SG Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 9 минути, Lelqtian каза: Не знам кои са всички, виж на @Willy списъка с най-гледаните тая година и как "лидерката" самостоятелен хит там няма А тва което минава за най-гледано дори наркоман фенс фючъринг наша Зайка не го помнят. А тия 7 милиона и сам знаеш как не струват, Близалка примерно гърми от всякъде, а тия гледахме и как невзрачния Хеликоптер го пеят с цяло гърно. Лидия няма как да е със самостоятелна песен в този списък, защото тази година не е издавала самостоятелна песен. За Близалката ще се съглася btw. Тя е едно поредно и доста интересно доказателство, че има нещо много съмнително в голяма част от многомилионните клипове (не конкретно този на Щрак, който си я направи тази цифра дори твърде бавно). Но този проблем не засяга само Лидия. В държава със застаряващо население, от което половината тази година не знаят почти нищо от чалгата освен чат-пат някоя viral сензация като Ванчето, за таргетите от останалата половина Лидето вече баш си е приемана за една от най-големите звезди. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 час, SG каза: Че защо да не е лидерка? Покрай нея се засили новата генерация, стана мода от поп да преминаваш към чалга. Жанра напълно си върна най-младите таргети, а по-големите й препълват клубовете и страшно й се кефят, куфеят на всички песни и не я оставят да излезе без да са се снимали. Двата флопа на предварително обречени песни не променят успехите. Вероятно говориш за Ваня Великова или Ариа. преди 19 минути, BaGaBoNtIn каза: Все се надявам някой да избухне с хит,ама уви… щом започнах да слушам новата на Галена, защото няма какво… Силно се надявам поне още 1-2 хита да излязат, защото остана само Турболенция… доста слабо лято. 1-2 хита са повече от достатъчни. Миналата година и толкова нямаше. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 20 минути, Lelqtian каза: Не знам кои са всички, виж на @Willy списъка с най-гледаните тая година и как "лидерката" самостоятелен хит там няма А тва което минава за най-гледано дори наркоман фенс фючъринг наша Зайка не го помнят. А тия 7 милиона и сам знаеш как не струват, Близалка примерно гърми от всякъде, а тия гледахме и как невзрачния Хеликоптер го пеят с цяло гърно. Тамън споменах Ванчето и Арийката. Не бях дочел. Близалката барем има реални гледания. Аз на Арийния Хеликоптер що клипчета изгледах в тикток и фейсбук и инстаграм страници от кафенета и дискотеки. Всички въртяха коси и опашки. Особен хит е по арабските заведения в Софията. https://www.facebook.com/106607691318252/videos/455732742375339 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Ей на това соаре бях, кат махнаха мерките https://www.facebook.com/106607691318252/videos/326847668775436 Хеликоптерска лидерка! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 27 минути, zai4eto82 каза: Шефският син днес отиде на Илиян. Питаше ме да не се засечем там. Аз у отвърнай: а, не. Аз съм на Коце утре. Когато Ина Гаярдо те изненада: Тази била гъркиня. Истинското име е Христина Григориаду. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 53 минути, BaGaBoNtIn каза: Все се надявам някой да избухне с хит,ама уви… щом започнах да слушам новата на Галена, защото няма какво… Силно се надявам поне още 1-2 хита да излязат, защото остана само Турболенция… доста слабо лято. Вече излезе, но нали не го изпълнява Преслава и няма да се зачита от теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 10 минути, Danger. каза: Вече излезе, но нали не го изпълнява Преслава и няма да се зачита от теб. Признавам хита на Галена.. зариби ме,въпреки че е много далече от “Сто живота”. Просто може би очакванията са по-големи след голямата суша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 46 минути, asylum каза: Вероятно говориш за Ваня Великова или Ариа. 1-2 хита са повече от достатъчни. Миналата година и толкова нямаше. “Сто живота” и “Беден в сърцето” са ми много над всичко тая година. Да не говорим за “Проблем”…. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 3 минути, BaGaBoNtIn каза: “Сто живота” и “Беден в сърцето” са ми много над всичко тая година. Да не говорим за “Проблем”…. Дори не знам какво е второто, поставено в кавички. Нима то е повече от 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Току що, asylum каза: Дори не знам какво е второто, поставено в кавички. Нима то е повече от Нее, това си е хита на тази година за мен ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Летният хит на 2020, но сякаш развил се есента и зимата, с кулминация ранна пролет 21! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Прясна снимка на Гергана - от вчера 4 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Не изглежда зле. Без грим е. Вземи Галена без грим и нямаш нужда от Пикасо. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 @zai4eto82 Изпуснала си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Емануела и Коце днес заедно. Тя в Габаната, той в The Corner. А Меди 26 участия за август и 4 пъти в Кавали, Приморско. Той ще се убие от толкова път. Работи като невидял. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 8 часа , asylum каза: Прясна снимка на Гергана - от вчера Супер си е. Естествена и винаги усмихната и лъчезарна жена! Аман от пластмасови и фотошопирани мумии, които на 30 вече на нищо не приличат 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 8 часа , asylum каза: Прясна снимка на Гергана - от вчера Аз като разбера, че тази седмица ще има бурата и песто в Лидъл. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 На Андреа какъв й е проблема със Симона Загорова, не успях да разчета много добре на стори-то си какво е написала 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 58 минути, чушка. каза: Аз като разбера, че тази седмица ще има бурата и песто в Лидъл. Вчера се чудих къде се губиш и щях да питам, а се появи! Сигурно печеш телО нейде, примерно тук 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Анелия цели 19 участия ще има за август като в Бургас ще идва 2 пъти, уау. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Един приятел който е на българското черноморие много харесва Анелия и снощи е бил на нейно участие. Питах го как мина и ми каза че бил разочарован, пяла на плейбек и единственият контакт с публиката й бил да крещи "айде, айде". Но пък било пълно, което е добре, за разлика от последните й участия в другите градове. Meanwhile снощи при нас беше Аца Лукас на вход 20+ в левове и страшно вдигнати цени и беше някаква лудница, смисъл страшно пълно. В последен момент решихме да ходим и нямаше място дори и на бара. Много е харесван сръбската версия на коце нарко босс. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Слушаме ли хитове?! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 21 минути, Willy каза: Слушаме ли хитове?! Яко ми се е набила в главицата! Edit: Чета коментарите и надушвам Ави под прикритие като ТВ Шоус 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Аз още умувам на кво ми напомня - Ромале ромали ли, нещо бг от 2005 ли, а хората са доста по-музикални от мен! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 26 минути, Willy каза: Слушаме ли хитове?! преди 23 минути, asylum каза: Яко ми се е набила в главицата! Edit: Чета коментарите и надушвам Ави под прикритие като ТВ Шоус Покрай вас и като не гладам въпросната Ивария, почти е на път да ми хареса. Не може ли Саша Рико или някоя друга да я изпее цялата и да я качи в тубата .... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари