DrAkO Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 5 часа , Willy каза: Не спряха да я коментират, ама сама си го прави. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 https://vm.tiktok.com/ZMdvRyceN/ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 20 минути, Willy каза: https://vm.tiktok.com/ZMdvRyceN/ тотален хит ! всяка кифла в тикток и инстаграм : Изхвърлете го от тука - на боклука! За него да ми пука? Не ми пука! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Страхотна Ивана! 11:08 Да те видя само по парфюм сега! Оо не, къв си ти, бе? Я Ела, Ела! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Tedi-Aleksandrova-i-Emrah-Storaro-sa-se-razdelili-1106723 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 5 часа , Danger. каза: Галине, мислиш си, че няма да те хванем ли? И част от гледанията са фейк. Тази песен няма и половината успех на “Момиче от лед”. Комплексар! Момчето за пръв път от 2 години и половина насам има хит, бил той и пак дуетен и вие на нищо го направихте! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Току що, Blueberry каза: Момчето за пръв път от 2 години и половина насам има хит, бил той и пак дуетен и вие на нищо го направихте! Чак хит... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 час, Runevski каза: Страхотна Ивана! 11:08 Да те видя само по парфюм сега! Оо не, къв си ти, бе? Я Ела, Ела! Мамка му - кака разсъблече мъж на сцената пред очите на малко момиченце, което дори не забеляза, че се е качило при нея, пеейки за размери, пакети и съвкупление. Абсолютна икона. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 10 часа , Gerganafen каза: Моля за експертно мнение от @zai4eto82 - какво мисли за този метод, и тя ли действа така? И в нейното заведение ли е така запушена канализацията - да знаем да не ходим. Във всяко заведение ,начина на миене на чинии е винаги се пълни втората мивка с вода. Там се слагат чиниите да се накиснат, преди това си ги изчистил от храната и след това ги изкарваш от мивката и ги минаваш само с гъба без веро и ги вкарваш в машината. После са като нови от машината. И водата в мивката се сменя от време на време. Това са изискванията навсякъде за миене на чинии и трябва винаги да има душ на първата мивка., но не навсякъде на първата мивка в миялното има душ, но при мен има. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Във всяко завеение ,начина на миене на чинии е винаги се пълни втората мивка с вода. Там се слагат чиниите да се накинснат, преди това си ги изчистил от храната и след това ги изкарваш от мивката и ги минаваш само с гъба без веро и ги вкарваш в машината. После са като нови от машината. И водата в мивката се сменя от време на време. Това са изискванията навсякъде за миене на чинии и трябва винаги да има душ на първата мивка., но не навсякъде на първата мивка в миялното има душ, но при мен има. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 18 минути, zai4eto82 каза: Във всяко заведение ,начина на миене на чинии е винаги се пълни втората мивка с вода. Там се слагат чиниите да се накиснат, преди това си ги изчистил от храната и след това ги изкарваш от мивката и ги минаваш само с гъба без веро и ги вкарваш в машината. После са като нови от машината. И водата в мивката се сменя от време на време. Това са изискванията навсякъде за миене на чинии и трябва винаги да има душ на първата мивка., но не навсякъде на първата мивка в миялното има душ, но при мен има. Демек при теб я няма дилемата: 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Ех тоа боклук на тоя канал ееех 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 14 часа , zai4eto82 каза: Майка ми ми звъни днес от работа да ме чуе. Тя винаги ми звъни. Викам й в събота съм на фризьор от 9:00 часа. Ама защо тогава ме пита. Отвърнах й ,че вечерта съм на Коце. А тя; Едно и също. Ама там вика на открито ли е. Отговарям й ,че не. Да слагаш маска вика. И аз й отвръщам: Няма как вътре да сме с маски. А тя: Ами нали сте на закрито. И пак спорим с нея;:вътре никой не носи маски. Да бе с маска в дискотеката, луда ли е. Жената се тревожи за здравето си, но не е случила на дъщеря. На нейно място отдавна да ти бях казал 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 12 часа , zai4eto82 каза: Не можете да си представите участие на Коце как зарежда. Като нов си. И на тебе ли дават бело? Внимавай. Така те зарибяват и в следващия момент продаваш новия телевизор 4К. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 4 часа , Runevski каза: Страхотна Ивана! 11:08 Да те видя само по парфюм сега! Оо не, къв си ти, бе? Я Ела, Ела! Ивана е имала 22-минутен микс на наградите на Нов фолк? WTF? Като цяло не много хубави песни е подбрала. Обаче умрях на онзи "танцьор" на сцената, както и малката, която Ивана дори не удостои с поглед. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 13 часа , FikLena каза: тотален хит ! всяка кифла в тикток и инстаграм : Изхвърлете го от тука - на боклука! За него да ми пука? Не ми пука! А още по-добре да изтъркат по още един кат пендари от кючеци : Няма да те пусна Нищо че си гнусна За косите ще те хвана От мене да избягаш НЯМА НЯМА НЯМАА!!! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 8 часа , DarkChild каза: Жената се тревожи за здравето си, но не е случила на дъщеря. На нейно място отдавна да ти бях казал Благодаря, че ми припомни този хит! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 9 часа , DarkChild каза: Жената се тревожи за здравето си, но не е случила на дъщеря. На нейно място отдавна да ти бях казал Аз пък не съм случила на майка. Квит сме. Ако имах един апртамент, отдавна да бях се изнесла. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Аз пък не съм случила на майка. Квит сме. Ако имах един апртамент, отдавна да бях се изнесла. Ами права е женаната! Да те види булка, внуци да и родиш, а ти одиш като алтава! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Къде са Ваня, Джулия и Райнето бе? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 12 минути, ANGEL каза: Къде са Ваня, Джулия и Райнето бе? Райна е в траур. Загуби майка си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 22 минути, ANGEL каза: Къде са Ваня, Джулия и Райнето бе? Изпревари ме! Сутринта в кенефа се сетих за Ваня и щях да питам тука, но, разбира се, като всяка идея, се изпари с излизането ми от помещението. Уж още май началото на годината беше споделила кадри от клип, който така и не излезе, гледам и участия вече няма. Само дрехи споделя... А доста хитове сътвори последните години - Богиня, Параноя, Апокалипсис, Живот мой и други! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Гнидия е преминала към фолклора 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 час, zai4eto82 каза: Аз пък не съм случила на майка. Квит сме. Ако имах един апртамент, отдавна да бях се изнесла. Щом имаш жива майка, която се притеснява за теб, значи си случила. А апартаменти се наемат. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 6 минути, DenFevgo каза: Щом имаш жива майка, която се притеснява за теб, значи си случила. А апартаменти се наемат. Не знаем какви са им отношенията, но имам информация за живота на Таня. Затова нека не коментираме отношенията с майка й. Иначе Танче само за моренце е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари