DarkChild Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Лелята на Галена се казва Калушка. Това е по-забавно и от измислената Въчка 🤣 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 6 минути, DarkChild каза: Лелята на Галена се казва Калушка. Това е по-забавно и от измислената Въчка 🤣 То и баща й Вичо е почти адаш на бабата на врагинята й - Въчка! Веднага гугълнах Калушка, за да се уверя, че името съществува! 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 2 часа , asylum каза: То и баща й Вичо е почти адаш на бабата на врагинята й - Въчка! Веднага гугълнах Калушка, за да се уверя, че името съществува! Вичо да не се окаже дядо на Преслава, а Галош - нейна леля? Май я намерих въпросната Калушка. Върти имоти. https://www.facebook.com/pages/category/Real-Estate-Agent/Недвижими-имоти-Калушка-Иванова-1093426950811879/ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 7 часа , DarkChild каза: Вичо да не се окаже дядо на Преслава, а Галош - нейна леля? Май я намерих въпросната Калушка. Върти имоти. https://www.facebook.com/pages/category/Real-Estate-Agent/Недвижими-имоти-Калушка-Иванова-1093426950811879/ И Калушката, която аз намерих, е от Шумен, но е венеролог - не се връзва. Каква се пада на Донка? Време е за хит! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 31 ю;и и 20 август. Нямам търпение. Скоро пак ще се видим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Define "все така успешна": 1 8 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Ми Галена е наясно, че Аня е единствената й конкуренция, заедно със Счети! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 Новата ми любима песен след “Турболенция”. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Честит Рожден Ден! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Слушаме ли хитака на лятото. 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Слушаме ли хитака на лятото. От доста време не е имало песен, която да звучи буквално и от чешмата Q4EK virus на Емилия е новият ковид и за момента няма лек или ваксина. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Слушаме ли хитака на лятото. Много ясно! ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 3 минути, pechenko каза: От доста време не е имало песен, която да звучи буквално и от чешмата Q4EK virus на Емилия е новият ковид и за момента няма лек или ваксина. Двете с Анелия изкараха Хитовете на лятото! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 5 минути, pechenko каза: От доста време не е имало песен, която да звучи буквално и от чешмата Q4EK virus на Емилия е новият ковид и за момента няма лек или ваксина. Да, доста се пуска. Вчера само нея пуснаха 2 пъти. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 https://streamable.com/yxu694 Хит!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 От 1.07.2021 г. от 20:51, Just_Me каза: Вече не е руса, да знаете! 😃 Права е, тя специално е инвестирала да се боядиса и да не я бъркат с новата и Тройница Камелиясновиянос, а тия от клуба ша качват стари снимки! Дано не и стъпи крака при тези неблагодарници, а бясна газ черното ферари да надуе от България за Ромелия и да прескочи Шумен! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 1 час , Willy каза: Define "все така успешна": Влез, влез е с 200 милиарди гледания във wBox8 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 19 часа , Blueberry каза: Защо не съм запозната с личния живот на Галена или по-скоро жълтините, много интригуващо! https://www.kliuki.bg/340389/родната-кака-на-галена-шокира-с-ужасяв/ - със сестра й не си говорят, годеникът й изневерил със самата Галена седмици преди сватбата! https://petel.bg/GALENA---ROZHBA-NA-LYUBOV-MEZHDU-BRATOVCHEDI----VIDEO-__27951 .- родителите на Галена са трети братовчеди! По-жълти сайтове от тези не знам дали има + HotArena, HotNews 😄 Хеле това за сестрата и брата, че не поддържа връзка с тях може да се провери лесно в Инстаграм профила й - има си снимки с тях (и стари, и нови). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 1 минута, Just_Me каза: По-жълти сайтове от тези не знам дали има + HotArena, HotNews 😄 Хеле това за сестрата и брата, че не поддържа връзка с тях може да се провери лесно в Инстаграм профила й - има си снимки с тях (и стари, и нови). Може тогава да са били скарани. Минали са 9 години 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 4 минути, Just_Me каза: По-жълти сайтове от тези не знам дали има + HotArena, HotNews 😄 Хеле това за сестрата и брата, че не поддържа връзка с тях може да се провери лесно в Инстаграм профила й - има си снимки с тях (и стари, и нови). А защо не ги следва във въпросната социална мрежа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Ако беше скарана с брата и сестрата, защо продуцира Донка? Или да я снима в клип преди кусурнайсе години. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Току що, Hurricane каза: А защо не ги следва във въпросната социална мрежа? Тя до преди време не следваше и сина си 😄 Явно не се занимава много със социалните мрежи, ддз. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Току що, Lelqtian каза: Ако беше скарана с брата и сестрата, защо продуцира Донка? Или да я снима в клип преди кусурнайсе години. Галена е хитра и знае как да замаже пейзажа. Вчера сподели песента на Донка в Инстаграм повече от 1 час след премиерата, и то тя качи само мелодията, където самата Доника не пее. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 1 минута, Hurricane каза: А защо не ги следва във въпросната социална мрежа? Мое пък да не искат нали да са известни на широката публиката като роднините на Галена. Не всеки иска да е в светлината на прожекторите. Примерно. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари