Axel Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, DarkChild каза: Фенчето след 5 години: "Доматите вече не са на промоция, госпожо". Първа снимка на Гергана ! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Само "100 живота", "Красиви лъжи", "Не мерси" и "Ти не си за мен" са покорили върха на тази класация!🥰🥰😜 Ти не си за мен поставя рекорд с най-силен пик на стриймове. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 4 часа , Willy каза: Истината е, че на слушателите които не са фенове на Галена или Преслава им е омръзнало от тях, от това да са вечно топа и всяка която има малко по-силна година я изкарват като детронатор, нищо че им липсват куп други качества. Джена специално никога не е била над тях и не виждам някоя друга която да ги мине в скоро време. Джена разбира се, че е била над Галена в много дълъг период. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 21 минути, Axel каза: Нещо за Гергана разбра ли се в крайна сметка? Наистина не е в Пайнер, но какво се случва? Как още никой не е направил колаж с Гергана зад касата? :Д Жената си направи безплатен ПР с тази новина. Интересно, че всички се вързаха. Едно фенче беше писало под една статия, "толкова ме е яд за Гергана, че работи като една проста касиерка в Лидъл"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 слушам един от хитовите хитове на тази година 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 На Галена първа й дoйде цикъла тoзи месец, нoв пoкoрен връх! Никoя друга няма такъв! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 4 минути, BobiTo каза: На Галена първа й дoйде цикъла тoзи месец, нoв пoкoрен връх! Никoя друга няма такъв! А феновете ѝ измерват колко е изхвърлила. Категорично води в милилитри!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 часа , Fast каза: Какъв феминизъм? В Просто шоу е по-скоро интернализиран сексизъм. "И кво ме гледа тази, май влака ще я гази" докато гори цигара в окото на лирическата героиня. Не че и Преслава няма подобни проекти. Досещам се за "Аматьорка" . Грам не им ходят такива песни. На мене пък точно такива филмарски ми допадат най-много и ми липсват. Я да се махат дрте, кво ни пречат на наще желания? за яката музика ала Селджукската империя и ляляляяяяййй ляляяяяя да не говоря! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 37 минути, Fast каза: Това е само ако специално отвориш https://payner.bg/Artists/view/gergana От официалния списък е премахната, излизат само Галена, Галин и Глория. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 3 минути, Gerganafen каза: Това е само ако специално отвориш https://payner.bg/Artists/view/gergana От официалния списък е премахната, излизат само Галена, Галин и Глория. Да де, това исках да кажа. Гост изпълнител означава че е махната от каталога. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Още един хитов хит! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 час , DarkChild каза: Помня те от едни снимки от сватбата на Екстра Нина. Ти пак може да си ром, но по-скоро турчин смятам аз. Че откъде знаеш кой съм бил аз? Хм! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 От 25.07.2021 г. от 13:07, FikLena каза: не мога да повярвам.. за поредна година хитът на лятото е при Галена казах ! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Ванча май приятен концерт е стъкмила, а Гюра пак се е изложила. Аман! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 27 минути, asylum каза: Че откъде знаеш кой съм бил аз? Хм! Е, беше упоменато кой кой е. Бяхте няколко тогава от форума на Планета. Ти, Женя, Бъгси комунистката и още други. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 10 минути, asylum каза: Ванча май приятен концерт е стъкмила, а Гюра пак се е изложила. Аман! Малко ту мъч ми идва виенето на Васил Иванов (2:40), но евала за цялостното представяне! Ивана направо фиданка 😳 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 12 минути, DarkChild каза: Е, беше упоменато кой кой е. Бяхте няколко тогава от форума на Планета. Ти, Женя, Бъгси комунистката и още други. Коя пък е Женя преди 10 минути, Just_Me каза: Малко ту мъч ми идва виенето на Васил Иванов (2:40), но евала за цялостното представяне! Ивана направо фиданка 😳 На мен всичко ми идва ту мъч, понеже Ивана не ме кефи по принцип, но не мога да отрека, че се е постарала повече от иначе по-симпатичната ми Глора. Изглежда супер, има някаква идея на сцената, пее добре, Радко също е приятен. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 6 минути, Just_Me каза: Малко ту мъч ми идва виенето на Васил Иванов (2:40), но евала за цялостното представяне! Ивана направо фиданка 😳 Ми то и ти ако си сложиш такива фасети и ти ще отслабнеш. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 5 минути, asylum каза: Коя пък е Женя AngelEyes ѝ беше никът. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, DarkChild каза: AngelEyes ѝ беше никът. Познато ми звучи, но не я помня изобщо. И не помня да са показвали кой кой е, та може да ме бъркаш с някого другиго. Май там беше и авторът на хитове на ЦветАлина. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 3 часа , BobiTo каза: Това поздрав за Десита, Ариа и всяка докосвала Теуфикос ли? Не, за мен самата, защото работя тъпа работа и не съм милионерка все още! Срещу тях нямам нищо против, нека трупа опит момчето, за да не ставам емоционално свързана с тази песен: 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, asylum каза: Познато ми звучи, но не я помня изобщо. И не помня да са показвали кой кой е, та може да ме бъркаш с някого другиго. Ти не помниш, но аз - да! Така че 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, Blueberry каза: Не, за мен самата, защото работя тъпа работа и не съм милионерка все още! Срещу тях нямам нищо против, нека трупа опит момчето, за да не ставам емоционално свързана с тази песен: Как изобщо не те е гнус дори да си помисляш за мръсотии с тази (този?) плевел? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, DarkChild каза: Ти не помниш, но аз - да! Така че Не помня! Помня други неща там, но няма да ти ги кажа пък! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, asylum каза: Не помня! Помня други неща там, но няма да ти ги кажа пък! Да не би тайно да са заколили кокошка, за чаршафа на нечестната Екстра Нина? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари