, тъкмо за 20 години на сцена. Всички бъзици настрани, но отказвам да повярвам на тази клюка, че е продавачка. Тя се отказа от музиката, защото не можеше да й донесе дивиденти в дългосрочен план и искаше нещо по-стабилно, с образование. Да ходи да се бъхти в супермаркет не звучи логично след като тия пари може да ги изкара дори на мега нисък хонорар само с ретро хитовете. Като се има предвид, че досега уж е работела в музей, където заплатите са страшно ниски, може би не е толкова неочаквано. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 15 минути, DarkChild каза: Гергана: Ще искате ли торбичка? SG ме е изпреварил. Всеки си има различни представи за този ключов момент в кариерното развитие на Гери. А работата й в музея не знам дали е била сериозна, по-скоро е ходила там за изложения. Тя и в СУ работеше на някаква такава позиция. Но доколкото знам до скоро основните пари все още си й идваха от някое и друго участие. Деси да вземе да я викне най-накрая за дует. Ще са си от полза- едната ще пробие в Индия, а другата в Палестина. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 @Fast, коментирай расизма, който проявява Галена в новия си клип, където тормози чернокожата кукла! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари