asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 6 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Майка ми ми звъни днес от работа да ме чуе. Тя винаги ми звъни. Викам й в събота съм на фризьор от 9:00 часа. Ама защо тогава ме пита. Отвърнах й ,че вечерта съм на Коце. А тя; Едно и също. Ама там вика на открито ли е. Отговарям й ,че не. Да слагаш маска вика. И аз й отвръщам: Няма как вътре да сме с маски. А тя: Ами нали сте на закрито. И пак спорим с нея;:вътре никой не носи маски. Да бе с маска в дискотеката, луда ли е. 6 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 12 минути, zai4eto82 каза: Майка ми ми звъни днес от работа да ме чуе. Тя винаги ми звъни. Викам й в събота съм на фризьор от 9:00 часа. Ама защо тогава ме пита. Отвърнах й ,че вечерта съм на Коце. А тя; Едно и също. Ама там вика на открито ли е. Отговарям й ,че не. Да слагаш маска вика. И аз й отвръщам: Няма как вътре да сме с маски. А тя: Ами нали сте на закрито. И пак спорим с нея;:вътре никой не носи маски. Да бе с маска в дискотеката, луда ли е. Тая седмина без маска в дискотеката, другата седмица - пак ша ви затворят и така, живота си тече ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 20 минути, zai4eto82 каза: Майка ми ми звъни днес от работа да ме чуе. Тя винаги ми звъни. Викам й в събота съм на фризьор от 9:00 часа. Ама защо тогава ме пита. Отвърнах й ,че вечерта съм на Коце. А тя; Едно и също. Ама там вика на открито ли е. Отговарям й ,че не. Да слагаш маска вика. И аз й отвръщам: Няма как вътре да сме с маски. А тя: Ами нали сте на закрито. И пак спорим с нея;:вътре никой не носи маски. Да бе с маска в дискотеката, луда ли е. Голям поп- фолк скандал! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 И то за кво се прави - събота в 9 при оная некадърница да и вземе кинтити, после с новата прическа в кухнята и накрая наблъскана в кръчмотеката в скута на изрусен наркоман ... Дано поне влез влезе и заклещи оня новия с гаджето в съблекалнята, иначе язък за прическата ... 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 40 минути, asylum каза: По-добре да не можеш да пееш отколкото да "неможеш" да пишеш. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 3 минути, Gerganafen каза: По-добре да не можеш да пееш отколкото да "неможеш" да пишеш. Е поне му е казала истината човек. Повечето щяха да го изтипосат и да стане за смях. Понякога дори мисля, че те това й търсят. Хората са оперирани от срам. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Е поне му е казала истината човек. Повечето щяха да го изтипосат и да стане за смях. Понякога дори мисля, че те това й търсят. Хората са оперирани от срам. И аз подкрепям казването на истината. Можеше примерно да не му поства клипчето, а да обясни, че не иска да излага никого. И тоя кьофишек с ПР Алекси некой си е прозрачен - личи си, че пише самата 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Току що, WindWalkerMonk каза: Е поне му е казала истината човек. Повечето щяха да го изтипосат и да стане за смях. Понякога дори мисля, че те това й търсят. Хората са оперирани от срам. Или човекът няма реална преценка, или наистина иска да стане коментиран на всяка цена. Ама и админът, писал тоя ферман, е дразнещо неграмотен - малко от малко да ги подбират. То и Рокса сигурно толкова може да пише, де. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 29 минути, THE IIconic каза: Голям поп- фолк скандал! Аз й викам миналата година също бях в Слънчев браг и пак не сме били с маски. Откъде го измисли в дискотеки с маски майка ми. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 34 минути, Lelqtian каза: И то за кво се прави - събота в 9 при оная некадърница да и вземе кинтити, после с новата прическа в кухнята и накрая наблъскана в кръчмотеката в скута на изрусен наркоман ... Дано поне влез влезе и заклещи оня новия с гаджето в съблекалнята, иначе язък за прическата ... Аз няма да се боядисвам, а ще й направим една терапия, ще е измием, изсушим, подрежем, изправим. И не за първи път ще ходя на Коце без прическа. Той си ме харесва и без да съм направена. На ТРИО БИК обаче ще се направя, защото все пак идва в моя град. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 13 минути, zai4eto82 каза: Аз няма да се боядисвам, а ще й направим една терапия, ще е измием, изсушим, подрежем, изправим. И не за първи път ще ходя на Коце без прическа. Той си ме харесва и без да съм направена. На ТРИО БИК обаче ще се направя, защото все пак идва в моя град. Ама след дългия работен ден, да не мислиш, че косата ти ще е все така прекрасна и сияйна? Направи си я вечерта по-добре. Не се стараеш за Коце. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 15 минути, zai4eto82 каза: Аз няма да се боядисвам, а ще й направим една терапия, ще е измием, изсушим, подрежем, изправим. И не за първи път ще ходя на Коце без прическа. Той си ме харесва и без да съм направена. На ТРИО БИК обаче ще се направя, защото все пак идва в моя град. Ще се вмирише на пържено! Няма смисъл. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 19 минути, zai4eto82 каза: Аз няма да се боядисвам, а ще й направим една терапия, ще е измием, изсушим, подрежем, изправим. И не за първи път ще ходя на Коце без прическа. Той си ме харесва и без да съм направена. На ТРИО БИК обаче ще се направя, защото все пак идва в моя град. Ти и без това след участието ще си изтощена, разрошена и замаяна, по-добре една перучка да ти сложи фризьорката. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 10 минути, asylum каза: Ама след дългия работен ден, да не мислиш, че косата ти ще е все така прекрасна и сияйна? Направи си я вечерта по-добре. Не се стараеш за Коце. Напротив, косата ми пак ще е яка. И няма как да се направя вечерта като ще съм на работа до 23:00 и нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, GSA каза: Ти и без това след участието ще си изтощена, разрошена и замаяна, по-добре една перучка да ти сложи фризьорката. Все едно я е газил БИК. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Напротив, много добре ще съм даже. А като видя Коце всичко ще ми мине, 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 48 минути, Gerganafen каза: Или човекът няма реална преценка, или наистина иска да стане коментиран на всяка цена. Ама и админът, писал тоя ферман, е дразнещо неграмотен - малко от малко да ги подбират. То и Рокса сигурно толкова може да пише, де. Тя е по зле, ама па си е първична. Кефи ме, веднъж обаче нападна Рашия и ме издразни! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Напротив, много добре ще съм даже. А като видя Коце всичко ще ми мине, Аз ще пусна сигнал в полицията. Ще кажа Коци накара Туци да ходи без маска, както и целата дискотека. 300 лева на месо глобичка. Община Бургас ще пирува. 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Тя е по зле, ама па си е първична. Кефи ме, веднъж обаче нападна Рашия и ме издразни! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Галс си е добавила тази песен в плейлиста official videos. Явно пак си търси албанско парче. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Не можете да си представите участие на Коце как зарежда. Като нов си. 1 1 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 7 минути, Willy каза: Галс си е добавила тази песен в плейлиста official videos. Явно пак си търси албанско парче. Даже следиш какво слуша Може просто да се кефи на песните, без да търси какво да кавърдиса. То само може да я намери. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Тя е по зле, ама па си е първична. Кефи ме, веднъж обаче нападна Рашия и ме издразни! Какво е казала тая против Раши??? преди 10 минути, THE IIconic каза: Какви са тия мивки преливащи с кафява вода? Гнус - ето откъде идват новите щамове. Горката Раши стана вир вода. Има различни препарати за отпушване на канали, да не изреждам - не съм инфлуенцър като Преса. 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 6 минути, Gerganafen каза: Какво е казала тая против Раши??? Какви са тия мивки преливащи с кафява вода? Гнус - ето откъде идват новите щамове. Горката Раши стана вир вода. Има различни препарати за отпушване на канали, да не изреждам - не съм инфлуенцър като Преса. Сега изгледах внимателно - ма тя само ги топва у водата, ни търка, ни нищо - вади одма. Хъ-хъ 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари