asylum Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Не знаем какви са им отношенията, но имам информация за живота на Таня. Затова нека не коментираме отношенията с майка й. Иначе Танче само за моренце е. А ти така и не ме взе на чалготека! Юда! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 ИстЕнски хит! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Хитов хит! Даже клипът е добър, ама разбира се са пльоснали възможно най-евтино изглеждащия кадър и резултатът е 140К гледания при 2 милиона абоната. Пайнерска му работа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 час, asylum каза: А ти така и не ме взе на чалготека! Юда! Разминахме се. Иначе гледах Емето срещу Гуди спомени. Тогава беше топ, после падна покрай короната. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Не знаем какви са им отношенията, но имам информация за живота на Таня. Затова нека не коментираме отношенията с майка й. Иначе Танче само за моренце е. Танче е само за… 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Не беше ли "И ПРЕСЛАВА"? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 12 милиона турбуленции 🌪️🌪️🌪️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 4 минути, Willy каза: Не беше ли "И ПРЕСЛАВА"? Явно участието на Преслава не е организирано от Сашка и затова го рекламира само така 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 7 минути, Just_Me каза: Явно участието на Преслава не е организирано от Сашка и затова го рекламира само така Не знам, ама преди и Сашка го сподели като Цеца и Преслава + и двете бяха на снимката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 40 минути, DrAkO каза: 12 милиона турбуленции 🌪️🌪️🌪️ В Spotify е с почти 400k. Май никоя чалга до сега не е правила подобни стриймове толкова бързо. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 3 минути, SG каза: В Spotify е с почти 400k. Май никоя чалга до сега не е правила подобни стриймове толкова бързо. Май да, но така и не стигна първото място в класацията за България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 2 минути, Willy каза: Май да, но така и не стигна първото място в класацията за България. Излезе в доста невъзможен момент за това. След Евровизия Maneskin са мания. Галена навярно успя да ги измести, защото освен хитовост има и стабилна фен база. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 2 минути, SG каза: Излезе в доста невъзможен момент за това. След Евровизия Maneskin са мания. Галена навярно успя да ги измести, защото освен хитовост има и стабилна фен база. Песента ако не става фен базата не помага. Преслава с толкова много фенове, никога не е била на първо там. Сензации като Скандал, Да си тук и други същo не. В някои случай и късното качване има влияние, пайнерските излизат същият ден или с ден-два по-късно, а тия от KVZ понякога се чакат и със седмици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 час , Willy каза: Не беше ли "И ПРЕСЛАВА"? И все още Е! Сашка просто е злобна душица... Сашка Дяволчето 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Концерта е на Цеца, а Преслава просто ще подгрява. Както беше с Миле Китич и Галена в Арената. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 52 минути, Willy каза: Песента ако не става фен базата не помага. Преслава с толкова много фенове, никога не е била на първо там. Сензации като Скандал, Да си тук и други същo не. В някои случай и късното качване има влияние, пайнерските излизат същият ден или с ден-два по-късно, а тия от KVZ понякога се чакат и със седмици. Преслава просто не е имала толкова голям хит откакто нещата със Spotify станаха по-сериозни. Единствено за Пиян е странно, че не е била номер 1, но пък тя се задържа в класацията завидно дълго време. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Когато са праиш на секси чекнейки се за Инстаграм, но чуеш от друга кола някаква МалЕна да пее кавър на "Той" и за малко да паднеш да са пребиеш 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 15 минути, Danger. каза: Концерта е на Цеца, а Преслава просто ще подгрява. Както беше с Миле Китич и Галена в Арената. С Глора / Кама и Брена и т.н. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 8 минути, Gerganafen каза: Когато са праиш на секси чекнейки се за Инстаграм, но чуеш от друга кола някаква МалЕна да пее кавър на "Той" и за малко да паднеш да са пребиеш Мен ме кефи Малена, набила ми се е на ухо и си я пускам! 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 4 минути, asylum каза: Мен ме кефи Малена, набила ми се е на ухо и си я пускам! А Тина? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 20 минути, SG каза: Преслава просто не е имала толкова голям хит откакто нещата със Spotify станаха по-сериозни. Единствено за Пиян е странно, че не е била номер 1, но пък тя се задържа в класацията завидно дълго време. Паника и Пиян стигнаха до второ място и точно тогава около този период почна да се издига Spotify. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 11 минути, asylum каза: Мен ме кефи Малена, набила ми се е на ухо и си я пускам! А и Данчето-Пирончето може само да мечтае за клип като "Пожар"! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Без бъзик, и мен ме кефи песента на Малена. Има нещо много яко в гласа й. Жалко, че се мъчи да пробива с позалязващия Пайнер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 2 часа , DrAkO каза: 12 милиона турбуленции 🌪️🌪️🌪️ Колко са от България? 50% има ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 8 минути, SG каза: Без бъзик, и мен ме кефи песента на Малена. Има нещо много яко в гласа й. Жалко, че се мъчи да пробива с позалязващия Пайнер. Да беше отишла направо в Хит - и без това хитрият Оцко почна да взима хляба на замръзналия в 90-те Митак и по-умните като Галена, Десислава и Меди се насочиха към сътрудничество с него. Изглежда предлага изгодни условия, докато Пайнера явно иска да прибира същите проценти както преди 100 години, макар телевизията вече да не е фактор, да не прави концерти и даже в Ютуб изпълнителите започнаха да се отделят в свои си канали, а не разчитат на КокошарникОфишъл. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари