Kriminal Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 3 минути, asylum каза: Още не съм го чул. И сам знаеш, че това не е вярно, беше хит на 2020 във всичките димензии и галактики 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 6 минути, Kriminal каза: И сам знаеш, че това не е вярно, беше хит на 2020 във всичките алтернативни димензии и галактики Поправено 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 10 минути, Kriminal каза: И сам знаеш, че това не е вярно, беше хит на 2020 във всичките димензии и галактики До Вавилон стигна единствено 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Според актуалната прогноза от България до Румелия продължава да се върти турбуленция! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 не мога да повярвам.. за поредна година хитът на лятото е при Галена 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 7 минути, Lelqtian каза: Според актуалната прогноза от България до Румелия продължава да се върти турбуленция! Песен и Клип на годината ! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Според мен ТикТок страшно много помага някои чалга песни да стават още по-вайръл и съответно по-големи хитове. Турбуленция се разви страшно много с помощта на видеата и тренда с танците в Тикток, просто всеки разбра за тази песен, а сега като гледам се случва и с новата на Галена. “Ще ми гледаш гърба” също стана мегахит заради ТикТок. Както и още куп песни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 час , zai4eto82 каза: Ами да. Един път бях на Коце в Слънчев бряг на Габаната. Теди Александрова беше там, като мина покрай мен да слиза от сцената на човек не приличаше с тези устни. И беше с Емрах иначе на масата и се бута при Коце. А пък Коце хич не я харесва. И аз хич не я харесвам - разтурикъща Долна. Вземи я насмети едно хубаво да си знае мястото и да не припарва до Коце. Ако съм на теб ще я хвана и за косата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 9 минути, FikLena каза: Песен и Клип на годината ! Тук обаче си в грешка. Категорично в годината на Ванчето няма как Клип и Песен да не е 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 3 минути, GSA каза: И аз хич не я харесвам - разтурикъща Долна. Вземи я насмети едно хубаво да си знае мястото и да не припарва до Коце. Ако съм на теб ще я хвана и за косата. За косите ще те хвана От мене да избягаш НЯМА НЯМА НЯМАА 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 21 минути, Danger. каза: “Ще ми гледаш гърба” също стана мегахит заради ТикТок. Както и още куп песни. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 49 минути, FikLena каза: Песен и Клип на годината ! Права си грамд дамо! И аз мисля така! преди 39 минути, Danger. каза: “Ще ми гледаш гърба” също стана мегахит заради ТикТок. Както и още куп песни. Коя е тази песен, сериозно ? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 14 минути, WindWalkerMonk каза: Права си грамд дамо! И аз мисля така! Коя е тази песен, сериозно ? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 час , FikLena каза: не мога да повярвам.. за поредна година хитът на лятото е при Галена 3 от 3 хита - Певица на годината! Есента я искам с нещо изцяло различно, годината и без това няма кой да й я вземе вече.😏😏 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 8:55 от Гранд определиха Галена като най-популярната българска изпълнителка! 🥰 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 4 минути, Willy каза: 8:55 от Гранд определиха Галена като най-популярната българска изпълнителка! 🥰 те веднъж кажат едно, друг път друго. Въобще медийното мнение няма значение. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: те веднъж кажат едно, друг път друго. Въобще медийното мнение няма значение. Няма, ама когато пепи гостуваше и каза "щастлива съм, че съм първата бг звезда тук", шефа бързо я сложи на място с "НЕ СИ, РЕНИ Е". 🤣 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Току що, Willy каза: Няма, ама когато пепи гостуваше и каза "щастлива съм, че съм първата бг звезда тук", шефа бързо я сложи на място с "НЕ СИ, РЕНИ Е". 🤣 Верно е и това. Имах предвид, че имат шизофрения. Нали уж беше Азис, после па Преслава, сега Галена, май и за Рена са го казвали. Говорят каквото им е удобно. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 16 минути, WindWalkerMonk каза: Верно е и това. Имах предвид, че имат шизофрения. Нали уж беше Азис, после па Преслава, сега Галена, май и за Рена са го казвали. Говорят каквото им е удобно. И Кама, и Екстра Нина им гостуваха често по едно време. После истинската Пепа - Секса. Сега Роксана. Иначе хич не знаят нашите певци. Тоти е минала милиона по-бързо от Теда Ломска, Теофика, Яница и други, сочени за лидери. Има и участия в дискотеки по морето. Хит! Завист! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 часа , FikLena каза: не мога да повярвам.. за поредна година хитът на лятото е при Галена При Емилия е, но и на Галена песента е мега яка. Само на едно място ме дразни текста. Топ проекта й за мен тази година е Къде беше ти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: При Емилия е, но и на Галена песента е мега яка. Само на едно място ме дразни текста. Топ проекта й за мен тази година е Къде беше ти. Да, ама е чувана, и е балада, и е някак си само като за този зимен депресарски период... друго си е НА ВРАТАТА МИ ДА ЧУКА, ДА СИ ЧУКА. Официално ми е по-любима от 100 живота! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: При Емилия е, но и на Галена песента е мега яка. Само на едно място ме дразни текста. Топ проекта й за мен тази година е Къде беше ти. Мен ме дразни за чукането на вратнята, кефи ме "Ти не си за мен, ти си минало". И Живата рана е дразнеща. Бе целият текст е дразнещ, ма мелодията, изпяването и аранжиментът са класически и кефят. И клипът ми е дразнещ с тия кукли, но добре, че не гледам клипове, а слушам песни само. Е, с малки изключения! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Току що, Willy каза: Да, ама е чувана, и е балада, и е някак си само като за този зимен депресарски период... друго си е НА ВРАТАТА МИ ДА ЧУКА, ДА СИ ЧУКА. Официално ми е по-любима от 100 живота! 100 живота е лайно, което не съм слушал. Новата дори си я свалих на тела. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Току що, asylum каза: Мен ме дразни за чукането на вратнята, кефи ме "Ти не си за мен, ти си минало". И Живата рана е дразнеща. Бе целият текст е дразнещ, ма мелодията, изпяването и аранжиментът са класически и кефят. И клипът ми е дразнещ с тия кукли, но добре, че не гледам клипове, а слушам песни само. Е, с малки изключения! преди 1 минута, Willy каза: Да, ама е чувана, и е балада, и е някак си само като за този зимен депресарски период... друго си е НА ВРАТАТА МИ ДА ЧУКА, ДА СИ ЧУКА. Официално ми е по-любима от 100 живота! Ми мен ме дразни само няма кой да му отвори. Много режещо идва в мелодията. иначе ти не си за мен е. ❤️ най яката част! Ти не си за мен, ти си минало… много добре влиЗа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 минути, asylum каза: Мен ме дразни за чукането на вратнята, кефи ме "Ти не си за мен, ти си минало". И Живата рана е дразнеща. Бе целият текст е дразнещ, ма мелодията, изпяването и аранжиментът са класически и кефят. И клипът ми е дразнещ с тия кукли, но добре, че не гледам клипове, а слушам песни само. Е, с малки изключения! Още си прави по 45-50к на ден, а другото женско дуо нос вече е под 30к, там флопа е брутален, колкото и да го отричат тука. Очаквам скоро да ги минат обратно!! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари